Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: joy2theworld

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Can't stand my friend anymore

    Started by joy2theworld, Oct 28, 2015 12:51 PM
    • Answers: 2
    • Views: 514
    Last Post: Oct 28, 2015 05:21 PM
    by Homegirl 50  Go to last post

    Topic:
    Teens

  2. Face cut that won't go away

    Started by joy2theworld, Sep 29, 2015 04:45 AM
    • Answers: 1
    • Views: 438
    Last Post: Sep 29, 2015 07:08 AM
    by joypulv  Go to last post
  3. Boyfriend won't stop texting untrustworthy girl

    Started by joy2theworld, Aug 14, 2015 07:52 AM
    • Answers: 10
    • Views: 781
    Last Post: Sep 29, 2015 04:51 AM
    by joy2theworld  Go to last post

    Topic:
    Dating

  4. Job won't give me vacation time

    Started by joy2theworld, Jul 7, 2015 07:43 PM
    • Answers: 4
    • Views: 876
    Last Post: Jul 8, 2015 05:49 AM
    by ScottGem  Go to last post
  5. Nervous about first day at Dairy Queen

    Started by joy2theworld, Jun 17, 2015 04:52 PM
    • Answers: 2
    • Views: 5,541
    Last Post: Jun 18, 2015 12:25 AM
    by Fr_Chuck  Go to last post

    Topic:
    Job Training

    • Answers: 5
    • Views: 465
    Last Post: May 27, 2015 01:24 PM
    by joypulv  Go to last post

    Topic:
    Criminal Law

  6. Dry vagina

    Started by joy2theworld, May 4, 2015 12:00 PM
    • Answers: 2
    • Views: 486
    Last Post: May 5, 2015 06:41 AM
    by Cat1864  Go to last post
  7. How long does it take hair to grow

    Started by joy2theworld, Mar 23, 2015 10:34 AM
    • Answers: 2
    • Views: 2,639
    Last Post: Mar 23, 2015 03:30 PM
    by aliseaodo  Go to last post

    Topic:
    Hair Care

  8. Weird night panic attacks

    Started by joy2theworld, Feb 2, 2015 09:23 PM
    • Answers: 1
    • Views: 399
    Last Post: Feb 20, 2015 10:19 AM
    by joypulv  Go to last post
    • Answers: 2
    • Views: 394
    Last Post: Feb 8, 2015 07:32 AM
    by J_9  Go to last post
  9. Period early?

    Started by joy2theworld, Jan 27, 2015 07:35 PM
    • Answers: 2
    • Views: 310
    Last Post: Jan 28, 2015 02:26 PM
    by DoulaLC  Go to last post
  10. Boyfriend cancelled our New Years plans

    Started by joy2theworld, Dec 29, 2014 11:21 PM
    • Answers: 8
    • Views: 388
    Last Post: Dec 31, 2014 07:14 AM
    by dontknownuthin  Go to last post
  11. Class debate

    Started by joy2theworld, Dec 14, 2014 06:59 PM
    • Answers: 1
    • Views: 256
    Last Post: Dec 14, 2014 07:56 PM
    by joypulv  Go to last post

    Topic:
    High School

  12. Having trouble trusting my boyfriend

    Started by joy2theworld, Dec 5, 2014 09:02 AM
    • Answers: 10
    • Views: 423
    Last Post: Dec 7, 2014 10:44 AM
    by Jake2008  Go to last post
    • Answers: 2
    • Views: 359
    Last Post: Nov 29, 2014 06:25 AM
    by Fr_Chuck  Go to last post
  13. Worried about my boyfriend

    Started by joy2theworld, Nov 25, 2014 10:17 PM
    • Answers: 1
    • Views: 410
    Last Post: Nov 25, 2014 11:38 PM
    by Fr_Chuck  Go to last post
  14. Confused feelings

    Started by joy2theworld, Nov 17, 2014 09:05 PM
    • Answers: 3
    • Views: 392
    Last Post: Nov 18, 2014 09:19 AM
    by Homegirl 50  Go to last post

