Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: tomder55

Search: Search took 0.03 seconds.

  1. Quid MIA

    Started by tomder55, Yesterday 03:12 AM
    • Answers: 12
    • Views: 47
    Last Post: Yesterday 06:16 PM
    by tomder55  Go to last post
  2. More black lists

    Started by tomder55, Mar 24, 2021 10:48 AM
    12 Pages
    1 2 3 ... 12
    • Answers: 227
    • Views: 1,367
    Last Post: Yesterday 03:57 PM
    by tomder55  Go to last post
    • Answers: 3
    • Views: 32
    Last Post: Yesterday 01:05 PM
    by tomder55  Go to last post
  3. Quid finally gets his boat parade

    Started by tomder55, Oct 14, 2021 03:07 AM
    • Answers: 9
    • Views: 54
    Last Post: Oct 25, 2021 05:31 AM
    by tomder55  Go to last post
  4. Quid's commie pick for Comptroller of the currency

    Started by tomder55, Oct 24, 2021 02:39 AM
    • Answers: 1
    • Views: 11
    Last Post: Oct 24, 2021 05:07 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  5. Democrat fantasies

    Started by tomder55, Oct 23, 2021 01:03 PM
    • Answers: 1
    • Views: 13
    Last Post: Oct 23, 2021 04:51 PM
    by jlisenbe  Go to last post
  6. Technically she's right

    Started by tomder55, Oct 20, 2021 01:17 PM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 65
    • Views: 343
    Last Post: Oct 23, 2021 05:59 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  7. Deep state takes care of their own .

    Started by tomder55, Oct 20, 2021 05:42 AM
    • Answers: 3
    • Views: 28
    Last Post: Oct 20, 2021 11:56 AM
    by tomder55  Go to last post
  8. Two America's

    Started by tomder55, Sep 19, 2021 03:16 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 52
    • Views: 291
    Last Post: Oct 19, 2021 02:12 PM
    by jlisenbe  Go to last post
  9. What a lucky man he was

    Started by tomder55, Oct 18, 2021 03:36 PM
    • Answers: 2
    • Views: 16
    Last Post: Oct 19, 2021 04:57 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  10. Quid loves fracking

    Started by tomder55, Oct 17, 2021 03:21 AM
    • Answers: 0
    • Views: 12
    Last Post: Oct 17, 2021 03:21 AM
    by tomder55  Go to last post
  11. Democrat assault on suburban zoning ruse .

    Started by tomder55, Oct 16, 2021 02:30 AM
    • Answers: 1
    • Views: 13
    Last Post: Oct 16, 2021 06:31 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  12. Quid's mouthpiece explains what he meant to say

    Started by tomder55, Oct 11, 2021 01:11 PM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 63
    • Views: 267
    Last Post: Oct 13, 2021 05:06 PM
    by Wondergirl  Go to last post
  13. The Rolling Stones gather woke .

    Started by tomder55, Oct 13, 2021 02:12 PM
    • Answers: 0
    • Views: 16
    Last Post: Oct 13, 2021 02:12 PM
    by tomder55  Go to last post
  14. Soviet style justice in Jan 6 sentence

    Started by tomder55, Oct 9, 2021 05:50 AM
    • Answers: 18
    • Views: 91
    Last Post: Oct 9, 2021 03:12 PM
    by jlisenbe  Go to last post
  15. Trivial space pursuits

    Started by tomder55, Oct 8, 2021 08:00 AM
    • Answers: 4
    • Views: 23
    Last Post: Oct 8, 2021 01:18 PM
    by tomder55  Go to last post
    • Answers: 1
    • Views: 16
    Last Post: Oct 8, 2021 07:42 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  16. Quid declares war on American parents

    Started by tomder55, Oct 7, 2021 03:08 AM
    • Answers: 4
    • Views: 42
    Last Post: Oct 8, 2021 06:21 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  17. Fakebook goes down

    Started by tomder55, Oct 5, 2021 03:11 AM
    • Answers: 3
    • Views: 40
    Last Post: Oct 5, 2021 12:28 PM
    by jlisenbe  Go to last post
  18. Austin TX Defunded the police

    Started by tomder55, Oct 2, 2021 05:04 AM
    • Answers: 19
    • Views: 233
    Last Post: Oct 4, 2021 12:47 PM
    by jlisenbe  Go to last post
  19. The Dems love the Constitution ........ except .

    Started by tomder55, Oct 3, 2021 02:48 AM
    • Answers: 1
    • Views: 20
    Last Post: Oct 3, 2021 05:55 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  20. Congress passes infanticide law

    Started by tomder55, Oct 3, 2021 04:56 AM
    • Answers: 3
    • Views: 23
    Last Post: Oct 3, 2021 05:47 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  21. Why would health care workers rather be fired than take a vaccine ?

    Started by tomder55, Sep 29, 2021 06:41 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 21
    • Views: 126
    Last Post: Oct 2, 2021 10:34 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  22. Quid's commie pick for Treasury Comptroller

    Started by tomder55, Oct 1, 2021 04:34 AM
    • Answers: 1
    • Views: 30
    Last Post: Oct 1, 2021 03:30 PM
    by tomder55  Go to last post
  23. Going for my 2nd Pfizer jab tomorrow

    Started by tomder55, Sep 30, 2021 04:12 PM
    • Answers: 1
    • Views: 30
    Last Post: Oct 1, 2021 03:20 PM
    by tomder55  Go to last post
    • Answers: 11
    • Views: 76
    Last Post: Oct 1, 2021 11:26 AM
    by tomder55  Go to last post
  24. Are Virginia Repubs stupid ?

