Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: tomder55

Search: Search took 0.02 seconds.

    • Answers: 25
    • Views: 111
    Last Post: Today 11:07 AM
    by talaniman  Go to last post
  1. I now have 2 candidates to support

    Started by tomder55, Apr 29, 2021 04:28 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 38
    • Views: 231
    Last Post: May 6, 2021 07:25 AM
    by talaniman  Go to last post
    • Answers: 11
    • Views: 58
    Last Post: May 6, 2021 07:11 AM
    by talaniman  Go to last post
  2. Jenner for Guv

    Started by tomder55, May 6, 2021 03:17 AM
    • Answers: 0
    • Views: 12
    Last Post: May 6, 2021 03:17 AM
    by tomder55  Go to last post
  3. More black lists

    Started by tomder55, Mar 24, 2021 10:48 AM
    12 Pages
    1 2 3 ... 12
    • Answers: 223
    • Views: 1,086
    Last Post: May 3, 2021 08:41 PM
    by talaniman  Go to last post
  4. Earth Day ' Restore our Earth ' ...what would it take ?

    Started by tomder55, Apr 24, 2021 05:44 AM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 60
    • Views: 287
    Last Post: Apr 27, 2021 06:50 AM
    by paraclete  Go to last post
  5. Is Quid trying to destroy the 'Quad ' alliance ?

    Started by tomder55, Apr 15, 2021 05:38 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 26
    • Views: 174
    Last Post: Apr 26, 2021 07:42 PM
    by paraclete  Go to last post
    • Answers: 82
    • Views: 443
    Last Post: Apr 25, 2021 05:38 PM
    by paraclete  Go to last post
  6. A new American exceptionalism

    Started by tomder55, Apr 7, 2021 04:19 AM
    6 Pages
    1 2 3 ... 6
    • Answers: 100
    • Views: 690
    Last Post: Apr 16, 2021 02:06 PM
    by paraclete  Go to last post
  7. Afghanistan

    Started by tomder55, Apr 15, 2021 04:15 AM
    • Answers: 13
    • Views: 120
    Last Post: Apr 16, 2021 05:22 AM
    by paraclete  Go to last post
  8. the results are in .....sorta

    Started by tomder55, Apr 7, 2021 01:52 PM
    • Answers: 19
    • Views: 171
    Last Post: Apr 9, 2021 02:19 PM
    by Athos  Go to last post
  9. The Black List

    Started by tomder55, Feb 15, 2021 10:27 AM
    17 Pages
    1 2 3 ... 17
    • Answers: 332
    • Views: 1,824
    Last Post: Mar 24, 2021 04:12 PM
    by jlisenbe  Go to last post
    • Answers: 23
    • Views: 153
    Last Post: Mar 23, 2021 01:06 PM
    by jlisenbe  Go to last post
  10. The Compost lied

    Started by tomder55, Mar 16, 2021 06:53 PM
    • Answers: 12
    • Views: 144
    Last Post: Mar 17, 2021 04:08 PM
    by tomder55  Go to last post
  11. China is eating our lunch

    Started by tomder55, Mar 13, 2021 06:57 AM
    • Answers: 3
    • Views: 93
    Last Post: Mar 14, 2021 02:55 PM
    by paraclete  Go to last post
  12. NY to lift quarantine restrictions

    Started by tomder55, Mar 12, 2021 03:48 AM
    • Answers: 13
    • Views: 105
    Last Post: Mar 14, 2021 05:27 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  13. Quid wants reporters questions in advance

    Started by tomder55, Feb 2, 2021 02:56 PM
    12 Pages
    1 2 3 ... 12
    • Answers: 237
    • Views: 1,465
    Last Post: Mar 12, 2021 05:35 PM
    by paraclete  Go to last post
  14. Lincoln Project .

    Started by tomder55, Feb 15, 2021 04:49 PM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 77
    • Views: 376
    Last Post: Mar 1, 2021 09:22 AM
    by talaniman  Go to last post
  15. That's global warming for ya .

    Started by tomder55, Dec 29, 2020 05:51 AM
    7 Pages
    1 2 3 ... 7
    • Answers: 136
    • Views: 913
    Last Post: Feb 22, 2021 08:00 PM
    by paraclete  Go to last post
    • Answers: 277
    • Views: 1,719
    Last Post: Feb 21, 2021 02:52 PM
    by talaniman  Go to last post
  16. Chi-town Mayor Lori Lightfoot is my new hero

    Started by tomder55, Feb 5, 2021 11:06 AM
    6 Pages
    1 2 3 ... 6
    • Answers: 107
    • Views: 792
    Last Post: Feb 21, 2021 11:54 AM
    by talaniman  Go to last post
    • Answers: 250
    • Views: 1,760
    Last Post: Feb 15, 2021 09:42 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  17. The dominos start to fall

    Started by tomder55, Aug 15, 2020 03:15 AM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 71
    • Views: 2,662
    Last Post: Jan 31, 2021 09:58 AM
    by tomder55  Go to last post
  18. Hard hitting journalism is back !

    Started by tomder55, Jan 31, 2021 06:43 AM
    • Answers: 0
    • Views: 111
    Last Post: Jan 31, 2021 06:43 AM
    by tomder55  Go to last post
  19. The return of the migrant caravan

    Started by tomder55, Jan 17, 2021 05:50 AM
    6 Pages
    1 2 3 ... 6
    • Answers: 114
    • Views: 723
    Last Post: Jan 28, 2021 10:07 PM
    by talaniman  Go to last post
  20. Coincidence ?