    Topic:
    Dating

  15. Boyfriends been kind of mean lately?

    Started by joy2theworld, Nov 10, 2014 07:33 PM
    • Answers: 3
    • Views: 354
    Last Post: Nov 10, 2014 08:27 PM
    by Homegirl 50  Go to last post

    Topic:
    Dating

  16. What's wrong with my boyfriend lately

    Started by joy2theworld, Sep 20, 2014 09:24 PM
    • Answers: 18
    • Views: 501
    Last Post: Oct 29, 2014 04:34 PM
    by mmresd  Go to last post
  17. Will the iPhone 5s cases fit the 5c

    Started by joy2theworld, Oct 25, 2014 05:05 PM
    • Answers: 0
    • Views: 464
    Last Post: Oct 25, 2014 05:05 PM
    by joy2theworld  Go to last post

    Topic:
    iPhone

    • Answers: 2
    • Views: 405
    Last Post: Oct 2, 2014 11:05 PM
    by Fr_Chuck  Go to last post
    • Answers: 2
    • Views: 447
    Last Post: Jul 27, 2014 06:10 PM
    by Homegirl 50  Go to last post

    Topic:
    Dating

  18. Paranoid about being pregnant

    Started by joy2theworld, Jul 12, 2014 10:01 AM
    • Answers: 3
    • Views: 328
    Last Post: Jul 12, 2014 07:32 PM
    by Fr_Chuck  Go to last post
  19. My parents are making me become friendless

    Started by joy2theworld, Jul 2, 2014 05:11 PM
    • Answers: 8
    • Views: 383
    Last Post: Jul 3, 2014 10:59 PM
    by joy2theworld  Go to last post

    Topic:
    Teens

  20. My sister and my contacts are connected

    Started by joy2theworld, May 24, 2014 08:54 AM
    • Answers: 1
    • Views: 502
    Last Post: May 25, 2014 12:32 AM
    by Luck0rN0t  Go to last post

    Topic:
    iPhone

  21. Phone notifications won't pop up

    Started by joy2theworld, May 21, 2014 11:52 AM
    • Answers: 1
    • Views: 484
    Last Post: May 21, 2014 12:02 PM
    by smoothy  Go to last post

    Topic:
    iPhone

  22. Don't know what to do..

    Started by joy2theworld, May 13, 2014 08:22 PM
    • Answers: 3
    • Views: 294
    Last Post: May 14, 2014 04:16 AM
    by talaniman  Go to last post

    Topic:
    Teens

  23. I hate my best friends boyfriend

    Started by joy2theworld, Apr 8, 2014 10:56 AM
    • Answers: 5
    • Views: 504
    Last Post: Apr 8, 2014 01:31 PM
    by talaniman  Go to last post

    Topic:
    Teens

  24. Need a cool group name

    Started by joy2theworld, Feb 20, 2014 11:28 AM
    • Answers: 3
    • Views: 337
    Last Post: Feb 20, 2014 12:44 PM
    by Homegirl 50  Go to last post

    Topic:
    Teens

  25. My boyfriend only wants sex, should I break up

    Started by joy2theworld, Feb 9, 2014 09:24 AM
    • Answers: 7
    • Views: 716
    Last Post: Feb 9, 2014 04:51 PM
    by smoothy  Go to last post

    Topic:
    Teens

  26. Never good enough

    Started by joy2theworld, Dec 17, 2013 08:37 PM
    • Answers: 4
    • Views: 439
    Last Post: Dec 17, 2013 10:35 PM
    by Fr_Chuck  Go to last post

    Topic:
    Teens

  27. Trouble making a decision

    Started by joy2theworld, Nov 28, 2013 05:23 AM
    • Answers: 1
    • Views: 314
    Last Post: Nov 28, 2013 07:22 AM
    by Homegirl 50  Go to last post

    Topic:
    Teens

    • Answers: 3
    • Views: 496
    Last Post: Oct 21, 2013 03:51 PM
    by talaniman  Go to last post
  28. Confusing guy

