Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: cozyk

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Speaking of Heaven, what and where is it?

    Started by cozyk, Feb 16, 2008 02:20 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 21
    • Views: 3,975
    Last Post: Aug 8, 2013 05:32 AM
    by freeman4  Go to last post

    Topic:
    Christianity

  2. Nook color

    Started by cozyk, Dec 25, 2010 05:58 PM
    • Answers: 1
    • Views: 841
    Last Post: Jan 11, 2013 01:54 PM
    by InternalFire  Go to last post
  3. Check written on a closed account

    Started by cozyk, Sep 29, 2010 01:02 PM
    • Answers: 6
    • Views: 1,523
    Last Post: Sep 29, 2010 06:21 PM
    by Fr_Chuck  Go to last post

    Topic:
    Other Law

  4. Why did God stop inspiring?

    Started by cozyk, Apr 28, 2009 03:57 PM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 41
    • Views: 3,073
    Last Post: Jan 29, 2010 11:04 AM
    by chocodrip  Go to last post

    Topic:
    Christianity

  5. Are angles real?

    Started by cozyk, Aug 7, 2008 11:06 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 25
    • Views: 4,959
    Last Post: Jan 28, 2010 01:35 PM
    by Synnen  Go to last post
  6. Specific proof of God's existence

    Started by cozyk, Dec 25, 2008 06:15 PM
    6 Pages
    1 2 3 ... 6
    • Answers: 104
    • Views: 6,697
    Last Post: Oct 15, 2009 12:35 AM
    by TUT317  Go to last post

    Topic:
    Christianity

  7. Need opinions on new car purchase

    Started by cozyk, Jul 17, 2009 07:03 AM
    • Answers: 1
    • Views: 398
    Last Post: Jul 17, 2009 07:07 AM
    by tickle  Go to last post
  8. Why is Palin stepping down

    Started by cozyk, Jul 3, 2009 08:12 PM
    • Answers: 7
    • Views: 859
    Last Post: Jul 14, 2009 06:29 AM
    by amdeist  Go to last post

    Topic:
    Government

  9. Just politically incorrect or over the line?

    Started by cozyk, Apr 27, 2009 06:15 AM
    • Answers: 3
    • Views: 377
    Last Post: Jun 28, 2009 02:58 AM
    by redhed35  Go to last post
  10. Describe Heaven

    Started by cozyk, May 15, 2009 12:44 PM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 43
    • Views: 4,348
    Last Post: Jun 12, 2009 11:23 PM
    by Gemini54  Go to last post
  11. Women and Wars

    Started by cozyk, Jun 6, 2009 10:26 AM
    • Answers: 8
    • Views: 331
    Last Post: Jun 6, 2009 06:05 PM
    by cozyk  Go to last post
  12. Catholic Abuse?

    Started by cozyk, May 21, 2009 04:36 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 38
    • Views: 2,985
    Last Post: May 29, 2009 03:49 PM
    by Tj3  Go to last post
  13. Hydrogen peroxide on teeth

    Started by cozyk, May 28, 2009 06:29 PM
    • Answers: 7
    • Views: 659
    Last Post: May 28, 2009 07:55 PM
    by flossie  Go to last post

    Topic:
    Dentistry

  14. Totally confused novice.

    Started by cozyk, May 3, 2009 09:02 AM
    • Answers: 9
    • Views: 1,903
    Last Post: May 21, 2009 10:34 AM
    by LucyBennett  Go to last post

    Topic:
    Hosting

  15. A virgin birth?

    Started by cozyk, Apr 29, 2009 11:38 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 20
    • Views: 2,452
    Last Post: Apr 30, 2009 03:51 PM
    by N0help4u  Go to last post
  16. God's love is conditional? Doesn't add up.

    Started by cozyk, Jan 9, 2009 06:35 PM
    15 Pages
    1 2 3 ... 15
    • Answers: 286
    • Views: 14,877
    Last Post: Apr 29, 2009 11:09 AM
    by cozyk  Go to last post

    Topic:
    Christianity

  17. Free will ?

    Started by cozyk, Jan 26, 2009 11:57 AM
    • Answers: 3
    • Views: 758
    Last Post: Apr 13, 2009 12:30 PM
    by firmbeliever  Go to last post

    Topic:
    Islam

  18. The Pope

    Started by cozyk, Mar 19, 2009 11:09 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 23
    • Views: 2,902
    Last Post: Apr 1, 2009 09:02 PM
    by arcura  Go to last post
  19. The Dow gains 500 points today!

    Started by cozyk, Mar 23, 2009 06:33 PM
    • Answers: 11
    • Views: 501
    Last Post: Mar 25, 2009 02:27 AM
    by tomder55  Go to last post
  20. Being gay is a gift from God.

    Started by cozyk, Jan 7, 2009 03:15 PM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 51
    • Views: 5,254
    Last Post: Feb 23, 2009 05:35 PM
    by Fr_Chuck  Go to last post

    Topic:
    Spirituality

  21. Prayers for Bobby-Cure for gayness? NOT

    Started by cozyk, Jan 13, 2009 08:52 AM
    • Answers: 15
    • Views: 1,912
    Last Post: Feb 17, 2009 08:21 PM
    by verbattered52  Go to last post
  22. What's a mother to do?

