Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: talaniman

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Happy New Year

    Started by talaniman, Jan 1, 2018 05:54 AM
    • Answers: 10
    • Views: 260
    Last Post: Jan 6, 2018 06:07 PM
    by paraclete  Go to last post
  2. Kentucky clerk held in contempt!

    Started by talaniman, Sep 3, 2015 10:25 AM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 64
    • Views: 4,685
    Last Post: Sep 6, 2015 03:24 PM
    by paraclete  Go to last post
  3. We have a deal!

    Started by talaniman, Jul 14, 2015 07:15 PM
    11 Pages
    1 2 3 ... 11
    • Answers: 208
    • Views: 6,251
    Last Post: Sep 5, 2015 05:31 AM
    by paraclete  Go to last post
  4. More right wing Lunacy?

    Started by talaniman, Apr 23, 2014 07:19 AM
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    • Answers: 95
    • Views: 4,391
    Last Post: Apr 30, 2014 08:15 PM
    by paraclete  Go to last post
  5. A Blessed Holiday!

    Started by talaniman, Dec 20, 2013 08:10 AM
    • Answers: 12
    • Views: 1,100
    Last Post: Dec 27, 2013 11:08 AM
    by talaniman  Go to last post
  6. Husband Wanted

    Started by talaniman, Jan 28, 2010 11:16 AM
    • Answers: 12
    • Views: 2,503
    Last Post: Jul 8, 2013 07:41 AM
    by Someonee  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  7. Designer of the human body.

    Started by talaniman, Apr 23, 2009 09:43 AM
    • Answers: 8
    • Views: 1,572
    Last Post: Aug 13, 2012 06:35 PM
    by mmresd  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  8. Geography??

    Started by talaniman, Dec 12, 2011 06:44 PM
    • Answers: 13
    • Views: 1,236
    Last Post: Dec 28, 2011 08:12 AM
    by tomder55  Go to last post
  9. Sticky Question Sticky: Relationship Stickies.

    Started by talaniman, Jan 5, 2007 07:10 AM
    • Answers: 6
    • Views: 9,608
    Last Post: Apr 5, 2011 12:47 AM
    by Morrison88  Go to last post
  10. Sticky Question Sticky: No Chat/Text!

    Started by talaniman, Feb 27, 2010 12:15 PM
    • Answers: 0
    • Views: 4,694
    Last Post: Feb 27, 2010 12:15 PM
    by talaniman  Go to last post

    Topic:
    Dating

  11. Making a baby

    Started by talaniman, Feb 1, 2010 07:48 PM
    • Answers: 12
    • Views: 1,194
    Last Post: Feb 7, 2010 10:25 AM
    by twinkiedooter  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  12. How lucky was he?

    Started by talaniman, Jan 28, 2010 10:58 AM
    • Answers: 15
    • Views: 958
    Last Post: Jan 29, 2010 02:37 AM
    by amicon  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  13. A Happy New Year to All!

    Started by talaniman, Dec 31, 2009 06:31 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 31
    • Views: 1,198
    Last Post: Jan 2, 2010 12:22 AM
    by bswc  Go to last post

    Topic:
    The Lounge

  14. The fence

    Started by talaniman, Nov 20, 2005 08:02 PM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 58
    • Views: 5,450
    Last Post: Jul 7, 2009 07:48 AM
    by excon  Go to last post
  15. Illegal aliens

    Started by talaniman, Apr 20, 2006 06:50 AM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 62
    • Views: 4,564
    Last Post: Jun 28, 2009 10:08 PM
    by Gsxr13  Go to last post
  16. Must be Friday!

    Started by talaniman, May 8, 2009 05:58 AM
    • Answers: 6
    • Views: 445
    Last Post: May 9, 2009 11:08 AM
    by twinkiedooter  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  17. Boys wise word to a father

    Started by talaniman, Apr 2, 2009 08:08 AM
    • Answers: 3
    • Views: 578
    Last Post: Apr 17, 2009 01:24 PM
    by adam_89  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  18. Humor to dunk donuts by

    Started by talaniman, Feb 20, 2007 04:44 AM
    • Answers: 3
    • Views: 779
    Last Post: Apr 3, 2009 08:19 PM
    by Whatever24  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  19. Paddy's at it again

    Started by talaniman, Mar 23, 2009 06:51 AM
    • Answers: 2
    • Views: 375
    Last Post: Mar 24, 2009 03:17 PM
    by frangipanis  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  20. 'Holy Prostitutes'

    Started by talaniman, Mar 12, 2009 12:04 AM
    • Answers: 5
    • Views: 5,563
    Last Post: Mar 13, 2009 06:28 AM
    by neverme  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  21. No chat speak, no text talk! - The Nonsense and NO topic version

    Started by talaniman, Dec 29, 2008 09:25 AM
    13 Pages
    1 2 3 ... 13
    • Answers: 257
    • Views: 10,048
    Last Post: Feb 15, 2009 04:15 PM
    by Alty  Go to last post

    Topic:
    The Lounge

  22. Dog eats grass.

    Started by talaniman, Dec 31, 2008 08:25 PM
    • Answers: 9
    • Views: 769
    Last Post: Jan 2, 2009 12:01 PM
    by Alty  Go to last post

    Topic:
    Dogs

  23. Sticky Question Sticky: No chat speak, no text talk!

    Started by talaniman, Dec 29, 2008 09:25 AM
    • Answers: 0
    • Views: 21,049
    Last Post: Dec 29, 2008 09:25 AM
    by talaniman  Go to last post
  24. Start Sunday with some humor.

    Started by talaniman, Aug 24, 2008 06:03 AM
    • Answers: 2
    • Views: 593
    Last Post: Dec 28, 2008 09:33 AM
    by THEpurplepeanut  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  25. Sip your coffeee with these!