    Started by joy2theworld, Oct 15, 2013 03:51 PM
    • Answers: 3
    • Views: 501
    Last Post: Oct 15, 2013 04:58 PM
    by Homegirl 50  Go to last post

    Topic:
    Teens

  29. Guy led me on. What should I do?

    Started by joy2theworld, Sep 14, 2013 05:47 AM
    • Answers: 4
    • Views: 666
    Last Post: Sep 14, 2013 08:34 AM
    by N0help4u  Go to last post

    Topic:
    Dating

  30. Mom is hiding something

    Started by joy2theworld, Apr 11, 2013 06:03 AM
    • Answers: 4
    • Views: 616
    Last Post: Apr 11, 2013 06:14 AM
    by joy2theworld  Go to last post
    • Answers: 1
    • Views: 353
    Last Post: Mar 2, 2013 08:11 AM
    by Homegirl 50  Go to last post

    Topic:
    Teens

  31. Bad situation, friends mad at me...

    Started by joy2theworld, Feb 9, 2013 08:52 AM
    • Answers: 1
    • Views: 265
    Last Post: Feb 9, 2013 10:14 AM
    by JudyKayTee  Go to last post

    Topic:
    Teens

  32. How do you get rid of a cut quickly??

    Started by joy2theworld, Jan 14, 2013 08:03 PM
    • Answers: 2
    • Views: 466
    Last Post: Jan 14, 2013 10:47 PM
    by Fr_Chuck  Go to last post
  33. Stupid boy.

    Started by joy2theworld, Dec 16, 2012 02:03 PM
    • Answers: 4
    • Views: 451
    Last Post: Dec 18, 2012 04:10 AM
    by Fr_Chuck  Go to last post
  34. Confusing boy situation...

    Started by joy2theworld, Dec 2, 2012 03:10 PM
    • Answers: 9
    • Views: 702
    Last Post: Dec 10, 2012 11:41 AM
    by SweetPea95  Go to last post

    Topic:
    Teens

  35. Ditched by my friend..

    Started by joy2theworld, Dec 2, 2012 04:35 PM
    • Answers: 1
    • Views: 354
    Last Post: Dec 2, 2012 04:51 PM
    by joypulv  Go to last post

    Topic:
    Teens

    • Answers: 0
    • Views: 679
    Last Post: Feb 14, 2012 05:57 PM
    by joy2theworld  Go to last post
  36. Can't sleep!

    Started by joy2theworld, Jan 9, 2012 08:31 PM
    • Answers: 3
    • Views: 258
    Last Post: Feb 5, 2012 10:22 AM
    by robert655  Go to last post
  37. I feel left out by my friends

    Started by joy2theworld, Jan 10, 2012 08:01 PM
    • Answers: 2
    • Views: 740
    Last Post: Jan 19, 2012 08:07 AM
    by batgurl066  Go to last post

    Topic:
    Teens

  38. Can't sleep... feel lightheaded!

    Started by joy2theworld, Jan 11, 2012 06:10 AM
    • Answers: 3
    • Views: 1,622
    Last Post: Jan 13, 2012 04:39 AM
    by joypulv  Go to last post
  39. Why am I always the one left out?

    Started by joy2theworld, Jan 9, 2012 08:24 PM
    • Answers: 6
    • Views: 738
    Last Post: Jan 10, 2012 09:20 PM
    by joy2theworld  Go to last post

    Topic:
    Teens

  40. Why does everything in life suck?

    Started by joy2theworld, Jan 6, 2012 08:23 PM
    • Answers: 3
    • Views: 715
    Last Post: Jan 7, 2012 11:32 AM
    by Bmug12  Go to last post

    Topic:
    Teens

  41. Why can't I stop crying? Please answer!

    Started by joy2theworld, Jan 6, 2012 08:00 PM
    • Answers: 4
    • Views: 697
    Last Post: Jan 6, 2012 09:50 PM
    by Wondergirl  Go to last post
Results 1 to 49 of 50