Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: rockerchick_682

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Stepmom trouble

    Started by rockerchick_682, Aug 27, 2009 05:51 PM
    • Answers: 9
    • Views: 721
    Last Post: Sep 10, 2012 08:00 AM
    by ilyas_r_ahmed  Go to last post
  2. My Best Friend is a Slut

    Started by rockerchick_682, Jan 6, 2008 09:30 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 30
    • Views: 9,876
    Last Post: Apr 3, 2012 06:56 AM
    by mary-kate  Go to last post
  3. UPS Package Stolen

    Started by rockerchick_682, Dec 9, 2011 11:17 PM
    • Answers: 5
    • Views: 1,342
    Last Post: Dec 13, 2011 10:42 AM
    by ScottGem  Go to last post

    Topic:
    Other Law

  4. Stuck in a lease in a horrible apartment

    Started by rockerchick_682, Mar 30, 2011 05:45 PM
    • Answers: 5
    • Views: 438
    Last Post: Mar 31, 2011 03:42 AM
    by ScottGem  Go to last post
  5. Problems with my Mother

    Started by rockerchick_682, Nov 28, 2010 09:48 PM
    • Answers: 8
    • Views: 537
    Last Post: Jan 29, 2011 12:04 PM
    by dontknownuthin  Go to last post
  6. Babysitting Ad

    Started by rockerchick_682, Jun 19, 2007 07:44 PM
    • Answers: 4
    • Views: 13,852
    Last Post: Aug 23, 2010 01:31 PM
    by amberjustin  Go to last post
  7. Computer won't go to one webpage

    Started by rockerchick_682, Nov 17, 2008 09:00 PM
    • Answers: 1
    • Views: 516
    Last Post: Jul 6, 2010 04:10 PM
    by GuyWithoutGlasses  Go to last post
  8. Confusing Signals

    Started by rockerchick_682, Mar 9, 2010 03:02 PM
    • Answers: 12
    • Views: 890
    Last Post: Mar 19, 2010 10:40 PM
    by dontknownuthin  Go to last post

    Topic:
    Dating

  9. Sexually Harassed

    Started by rockerchick_682, Dec 28, 2009 01:25 AM
    • Answers: 6
    • Views: 675
    Last Post: Dec 30, 2009 01:12 AM
    by Alty  Go to last post
  10. Obsessing Over Men

    Started by rockerchick_682, Dec 15, 2009 10:17 PM
    • Answers: 6
    • Views: 749
    Last Post: Dec 17, 2009 11:00 AM
    by talaniman  Go to last post
  11. Burgundy Hair

    Started by rockerchick_682, Jun 24, 2007 10:09 PM
    • Answers: 5
    • Views: 4,482
    Last Post: Dec 7, 2009 01:49 AM
    by rockerchick_682  Go to last post

    Topic:
    Hair Care

  12. This Boy

    Started by rockerchick_682, Oct 13, 2009 01:47 PM
    • Answers: 15
    • Views: 922
    Last Post: Oct 25, 2009 08:24 AM
    by summer7  Go to last post
  13. Am I worth it?

    Started by rockerchick_682, May 26, 2007 05:42 AM
    • Answers: 7
    • Views: 1,207
    Last Post: Jul 23, 2009 09:03 PM
    by blondndisguise5  Go to last post
  14. Trouble Living at Home

    Started by rockerchick_682, May 18, 2009 07:34 PM
    • Answers: 7
    • Views: 546
    Last Post: May 22, 2009 03:51 AM
    by DoulaLC  Go to last post
  15. Selfish dumb roommate!

