Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: tomder55

Search: Search took 0.04 seconds.

  1. How far will the left go to get rid of Trump ?

    Started by tomder55, Aug 9, 2022 05:38 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 24
    • Views: 97
    Last Post: Today 01:33 PM
    by tomder55  Go to last post
    • Answers: 5
    • Views: 9
    Last Post: Today 01:02 PM
    by Curlyben  Go to last post
  2. TDS on steroids

    Started by tomder55, Aug 5, 2022 01:18 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 23
    • Views: 105
    Last Post: Today 06:14 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  3. The statist Republicrats

    Started by tomder55, Today 03:22 AM
    • Answers: 0
    • Views: 2
    Last Post: Today 03:22 AM
    by tomder55  Go to last post
    • Answers: 6
    • Views: 34
    Last Post: Yesterday 11:37 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  4. dysfunctional IRS

    Started by tomder55, Jul 26, 2022 12:56 PM
    • Answers: 5
    • Views: 48
    Last Post: Yesterday 03:32 AM
    by tomder55  Go to last post
  5. Quid Pro Joe's sell out to China continues .

    Started by tomder55, Jul 26, 2022 07:47 AM
    • Answers: 1
    • Views: 15
    Last Post: Aug 10, 2022 06:11 AM
    by tomder55  Go to last post
  6. Madam Mimi Pelosi 's Taiwan junket .

    Started by tomder55, Aug 2, 2022 11:24 AM
    • Answers: 4
    • Views: 37
    Last Post: Aug 9, 2022 06:31 PM
    by tomder55  Go to last post
    • Answers: 5
    • Views: 35
    Last Post: Aug 9, 2022 05:42 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  7. $$$$$ for nothing

    Started by tomder55, Aug 23, 2021 10:38 AM
    • Answers: 7
    • Views: 105
    Last Post: Aug 9, 2022 04:31 AM
    by tomder55  Go to last post
  8. SCOTUS 1st amendment decision KENNEDY v. BREMERTON SCHOOL DISTRICT

    Started by tomder55, Jun 28, 2022 04:55 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 34
    • Views: 173
    Last Post: Aug 8, 2022 05:11 AM
    by tomder55  Go to last post
  9. Yertle has to go

    Started by tomder55, Nov 4, 2021 04:13 AM
    • Answers: 14
    • Views: 145
    Last Post: Aug 6, 2022 04:02 PM
    by tomder55  Go to last post
  10. NFL suspensions

    Started by tomder55, Aug 2, 2022 04:20 AM
    • Answers: 1
    • Views: 7
    Last Post: Aug 2, 2022 05:26 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  11. How much monopoly $$ should US spend for Ukraine ?

    Started by tomder55, May 11, 2022 05:46 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 29
    • Views: 293
    Last Post: Aug 1, 2022 01:12 PM
    by tomder55  Go to last post
  12. Bread and Circuses

    Started by tomder55, Jun 8, 2022 05:25 AM
    7 Pages
    1 2 3 ... 7
    • Answers: 130
    • Views: 786
    Last Post: Aug 1, 2022 05:19 AM
    by tomder55  Go to last post
  13. The Orwellian redefining of the word recession

    Started by tomder55, Jul 26, 2022 05:16 AM
    • Answers: 12
    • Views: 57
    Last Post: Aug 1, 2022 04:22 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  14. Kam the Sham's Valley Girl take on Ukraine

    Started by tomder55, Feb 22, 2022 05:20 AM
    • Answers: 17
    • Views: 344
    Last Post: Jul 30, 2022 03:38 PM
    by jlisenbe  Go to last post
  15. We got a mighty convoy Ain't she a beautiful sight?

    Started by tomder55, Jan 28, 2022 05:46 AM
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    • Answers: 90
    • Views: 682
    Last Post: Jul 28, 2022 06:21 PM
    by tomder55  Go to last post
  16. Dems new gun grab

    Started by tomder55, Jul 27, 2022 05:26 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 21
    • Views: 80
    Last Post: Jul 28, 2022 01:24 PM
    by jlisenbe  Go to last post
    • Answers: 1
    • Views: 23
    Last Post: Jul 28, 2022 09:38 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  17. Trade proposal

    Started by tomder55, Jul 28, 2022 04:32 AM
    • Answers: 1
    • Views: 13
    Last Post: Jul 28, 2022 04:50 AM
    by jlisenbe  Go to last post
    • Answers: 0
    • Views: 21
    Last Post: Jul 28, 2022 04:49 AM
    by tomder55  Go to last post
  18. Clueless Earth Day address

    Started by tomder55, Apr 22, 2022 02:16 PM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 75
    • Views: 488
    Last Post: Jul 27, 2022 06:49 AM
    by jlisenbe  Go to last post
    • Answers: 8
    • Views: 28
    Last Post: Jul 26, 2022 06:00 PM
    by tomder55  Go to last post
  19. Hunter Biden

    Started by tomder55, Jul 26, 2022 04:28 AM
    • Answers: 1
    • Views: 8
    Last Post: Jul 26, 2022 04:52 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  20. January 6 1 year later

    Started by tomder55, Jan 3, 2022 05:07 AM
    7 Pages
    1 2 3 ... 7
    • Answers: 136
    • Views: 977
    Last Post: Jul 25, 2022 04:55 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  21. Black list returns

    Started by tomder55, Jul 1, 2022 05:13 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 28
    • Views: 175
    Last Post: Jul 24, 2022 01:49 PM
    by tomder55  Go to last post
  22. Just in time

    Started by tomder55, May 22, 2022 12:52 PM
    • Answers: 2
    • Views: 79
    Last Post: Jul 24, 2022 01:23 PM
    by tomder55  Go to last post
  23. Dems prep to oust Clueless Joe .

