Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: hommegrenouille

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Spanner flange installation question

    Started by hommegrenouille, Dec 15, 2015 07:35 AM
    • Answers: 3
    • Views: 1,032
    Last Post: Dec 15, 2015 12:31 PM
    by hkstroud  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  2. AC condensate drain installation

    Started by hommegrenouille, May 31, 2013 06:35 AM
    • Answers: 1
    • Views: 1,151
    Last Post: May 31, 2013 06:54 AM
    by ma0641  Go to last post
    • Answers: 1
    • Views: 1,606
    Last Post: Sep 21, 2009 09:24 PM
    by Dave9801  Go to last post
  3. Adding wire clamp to outlet box

    Started by hommegrenouille, Apr 3, 2009 07:54 AM
    • Answers: 2
    • Views: 1,077
    Last Post: Apr 4, 2009 03:22 AM
    by tkrussell  Go to last post
  4. Notched beam.danger?

    Started by hommegrenouille, Feb 16, 2009 08:20 PM
    • Answers: 2
    • Views: 771
    Last Post: Feb 17, 2009 05:50 PM
    by 21boat  Go to last post
  5. Clay paver walkway issue

    Started by hommegrenouille, Oct 3, 2008 09:49 AM
    • Answers: 3
    • Views: 837
    Last Post: Oct 10, 2008 03:52 PM
    by smearcase  Go to last post
  6. Fill large hole in foundation wall

    Started by hommegrenouille, Oct 9, 2008 09:39 AM
    • Answers: 3
    • Views: 11,466
    Last Post: Oct 10, 2008 06:08 AM
    by hommegrenouille  Go to last post

    Topic:
    Construction

  7. Oil tank safety

    Started by hommegrenouille, Sep 30, 2008 06:57 PM
    • Answers: 2
    • Views: 672
    Last Post: Sep 30, 2008 09:48 PM
    by hvac1000  Go to last post
  8. Attaching window wells to foundation

    Started by hommegrenouille, Aug 18, 2008 06:46 AM
    • Answers: 5
    • Views: 6,445
    Last Post: Aug 20, 2008 07:45 AM
    by hommegrenouille  Go to last post
  9. Tying a basement floor drain into sump basin

    Started by hommegrenouille, Jun 25, 2008 09:53 AM
    • Answers: 5
    • Views: 8,102
    Last Post: Jun 25, 2008 01:29 PM
    by ballengerb1  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

Results 1 to 10 of 10