    Started by rockerchick_682, Mar 27, 2009 10:30 AM
    • Answers: 4
    • Views: 653
    Last Post: Mar 29, 2009 12:23 AM
    by ChihuahuaMomma  Go to last post
  16. Conflict with "friend"

    Started by rockerchick_682, Mar 10, 2009 01:03 PM
    • Answers: 7
    • Views: 361
    Last Post: Mar 10, 2009 10:03 PM
    by JoeCanada76  Go to last post
  17. Problems with roommate

    Started by rockerchick_682, Feb 24, 2009 11:20 PM
    • Answers: 1
    • Views: 317
    Last Post: Feb 24, 2009 11:55 PM
    by ChihuahuaMomma  Go to last post
  18. Too Paranoid

    Started by rockerchick_682, Feb 4, 2009 02:43 PM
    • Answers: 5
    • Views: 779
    Last Post: Feb 7, 2009 12:35 PM
    by roxypox  Go to last post
  19. Annoyed By Close Friends and Family

    Started by rockerchick_682, Jan 16, 2009 11:46 PM
    • Answers: 1
    • Views: 534
    Last Post: Jan 17, 2009 12:18 AM
    by simoneaugie  Go to last post
  20. Looking for an Apartment

    Started by rockerchick_682, Jan 10, 2009 11:48 PM
    • Answers: 2
    • Views: 458
    Last Post: Jan 11, 2009 02:50 AM
    by Clough  Go to last post

    Topic:
    Real Estate

  21. I'm a bit obsessed with fish

    Started by rockerchick_682, Nov 17, 2008 09:11 PM
    • Answers: 6
    • Views: 792
    Last Post: Nov 23, 2008 02:04 AM
    by rockerchick_682  Go to last post

    Topic:
    Fish

  22. College Kids

    Started by rockerchick_682, Sep 4, 2008 08:36 PM
    • Answers: 1
    • Views: 569
    Last Post: Sep 7, 2008 05:47 AM
    by SweetDee  Go to last post
    • Answers: 6
    • Views: 2,188
    Last Post: Aug 31, 2008 01:00 PM
    by rockerchick_682  Go to last post

    Topic:
    Weight Loss

  23. College Life

    Started by rockerchick_682, Aug 26, 2008 10:01 PM
    • Answers: 7
    • Views: 771
    Last Post: Aug 29, 2008 10:25 AM
    by Synnen  Go to last post
  24. Way Un-balanced

    Started by rockerchick_682, Aug 3, 2008 10:04 PM
    • Answers: 11
    • Views: 1,225
    Last Post: Aug 5, 2008 09:19 PM
    by rockerchick_682  Go to last post
  25. Moving on?

    Started by rockerchick_682, May 30, 2008 09:48 PM
    • Answers: 2
    • Views: 574
    Last Post: Jun 1, 2008 08:46 PM
    by rockerchick_682  Go to last post
  26. Treated Un-Fairly

    Started by rockerchick_682, May 2, 2008 02:03 PM
    • Answers: 13
    • Views: 1,700
    Last Post: May 4, 2008 11:34 AM
    by dana1989  Go to last post

    Topic:
    Teens

  27. So Confused

    Started by rockerchick_682, Apr 9, 2008 09:51 PM
    • Answers: 4
    • Views: 749
    Last Post: Apr 10, 2008 10:10 AM
    by rockerchick_682  Go to last post
  28. Do you think I'm pretty?

    Started by rockerchick_682, Jul 29, 2007 12:06 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 21
    • Views: 3,574
    Last Post: Apr 3, 2008 03:53 AM
    by luk_077  Go to last post
  29. Getting Healthier

    Started by rockerchick_682, Apr 2, 2008 09:12 PM
    • Answers: 4
    • Views: 712
    Last Post: Apr 2, 2008 09:50 PM
    by kp2171  Go to last post

    Topic:
    Weight Loss

  30. Blabbing too much

    Started by rockerchick_682, Mar 10, 2008 09:51 PM
    • Answers: 3
    • Views: 499
    Last Post: Mar 11, 2008 06:45 PM
    by N0help4u  Go to last post
  31. Strawberry Blonde?

    Started by rockerchick_682, Feb 18, 2008 11:04 PM
    • Answers: 1
    • Views: 962
    Last Post: Feb 19, 2008 10:38 PM
    by rockerchick_682  Go to last post

    Topic:
    Beauty

  32. Happiness Spell

    Started by rockerchick_682, May 26, 2007 08:24 PM
    • Answers: 13
    • Views: 9,068
    Last Post: Feb 18, 2008 02:11 PM
    by rockerchick_682  Go to last post

    Topic:
    Psychics

  33. One Night Stand

    Started by rockerchick_682, Jun 16, 2007 11:58 PM
    • Answers: 10
    • Views: 2,642
    Last Post: Jan 14, 2008 04:13 PM
    by babyrayblue  Go to last post
  34. Would I look good with.