    Started by talaniman, Aug 12, 2008 06:15 AM
    • Answers: 6
    • Views: 810
    Last Post: Dec 8, 2008 08:35 AM
    by 1099669  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  26. Sunday Quickies

    Started by talaniman, Oct 5, 2008 05:24 AM
    • Answers: 3
    • Views: 661
    Last Post: Dec 5, 2008 12:58 PM
    by adam_89  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  27. The Truth!

    Started by talaniman, Oct 9, 2008 08:51 AM
    • Answers: 3
    • Views: 643
    Last Post: Dec 3, 2008 11:25 PM
    by artlady  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  28. Whose Birthday?

    Started by talaniman, Aug 29, 2008 08:50 AM
    • Answers: 3
    • Views: 666
    Last Post: Sep 9, 2008 01:21 PM
    by startover22  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  29. Traditional Roles

    Started by talaniman, Aug 30, 2008 07:13 AM
    • Answers: 2
    • Views: 548
    Last Post: Aug 31, 2008 07:46 PM
    by Stringer  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  30. Forrest Gump and St Peter.

    Started by talaniman, Aug 17, 2008 09:23 AM
    • Answers: 3
    • Views: 662
    Last Post: Aug 26, 2008 07:36 PM
    by RemyGoof  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  31. Crazy Couples

    Started by talaniman, Aug 26, 2008 12:40 PM
    • Answers: 0
    • Views: 414
    Last Post: Aug 26, 2008 12:40 PM
    by talaniman  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  32. Saturday Smiles

    Started by talaniman, Aug 23, 2008 07:20 AM
    • Answers: 1
    • Views: 592
    Last Post: Aug 23, 2008 09:11 AM
    by startover22  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  33. Family Wisdom!

    Started by talaniman, Aug 21, 2008 06:27 AM
    • Answers: 1
    • Views: 481
    Last Post: Aug 21, 2008 06:41 PM
    by friend4u178  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  34. Baptizng a bear

    Started by talaniman, Aug 18, 2008 10:53 PM
    • Answers: 2
    • Views: 515
    Last Post: Aug 20, 2008 08:44 AM
    by starbuck8  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  35. Better than a second cup of coffee!

    Started by talaniman, Aug 19, 2008 09:18 AM
    • Answers: 2
    • Views: 775
    Last Post: Aug 20, 2008 08:31 AM
    by starbuck8  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  36. Witty Quickies

    Started by talaniman, Aug 20, 2008 12:28 AM
    • Answers: 6
    • Views: 535
    Last Post: Aug 20, 2008 08:23 AM
    by starbuck8  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  37. This is what I do when I have nothing else to do!

    Started by talaniman, Aug 17, 2008 11:36 PM
    • Answers: 3
    • Views: 443
    Last Post: Aug 18, 2008 07:16 PM
    by twinkiedooter  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  38. Before Computers.

    Started by talaniman, Aug 17, 2008 09:19 AM
    • Answers: 1
    • Views: 701
    Last Post: Aug 17, 2008 09:28 AM
    by N0help4u  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  39. Better Perspective

    Started by talaniman, Aug 17, 2008 09:17 AM
    • Answers: 0
    • Views: 552
    Last Post: Aug 17, 2008 09:17 AM
    by talaniman  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  40. Life lessons from the t-man 6

    Started by talaniman, Aug 14, 2008 07:44 AM
    • Answers: 0
    • Views: 368
    Last Post: Aug 14, 2008 07:44 AM
    by talaniman  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  41. Life lessons from the t-man 5

    Started by talaniman, Aug 13, 2008 08:40 AM
    • Answers: 0
    • Views: 330
    Last Post: Aug 13, 2008 08:40 AM
    by talaniman  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  42. Life lessons from the t-man 4

    Started by talaniman, Aug 12, 2008 06:26 AM
    • Answers: 1
    • Views: 506
    Last Post: Aug 12, 2008 07:26 AM
    by N0help4u  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  43. T-mans lessons of life 3

    Started by talaniman, Aug 11, 2008 08:11 AM
    • Answers: 3
    • Views: 626
    Last Post: Aug 11, 2008 04:54 PM
    by softbalgrl1331  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  44. Lessons of life from the T-Man

    Started by talaniman, Aug 8, 2008 09:20 AM
    • Answers: 3
    • Views: 577
    Last Post: Aug 10, 2008 11:39 PM
    by friend4u178  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  45. Lessons of life 2

    Started by talaniman, Aug 8, 2008 10:06 PM
    • Answers: 1
    • Views: 588
    Last Post: Aug 10, 2008 11:37 PM
    by friend4u178  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  46. $100 -taxes

    Started by talaniman, Aug 7, 2008 07:42 PM
    • Answers: 4
    • Views: 375
    Last Post: Aug 7, 2008 09:52 PM
    by bushg  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  47. Polish Divorce

    Started by talaniman, Aug 2, 2008 07:07 AM
    • Answers: 5
    • Views: 731
    Last Post: Aug 6, 2008 10:20 AM
    by Duecey93  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  48. Men on a hike!

    Started by talaniman, Aug 4, 2008 09:25 AM
    • Answers: 9
    • Views: 565
    Last Post: Aug 6, 2008 09:57 AM
    by Duecey93  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  49. Medical Care in North Dakota

    Started by talaniman, Aug 2, 2008 10:29 PM
    • Answers: 2
    • Views: 555
    Last Post: Aug 6, 2008 09:55 AM
    by Duecey93  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  50. Home Depot

    Started by talaniman, Jul 26, 2007 06:06 AM
    • Answers: 3
    • Views: 723
    Last Post: Jul 30, 2008 11:02 AM
    by snowalps  Go to last post

    Topic:
    Jokes

Results 1 to 50 of 301