Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask
    skiprunge3's Avatar
    skiprunge3 Posts: 2, Reputation: 1
    New Member
     
    #1

    Jul 27, 2016, 05:27 AM
    Harley Davidson Sportster 883
    I`d like to know about the fuel system from tank to carb including vacums
    skiprunge3's Avatar
    skiprunge3 Posts: 2, Reputation: 1
    New Member
     
    #2

    Jul 27, 2016, 05:34 AM
    2003 Sporster 883
    Why am I notgetting fuel from the full tank to the carb?
    smoothy's Avatar
    smoothy Posts: 25,495, Reputation: 2853
    Uber Member
     
    #3

    Jul 27, 2016, 05:58 AM
    They have a vacuum shutoff at the petcock. Make sure its still connected at both ends.

Not your question? Ask your question View similar questions

 

Question Tools Search this Question
Search this Question:

Advanced Search

Add your answer here.


Check out some similar questions!

883 2000 Harley Davidson Sportster Won't turn over [ 0 Answers ]

Started my bike at home started right up. Went 7 miles to gas station, shut it off got gas went to start it and all it would do is click. Battery was dead. I just bought a new battery last week. I have been having troubles with it not wanting to start it would just turn over, checked the spark...

1995 xl1200 harley davidson sportster [ 0 Answers ]

I get an occasional carb hiccup or pop and when weather is colder it will sometimes stall after pop. During the warm weather it will pop or hiccup several times say during a two hour ride. IT DOES IT WHEN Starting FROM STOPPED POSITION, ALSO WHEN DOWNSHIFTING ETC. Problem is it is not consistent. ...

Questions about harley davidson sportster is pinging [ 1 Answers ]

I have a low miles sportster that pings after its been running awhile I'm already putting 93 octane in it it has a stock exhaust will putting a free flowing exhaust make this go away

1968 harley davidson sportster. [ 2 Answers ]

It's stuck in gear?

Harley 2006 883 sportster will not start [ 0 Answers ]

My 2006 Harley sportster will not start. The speedomoter light turns on and appears to run in reverse for a few seconds. No other lights turn on at all. The battery and fuse are OK. It appears that the battery arched some how because the negative post has some burning. Any suggestions?


View more questions Search