Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: afaroo

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Circuit breakers tripped

    Started by afaroo, Dec 21, 2019 01:31 AM
    • Answers: 5
    • Views: 4,052
    Last Post: Dec 24, 2019 11:34 AM
    by afaroo  Go to last post
  2. Whirlpool gas water heater

    Started by afaroo, Apr 5, 2018 01:43 PM
    • Answers: 9
    • Views: 907
    Last Post: Apr 14, 2018 11:49 AM
    by afaroo  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  3. BBQ with Palapa top

    Started by afaroo, Apr 4, 2017 02:25 PM
    • Answers: 5
    • Views: 780
    Last Post: Apr 7, 2017 07:53 AM
    by afaroo  Go to last post

    Topic:
    Construction

  4. Lights not working

    Started by afaroo, Feb 16, 2016 11:25 PM
    • Answers: 0
    • Views: 479
    Last Post: Feb 16, 2016 11:25 PM
    by afaroo  Go to last post
  5. Trans Program Light

    Started by afaroo, Aug 7, 2015 04:26 PM
    • Answers: 2
    • Views: 651
    Last Post: Aug 8, 2015 11:13 AM
    by afaroo  Go to last post
  6. Check engine light on

    Started by afaroo, Aug 14, 2014 07:37 PM
    • Answers: 5
    • Views: 455
    Last Post: Aug 31, 2014 06:15 PM
    by afaroo  Go to last post
  7. Happy 4th of July

    Started by afaroo, Jul 3, 2014 01:11 PM
    • Answers: 7
    • Views: 326
    Last Post: Jul 3, 2014 07:16 PM
    by Wondergirl  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  8. Happy Thanksgiving

    Started by afaroo, Nov 28, 2013 12:54 PM
    • Answers: 1
    • Views: 326
    Last Post: Nov 28, 2013 05:22 PM
    by massplumber2008  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  9. Merry Christmas

    Started by afaroo, Dec 24, 2012 08:29 PM
    • Answers: 5
    • Views: 850
    Last Post: Dec 25, 2012 11:24 AM
    by speedball1  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  10. Kenmore coldspot refrigerator

    Started by afaroo, Oct 11, 2011 09:22 PM
    • Answers: 7
    • Views: 658
    Last Post: Oct 22, 2011 10:37 AM
    by afaroo  Go to last post

    Topic:
    Appliances

  11. Happy 4th of July

    Started by afaroo, Jul 3, 2011 03:10 PM
    • Answers: 1
    • Views: 134
    Last Post: Jul 3, 2011 04:45 PM
    by ma0641  Go to last post

    Topic:
    The Lounge

  12. Merry Christmas

    Started by afaroo, Dec 24, 2010 02:10 PM
    • Answers: 2
    • Views: 386
    Last Post: Dec 24, 2010 06:12 PM
    by ma0641  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  13. Stain on the carpet

    Started by afaroo, Feb 15, 2010 08:56 AM
    • Answers: 9
    • Views: 537
    Last Post: Feb 17, 2010 02:28 PM
    by PatcyMcn  Go to last post
  14. Car wouldn't Start

    Started by afaroo, Jan 12, 2010 06:11 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 22
    • Views: 1,383
    Last Post: Feb 9, 2010 07:40 PM
    by TxGreaseMonkey  Go to last post
  15. Can I plumb a washer 14 feet away from stack

    Started by afaroo, Jan 31, 2010 11:07 AM
    • Answers: 3
    • Views: 456
    Last Post: Jan 31, 2010 01:43 PM
    by afaroo  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  16. Merry Christmas

    Started by afaroo, Dec 20, 2009 09:58 AM
    • Answers: 4
    • Views: 1,938
    Last Post: Dec 20, 2009 10:29 AM
    by Unknown008  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  17. SS benefits

    Started by afaroo, Oct 14, 2009 10:32 AM
    • Answers: 10
    • Views: 1,441
    Last Post: Oct 18, 2009 08:11 PM
    by afaroo  Go to last post

    Topic:
    Retirement

  18. Shower door track

    Started by afaroo, Oct 12, 2009 08:21 AM
    • Answers: 8
    • Views: 997
    Last Post: Oct 13, 2009 06:34 PM
    by afaroo  Go to last post
  19. What in Heck's a Dirt Arm?