    Started by rockerchick_682, Jan 7, 2008 10:53 AM
    • Answers: 3
    • Views: 579
    Last Post: Jan 7, 2008 11:41 PM
    by rockerchick_682  Go to last post

    Topic:
    Beauty

  35. Not going to a funeral?

    Started by rockerchick_682, Dec 23, 2007 10:09 PM
    • Answers: 6
    • Views: 2,067
    Last Post: Dec 23, 2007 10:39 PM
    by rockerchick_682  Go to last post
  36. Analyzing a poem.

    Started by rockerchick_682, Nov 28, 2007 09:31 PM
    • Answers: 2
    • Views: 1,028
    Last Post: Nov 28, 2007 10:42 PM
    by simoneaugie  Go to last post
  37. Pre-Pharmacy Major

    Started by rockerchick_682, Nov 28, 2007 09:46 PM
    • Answers: 2
    • Views: 786
    Last Post: Nov 28, 2007 10:08 PM
    by rockerchick_682  Go to last post

    Topic:
    High School

  38. Pushing People Away

    Started by rockerchick_682, Nov 5, 2007 02:49 PM
    • Answers: 3
    • Views: 1,102
    Last Post: Nov 6, 2007 12:36 PM
    by cerisa  Go to last post
  39. So Fustrating!

    Started by rockerchick_682, Oct 26, 2007 10:28 PM
    • Answers: 1
    • Views: 347
    Last Post: Oct 26, 2007 10:49 PM
    by Homegirl 50  Go to last post
  40. Feeling Lost

    Started by rockerchick_682, Sep 19, 2007 07:13 PM
    • Answers: 10
    • Views: 1,147
    Last Post: Sep 28, 2007 12:07 PM
    by bluebear3  Go to last post
  41. New Spark?

    Started by rockerchick_682, Sep 25, 2007 01:41 PM
    • Answers: 11
    • Views: 699
    Last Post: Sep 26, 2007 04:09 PM
    by Homegirl 50  Go to last post
  42. Would I look good with bangs?

    Started by rockerchick_682, Aug 17, 2007 09:14 AM
    • Answers: 19
    • Views: 4,325
    Last Post: Sep 11, 2007 12:50 AM
    by Clough  Go to last post

    Topic:
    Beauty

  43. Older Guy?

    Started by rockerchick_682, Aug 20, 2007 05:00 PM
    • Answers: 8
    • Views: 1,303
    Last Post: Aug 21, 2007 12:06 PM
    by ScottGem  Go to last post

    Topic:
    Dating

  44. So.what do guys want from a girl

    Started by rockerchick_682, Jul 31, 2007 04:33 PM
    • Answers: 2
    • Views: 950
    Last Post: Jul 31, 2007 06:12 PM
    by ForeverZero  Go to last post
  45. Falling out of love

    Started by rockerchick_682, Jul 23, 2007 04:30 PM
    • Answers: 14
    • Views: 2,618
    Last Post: Jul 27, 2007 11:38 AM
    by talaniman  Go to last post
  46. What to dye my hair

    Started by rockerchick_682, Jul 22, 2007 11:27 PM
    • Answers: 2
    • Views: 536
    Last Post: Jul 25, 2007 03:57 PM
    by PrettyLady  Go to last post

    Topic:
    Hair Care

  47. I can't get over him

    Started by rockerchick_682, Jul 21, 2007 12:52 AM
    • Answers: 6
    • Views: 716
    Last Post: Jul 21, 2007 08:36 AM
    by talaniman  Go to last post
  48. Volunteering at CTRC

    Started by rockerchick_682, Jul 12, 2007 07:12 PM
    • Answers: 5
    • Views: 1,406
    Last Post: Jul 13, 2007 04:17 AM
    by rockerchick_682  Go to last post
  49. My Ex

    Started by rockerchick_682, Jul 1, 2007 11:09 PM
    • Answers: 8
    • Views: 585
    Last Post: Jul 8, 2007 04:22 PM
    by talaniman  Go to last post
Results 1 to 50 of 57