    Started by cozyk, Feb 10, 2009 08:09 AM
    • Answers: 12
    • Views: 943
    Last Post: Feb 12, 2009 02:45 AM
    by Jake2008  Go to last post

    Topic:
    Parenting

  23. Did you see Haggard on Larry King?

    Started by cozyk, Jan 29, 2009 09:02 PM
    • Answers: 3
    • Views: 1,741
    Last Post: Feb 3, 2009 04:37 PM
    by classyT  Go to last post

    Topic:
    Christianity

  24. Let's see some faces.

    Started by cozyk, Jan 31, 2009 08:31 AM
    • Answers: 1
    • Views: 368
    Last Post: Jan 31, 2009 01:31 PM
    by Curlyben  Go to last post
  25. More on Annulment of Marriage

    Started by cozyk, Jan 24, 2009 08:41 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 22
    • Views: 3,097
    Last Post: Jan 26, 2009 11:55 AM
    by arcura  Go to last post

    Topic:
    Christianity

  26. Catholic Annullment

    Started by cozyk, Jan 22, 2009 10:45 AM
    • Answers: 8
    • Views: 1,962
    Last Post: Jan 23, 2009 07:27 PM
    by Fr_Chuck  Go to last post

    Topic:
    Christianity

  27. Announcements after Civil Ceremony

    Started by cozyk, Jan 20, 2009 05:05 PM
    • Answers: 1
    • Views: 1,106
    Last Post: Jan 20, 2009 05:11 PM
    by tickle  Go to last post

    Topic:
    Etiquette

  28. Framing a large bathroom mirror

    Started by cozyk, Jan 18, 2009 05:46 PM
    • Answers: 1
    • Views: 2,361
    Last Post: Jan 18, 2009 05:52 PM
    by nike 1  Go to last post
  29. Permadent Resident in Canada

    Started by cozyk, Dec 9, 2008 09:40 AM
    • Answers: 1
    • Views: 546
    Last Post: Dec 9, 2008 02:12 PM
    by lawanwadee  Go to last post
  30. American daughter to marry Canadian in Canada

    Started by cozyk, Dec 2, 2008 06:36 PM
    • Answers: 2
    • Views: 930
    Last Post: Dec 3, 2008 03:27 PM
    by lawanwadee  Go to last post
  31. What are they thinking?

    Started by cozyk, Nov 19, 2008 12:57 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 25
    • Views: 1,979
    Last Post: Nov 27, 2008 10:18 AM
    by t-popas  Go to last post

    Topic:
    Politics

  32. Literal translation of the bible.

    Started by cozyk, Sep 6, 2008 05:54 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 21
    • Views: 3,779
    Last Post: Sep 29, 2008 02:58 AM
    by gromitt82  Go to last post

    Topic:
    Christianity

  33. Permadent residentsy in Canada?

    Started by cozyk, Sep 16, 2008 09:12 AM
    • Answers: 2
    • Views: 460
    Last Post: Sep 16, 2008 02:16 PM
    by lawanwadee  Go to last post
  34. A New Earth - What do you think?

    Started by cozyk, Mar 28, 2008 07:27 PM
    • Answers: 19
    • Views: 1,931
    Last Post: Jun 17, 2008 04:55 PM
    by blackblue  Go to last post

    Topic:
    Spirituality

  35. Why Adam? Why Eve?

    Started by cozyk, Apr 20, 2008 10:06 AM
    • Answers: 5
    • Views: 1,120
    Last Post: Apr 20, 2008 02:23 PM
    by Fr_Chuck  Go to last post

    Topic:
    Spirituality

  36. What's the difference?

    Started by cozyk, Apr 13, 2008 07:13 AM
    • Answers: 3
    • Views: 738
    Last Post: Apr 13, 2008 08:04 AM
    by KISS  Go to last post

    Topic:
    High School

    • Answers: 16
    • Views: 1,685
    Last Post: Apr 11, 2008 07:32 AM
    by George_1950  Go to last post

    Topic:
    Criminal Law

  37. How do you get a good lawyer

    Started by cozyk, Apr 9, 2008 09:39 AM
    • Answers: 5
    • Views: 566
    Last Post: Apr 9, 2008 03:39 PM
    by JudyKayTee  Go to last post

    Topic:
    Criminal Law

  38. What's with the pope?

    Started by cozyk, Mar 13, 2008 08:54 PM
    • Answers: 18
    • Views: 2,383
    Last Post: Mar 19, 2008 02:51 AM
    by cozyk  Go to last post

    Topic:
    Christianity

  39. What about Hell?

    Started by cozyk, Feb 20, 2008 10:44 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 26
    • Views: 2,682
    Last Post: Mar 16, 2008 01:33 PM
    by mr wendal  Go to last post

    Topic:
    Christianity

  40. Where did they go?

    Started by cozyk, Mar 13, 2008 09:15 PM
    • Answers: 2
    • Views: 4,862
    Last Post: Mar 14, 2008 05:10 PM
    by miykle  Go to last post

    Topic:
    Christianity

  41. It feels like a death

    Started by cozyk, Jan 10, 2008 09:37 AM
    • Answers: 9
    • Views: 1,144
    Last Post: Feb 19, 2008 08:08 PM
    by Fr_Chuck  Go to last post

    Topic:
    Bereavement

  42. Can you have dual citenship?

    Started by cozyk, Feb 16, 2008 02:59 PM
    • Answers: 11
    • Views: 1,739
    Last Post: Feb 19, 2008 10:10 AM
    by lavaughnd  Go to last post
  43. There but for the grace of God go I

    Started by cozyk, Feb 17, 2008 08:25 PM
    • Answers: 9
    • Views: 2,370
    Last Post: Feb 18, 2008 03:07 AM
    by Allheart  Go to last post

    Topic:
    Christianity

Results 1 to 44 of 45