    Started by tomder55, Jan 23, 2021 02:50 PM
    • Answers: 17
    • Views: 155
    Last Post: Jan 28, 2021 10:02 PM
    by talaniman  Go to last post
  21. how the swamp works

    Started by tomder55, Dec 23, 2020 07:12 AM
    8 Pages
    1 2 3 ... 8
    • Answers: 152
    • Views: 1,077
    Last Post: Jan 12, 2021 05:00 PM
    by talaniman  Go to last post
  22. possible hostage situation in Los Angeles

    Started by tomder55, Dec 25, 2020 05:49 AM
    • Answers: 7
    • Views: 129
    Last Post: Dec 29, 2020 05:13 AM
    by tomder55  Go to last post
    • Answers: 11
    • Views: 393
    Last Post: Dec 2, 2020 04:50 PM
    by Athos  Go to last post
  23. Keep that gravy train running

    Started by tomder55, Nov 24, 2020 10:21 AM
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    • Answers: 90
    • Views: 748
    Last Post: Nov 30, 2020 07:59 PM
    by paraclete  Go to last post
  24. Quid's foreign policy in a word

    Started by tomder55, Oct 31, 2020 02:36 AM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 76
    • Views: 2,050
    Last Post: Nov 30, 2020 04:18 PM
    by paraclete  Go to last post
  25. Here's to the Holidays

    Started by tomder55, Nov 22, 2020 02:16 AM
    • Answers: 3
    • Views: 92
    Last Post: Nov 27, 2020 06:07 PM
    by paraclete  Go to last post
  26. Teachers Unions

    Started by tomder55, Nov 21, 2020 07:35 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 59
    • Views: 380
    Last Post: Nov 22, 2020 09:14 PM
    by jlisenbe  Go to last post
  27. Quid appoints Rep. Cedric Richmond......

    Started by tomder55, Nov 18, 2020 02:28 PM
    • Answers: 4
    • Views: 135
    Last Post: Nov 19, 2020 03:56 PM
    by paraclete  Go to last post
  28. Amy Barrett ; Robert Kavanaugh . Y'all got it wrong

    Started by tomder55, Nov 13, 2020 05:13 AM
    • Answers: 11
    • Views: 335
    Last Post: Nov 16, 2020 08:11 PM
    by talaniman  Go to last post
  29. Colonel Douglas Macgregor advisor to Sec Defense

    Started by tomder55, Nov 13, 2020 02:52 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 32
    • Views: 470
    Last Post: Nov 15, 2020 09:44 AM
    by tomder55  Go to last post
  30. Quid violated the Logan Act

    Started by tomder55, Nov 10, 2020 04:34 PM
    • Answers: 7
    • Views: 295
    Last Post: Nov 11, 2020 06:42 PM
    by paraclete  Go to last post
  31. SCOTUS blew it

    Started by tomder55, Nov 3, 2020 09:37 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 40
    • Views: 506
    Last Post: Nov 10, 2020 04:57 AM
    by paraclete  Go to last post
  32. Quid pro quo to vote for joe

    Started by tomder55, Sep 23, 2020 05:31 AM
    • Answers: 11
    • Views: 147
    Last Post: Oct 26, 2020 08:03 PM
    by talaniman  Go to last post
  33. Serbia -Kosovo historic agreement

    Started by tomder55, Sep 6, 2020 06:20 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 50
    • Views: 769
    Last Post: Oct 26, 2020 04:08 AM
    by tomder55  Go to last post
  34. Hunter Biden's emails the smoking gun

    Started by tomder55, Oct 14, 2020 04:36 PM
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    • Answers: 85
    • Views: 1,086
    Last Post: Oct 23, 2020 01:40 PM
    by talaniman  Go to last post
    • Answers: 23
    • Views: 550
    Last Post: Oct 16, 2020 02:28 AM
    by Athos  Go to last post
  35. RIP Ruth Bader Ginsburg

    Started by tomder55, Sep 18, 2020 04:48 PM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 56
    • Views: 541
    Last Post: Sep 25, 2020 06:22 AM
    by talaniman  Go to last post
  36. Happy Constitution Day !!

    Started by tomder55, Sep 17, 2020 07:29 AM
    • Answers: 2
    • Views: 38
    Last Post: Sep 17, 2020 08:19 AM
    by talaniman  Go to last post
  37. Pre-obstruction

    Started by tomder55, Sep 12, 2020 05:42 AM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 61
    • Views: 1,812
    Last Post: Sep 15, 2020 02:47 PM
    by jlisenbe  Go to last post
  38. Quid Pro No Show Joe ?

    Started by tomder55, Aug 27, 2020 02:26 PM
    • Answers: 11
    • Views: 97
    Last Post: Sep 13, 2020 05:50 AM
    by talaniman  Go to last post
    • Answers: 53
    • Views: 2,241
    Last Post: Aug 25, 2020 08:33 PM
    by paraclete  Go to last post
  39. Time to cancel the NY Slimes

    Started by tomder55, Jul 19, 2020 05:51 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 29
    • Views: 866
    Last Post: Jul 29, 2020 10:42 PM
    by paraclete  Go to last post
  40. Money Heist

    Started by tomder55, Jul 26, 2020 06:25 AM
    • Answers: 14
    • Views: 141
    Last Post: Jul 29, 2020 06:15 AM
    by paraclete  Go to last post
  41. Mail in ballots .What a great idea .

    Started by tomder55, Jul 18, 2020 08:41 AM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 60
    • Views: 1,921
    Last Post: Jul 28, 2020 05:52 AM
    by talaniman  Go to last post
Results 1 to 50 of 500