    Started by tomder55, Jul 10, 2022 01:35 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 36
    • Views: 234
    Last Post: Jul 24, 2022 01:14 PM
    by tomder55  Go to last post
  24. Robb Elementary .

    Started by tomder55, May 25, 2022 06:05 AM
    12 Pages
    1 2 3 ... 12
    • Answers: 232
    • Views: 1,339
    Last Post: Jul 24, 2022 06:03 AM
    by tomder55  Go to last post
  25. Pelosi crime family

    Started by tomder55, Jul 16, 2022 08:10 AM
    • Answers: 3
    • Views: 47
    Last Post: Jul 24, 2022 05:31 AM
    by tomder55  Go to last post
    • Answers: 0
    • Views: 15
    Last Post: Jul 24, 2022 03:24 AM
    by tomder55  Go to last post
  26. Schmucky unleashes the whirlwind

    Started by tomder55, Jun 8, 2022 01:09 PM
    • Answers: 19
    • Views: 185
    Last Post: Jul 21, 2022 11:26 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  27. Preparing for the 2024 steal

    Started by tomder55, Jun 24, 2022 05:12 AM
    • Answers: 5
    • Views: 76
    Last Post: Jul 21, 2022 11:24 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  28. The Trojan MAGA candidate in PA ? Primary day

    Started by tomder55, May 17, 2022 05:04 AM
    • Answers: 4
    • Views: 61
    Last Post: Jul 20, 2022 04:35 AM
    by tomder55  Go to last post
    • Answers: 7
    • Views: 62
    Last Post: Jul 17, 2022 06:06 AM
    by tomder55  Go to last post
  29. When will Clueless reintroduce the 'Whip Inflation Now '(WIN_) button?

    Started by tomder55, Jun 4, 2022 11:16 AM
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    • Answers: 92
    • Views: 593
    Last Post: Jul 16, 2022 04:46 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  30. We need to rename "woke "

    Started by tomder55, Jul 15, 2022 05:23 AM
    • Answers: 1
    • Views: 25
    Last Post: Jul 15, 2022 05:58 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  31. Clueless Joe's team of economic misfits

    Started by tomder55, Jul 15, 2022 04:23 AM
    • Answers: 0
    • Views: 35
    Last Post: Jul 15, 2022 04:23 AM
    by tomder55  Go to last post
  32. NATO expansion both territorial and objectives

    Started by tomder55, Jul 3, 2022 06:32 AM
    • Answers: 6
    • Views: 39
    Last Post: Jul 13, 2022 07:09 AM
    by tomder55  Go to last post
  33. Dems falling out of love with Judicial Supremacy

    Started by tomder55, Jul 13, 2022 05:24 AM
    • Answers: 0
    • Views: 18
    Last Post: Jul 13, 2022 05:24 AM
    by tomder55  Go to last post
  34. The benefits of charter schools

    Started by tomder55, Jul 9, 2022 05:03 AM
    • Answers: 18
    • Views: 77
    Last Post: Jul 10, 2022 04:48 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  35. Shinzo Abe

    Started by tomder55, Jul 8, 2022 03:39 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 50
    • Views: 207
    Last Post: Jul 8, 2022 08:34 PM
    by Wondergirl  Go to last post
  36. A new boss in town .

    Started by tomder55, Apr 6, 2022 05:06 AM
    • Answers: 5
    • Views: 97
    Last Post: Jul 8, 2022 04:21 PM
    by tomder55  Go to last post
    • Answers: 17
    • Views: 165
    Last Post: Jul 7, 2022 05:10 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  37. Military staffing

    Started by tomder55, Jul 7, 2022 04:52 AM
    • Answers: 0
    • Views: 21
    Last Post: Jul 7, 2022 04:52 AM
    by tomder55  Go to last post
  38. Mexico's FU to Clueless Joe.

    Started by tomder55, Jun 9, 2022 05:06 AM
    • Answers: 12
    • Views: 114
    Last Post: Jul 6, 2022 04:31 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  39. Flyover country losing it's airports

    Started by tomder55, Jul 6, 2022 02:51 AM
    • Answers: 0
    • Views: 17
    Last Post: Jul 6, 2022 02:51 AM
    by tomder55  Go to last post
  40. July 4 the birth of a nation

    Started by tomder55, Jul 5, 2022 04:17 AM
    • Answers: 0
    • Views: 23
    Last Post: Jul 5, 2022 04:17 AM
    by tomder55  Go to last post
  41. Athlete of the year

    Started by tomder55, Jul 4, 2022 11:23 AM
    • Answers: 1
    • Views: 23
    Last Post: Jul 4, 2022 11:31 AM
    by jlisenbe  Go to last post
Results 1 to 50 of 500