Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: bmarigoni

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Desired salary on job application.

    Started by bmarigoni, Jan 25, 2008 08:55 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 21
    • Views: 410,181
    Last Post: Jul 22, 2015 02:19 AM
    by Fr_Chuck  Go to last post

    Topic:
    Job Hunting

  2. Sales and use tax

    Started by bmarigoni, Jul 10, 2010 06:36 PM
    • Answers: 4
    • Views: 363
    Last Post: Jul 13, 2010 12:33 PM
    by bmarigoni  Go to last post

    Topic:
    Taxes

  3. Toilet leaked.. Do I need to replace subfloor?

    Started by bmarigoni, Feb 17, 2010 11:50 AM
    • Answers: 3
    • Views: 1,561
    Last Post: Feb 18, 2010 08:39 AM
    by bmarigoni  Go to last post
  4. Removing thinset from tiles

    Started by bmarigoni, Feb 8, 2010 03:24 PM
    • Answers: 6
    • Views: 2,990
    Last Post: Feb 10, 2010 07:00 PM
    by pattyg2  Go to last post
  5. Pex Manifold hot/cold chambers

    Started by bmarigoni, Nov 17, 2007 09:16 AM
    • Answers: 5
    • Views: 1,625
    Last Post: Feb 9, 2010 11:20 AM
    by tacopex  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  6. Yellow dry turfgrass.

    Started by bmarigoni, Jul 27, 2009 01:29 PM
    • Answers: 1
    • Views: 478
    Last Post: Jul 27, 2009 01:38 PM
    by tickle  Go to last post
  7. 1995 Chevy Z71 1/2 ton towing capacity

    Started by bmarigoni, Feb 21, 2009 11:19 AM
    • Answers: 0
    • Views: 1,506
    Last Post: Feb 21, 2009 11:19 AM
    by bmarigoni  Go to last post
  8. Electric Fireplace for supplemental heat

    Started by bmarigoni, Jan 25, 2009 01:46 PM
    • Answers: 2
    • Views: 488
    Last Post: Jan 27, 2009 11:26 AM
    by dac122  Go to last post
  9. Getting a burnt smell out

    Started by bmarigoni, Nov 27, 2008 07:14 PM
    • Answers: 1
    • Views: 731
    Last Post: Nov 27, 2008 07:20 PM
    by tidygirl  Go to last post
  10. Zoning for basement

    Started by bmarigoni, Jun 23, 2008 07:53 AM
    • Answers: 2
    • Views: 1,286
    Last Post: Jun 23, 2008 08:47 AM
    by KISS  Go to last post
  11. Bathtub venting

    Started by bmarigoni, May 26, 2008 07:23 AM
    • Answers: 2
    • Views: 774
    Last Post: May 26, 2008 10:54 AM
    by bmarigoni  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  12. ABS closet flange install

    Started by bmarigoni, May 25, 2008 09:47 PM
    • Answers: 5
    • Views: 3,195
    Last Post: May 26, 2008 07:58 AM
    by massplumber2008  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  13. Raised countertop height

    Started by bmarigoni, Feb 12, 2008 06:36 PM
    • Answers: 4
    • Views: 6,849
    Last Post: Apr 12, 2008 06:32 PM
    by glavine  Go to last post
  14. Installing fifth wheel hitch

    Started by bmarigoni, Apr 5, 2008 09:30 AM
    • Answers: 0
    • Views: 902
    Last Post: Apr 5, 2008 09:30 AM
    by bmarigoni  Go to last post
  15. Another one about drywall.

    Started by bmarigoni, Apr 5, 2008 05:30 AM
    • Answers: 2
    • Views: 815
    Last Post: Apr 5, 2008 07:02 AM
    by bmarigoni  Go to last post
  16. Any drywall finishers out there?

    Started by bmarigoni, Mar 28, 2008 06:19 PM
    • Answers: 3
    • Views: 538
    Last Post: Mar 29, 2008 10:46 PM
    by glavine  Go to last post
  17. Tile to carpet transition - concrete floor.

    Started by bmarigoni, Feb 10, 2008 09:01 AM
    • Answers: 3
    • Views: 10,712
    Last Post: Feb 10, 2008 05:38 PM
    by glavine  Go to last post
  18. Drywalling a bypass closet door frame

    Started by bmarigoni, Feb 1, 2008 10:56 PM
    • Answers: 5
    • Views: 4,440
    Last Post: Feb 4, 2008 09:50 AM
    by ballengerb1  Go to last post

    Topic:
    Construction

  19. 15A receptacles on 12/2 GFCI Circuit

    Started by bmarigoni, Dec 18, 2007 10:38 PM
    • Answers: 5
    • Views: 1,221
    Last Post: Dec 19, 2007 01:04 PM
    by labman  Go to last post
Results 1 to 19 of 19