    Started by afaroo, Sep 17, 2009 12:41 AM
    • Answers: 14
    • Views: 1,246
    Last Post: Sep 18, 2009 07:51 PM
    by afaroo  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  20. Tail light painted

    Started by afaroo, Jul 29, 2009 12:04 PM
    • Answers: 8
    • Views: 753
    Last Post: Aug 6, 2009 10:12 AM
    by afaroo  Go to last post
  21. Happy New Year

    Started by afaroo, Dec 31, 2008 08:31 PM
    • Answers: 3
    • Views: 530
    Last Post: Jan 1, 2009 12:46 AM
    by Milo Dolezal  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  22. Tile debonded

    Started by afaroo, Dec 4, 2008 09:24 PM
    • Answers: 14
    • Views: 2,271
    Last Post: Dec 11, 2008 10:38 AM
    by afaroo  Go to last post
  23. Happy Thanks Giving

    Started by afaroo, Nov 26, 2008 10:21 AM
    • Answers: 5
    • Views: 822
    Last Post: Nov 27, 2008 12:04 PM
    by Milo Dolezal  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  24. Whirlpool Electric Oven

    Started by afaroo, Aug 12, 2008 02:51 PM
    • Answers: 1
    • Views: 628
    Last Post: Aug 12, 2008 05:35 PM
    by esquire1  Go to last post

    Topic:
    Appliances

  25. Whirlpool Electric Oven

    Started by afaroo, Aug 1, 2008 02:08 PM
    • Answers: 1
    • Views: 655
    Last Post: Aug 5, 2008 12:10 PM
    by afaroo  Go to last post

    Topic:
    Appliances

  26. Steering Pump Laeking

    Started by afaroo, Jun 30, 2008 07:02 PM
    • Answers: 3
    • Views: 504
    Last Post: Jul 16, 2008 04:24 PM
    by afaroo  Go to last post
  27. Replacing Spark plugs

    Started by afaroo, Mar 15, 2008 07:58 PM
    • Answers: 7
    • Views: 1,197
    Last Post: Mar 18, 2008 06:06 AM
    by afaroo  Go to last post
  28. Moen faucets

    Started by afaroo, Feb 16, 2008 10:23 AM
    • Answers: 4
    • Views: 3,548
    Last Post: Feb 16, 2008 03:32 PM
    by afaroo  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  29. Hot water takes long time

    Started by afaroo, Sep 23, 2007 10:35 PM
    • Answers: 4
    • Views: 1,271
    Last Post: Jan 19, 2008 08:57 AM
    by afaroo  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  30. IP Address

    Started by afaroo, Oct 7, 2007 03:40 PM
    • Answers: 10
    • Views: 1,089
    Last Post: Oct 21, 2007 01:05 AM
    by digerdo2  Go to last post
  31. Wash Machine

    Started by afaroo, Sep 20, 2007 11:16 PM
    • Answers: 3
    • Views: 535
    Last Post: Sep 21, 2007 10:07 PM
    by afaroo  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  32. Sprinkler System

    Started by afaroo, Sep 12, 2007 07:31 PM
    • Answers: 4
    • Views: 853
    Last Post: Sep 13, 2007 07:17 PM
    by afaroo  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  33. Sprinkler System

    Started by afaroo, Sep 8, 2007 05:38 AM
    • Answers: 1
    • Views: 820
    Last Post: Sep 10, 2007 07:58 PM
    by afaroo  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  34. Fire Magic Barbecue

    Started by afaroo, Sep 7, 2007 04:28 PM
    • Answers: 5
    • Views: 752
    Last Post: Sep 7, 2007 08:37 PM
    by afaroo  Go to last post

    Topic:
    Appliances

  35. Fire Magic barbecue

    Started by afaroo, Sep 5, 2007 08:16 PM
    • Answers: 6
    • Views: 884
    Last Post: Sep 7, 2007 09:13 AM
    by afaroo  Go to last post

    Topic:
    Appliances

  36. 110 volts to 220 volt

    Started by afaroo, Sep 4, 2007 11:31 AM
    • Answers: 5
    • Views: 1,905
    Last Post: Sep 5, 2007 08:42 AM
    by afaroo  Go to last post
Results 1 to 36 of 38