    Started by tomder55, Oct 1, 2021 03:04 AM
    • Answers: 0
    • Views: 22
    Last Post: Oct 1, 2021 03:04 AM
    by tomder55  Go to last post
  25. The supply chain

    Started by tomder55, Sep 30, 2021 04:08 AM
    • Answers: 13
    • Views: 64
    Last Post: Sep 30, 2021 07:38 PM
    by jlisenbe  Go to last post
  26. Quid changes mind and decides to build border wall

    Started by tomder55, Sep 18, 2021 05:37 AM
    • Answers: 0
    • Views: 30
    Last Post: Sep 18, 2021 05:37 AM
    by tomder55  Go to last post
  27. No one wants to work

    Started by tomder55, Sep 17, 2021 08:16 AM
    • Answers: 0
    • Views: 48
    Last Post: Sep 17, 2021 08:16 AM
    by tomder55  Go to last post
  28. Young men dropping out

    Started by tomder55, Sep 13, 2021 02:18 AM
    • Answers: 4
    • Views: 66
    Last Post: Sep 14, 2021 03:37 PM
    by jlisenbe  Go to last post
    • Answers: 1
    • Views: 28
    Last Post: Sep 11, 2021 05:41 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  29. So which one gave birth ?

    Started by tomder55, Sep 7, 2021 03:52 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 33
    • Views: 238
    Last Post: Sep 8, 2021 03:50 PM
    by Wondergirl  Go to last post
    • Answers: 6
    • Views: 90
    Last Post: Sep 8, 2021 12:33 PM
    by jlisenbe  Go to last post
  30. State Department is shocked shocked !!

    Started by tomder55, Sep 8, 2021 04:33 AM
    • Answers: 4
    • Views: 47
    Last Post: Sep 8, 2021 10:57 AM
    by tomder55  Go to last post
    • Answers: 4
    • Views: 62
    Last Post: Sep 7, 2021 05:10 PM
    by tomder55  Go to last post
  31. Australia continues to trample on civil rights

    Started by tomder55, Sep 3, 2021 04:10 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 33
    • Views: 273
    Last Post: Sep 7, 2021 08:01 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  32. The new Texas abortion law is unconstitutional

    Started by tomder55, Sep 7, 2021 04:02 AM
    • Answers: 1
    • Views: 36
    Last Post: Sep 7, 2021 05:25 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  33. Quid is a racist who doesn't care about Blacks

    Started by tomder55, Sep 6, 2021 06:26 AM
    • Answers: 1
    • Views: 30
    Last Post: Sep 6, 2021 10:14 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  34. Happy Labor Day

    Started by tomder55, Sep 6, 2021 05:24 AM
    • Answers: 0
    • Views: 42
    Last Post: Sep 6, 2021 05:24 AM
    by tomder55  Go to last post
    • Answers: 0
    • Views: 44
    Last Post: Sep 5, 2021 12:28 PM
    by tomder55  Go to last post
  35. Florida Diner forced to shut down

    Started by tomder55, Sep 4, 2021 11:40 AM
    • Answers: 1
    • Views: 38
    Last Post: Sep 5, 2021 05:50 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  36. snoozeweek calls for the impeachment of Quid

    Started by tomder55, Sep 3, 2021 11:50 AM
    • Answers: 2
    • Views: 50
    Last Post: Sep 3, 2021 02:47 PM
    by tomder55  Go to last post
  37. total disaster !

    Started by tomder55, Aug 31, 2021 02:44 AM
    • Answers: 10
    • Views: 127
    Last Post: Sep 3, 2021 05:24 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  38. Don't go the California

    Started by tomder55, Sep 2, 2021 04:01 AM
    • Answers: 3
    • Views: 56
    Last Post: Sep 2, 2021 05:30 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  39. One of the ones left behind

    Started by tomder55, Sep 1, 2021 04:51 AM
    • Answers: 5
    • Views: 50
    Last Post: Sep 1, 2021 02:34 PM
    by jlisenbe  Go to last post
  40. Time for Kam the cackler to assume the Presidency

    Started by tomder55, Aug 28, 2021 03:51 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 29
    • Views: 277
    Last Post: Sep 1, 2021 08:08 AM
    by tomder55  Go to last post
  41. Hard to have a good debate in an echo chamber

    Started by tomder55, Aug 31, 2021 08:45 AM
    • Answers: 8
    • Views: 68
    Last Post: Aug 31, 2021 08:18 PM
    by Athos  Go to last post
  42. The Wuhan deniers Holy bat cave !

    Started by tomder55, May 28, 2021 05:38 AM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 66
    • Views: 670
    Last Post: Aug 31, 2021 08:07 PM
    by jlisenbe  Go to last post
  43. the results are in .....sorta

    Started by tomder55, Apr 7, 2021 01:52 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 22
    • Views: 302
    Last Post: Aug 29, 2021 05:13 AM
    by tomder55  Go to last post
Results 1 to 50 of 500