Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: Credendovidis

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Another misinterpretation by the ICR

    Started by Credendovidis, Jan 7, 2009 04:45 PM
    • Answers: 7
    • Views: 11,972
    Last Post: Jan 10, 2009 04:47 AM
    by Credendovidis  Go to last post
  2. When will the ICR accept the obvious ?

    Started by Credendovidis, Jan 5, 2009 04:40 PM
    • Answers: 19
    • Views: 2,055
    Last Post: Jan 7, 2009 12:42 PM
    by Fr_Chuck  Go to last post
  3. The Golden Rule

    Started by Credendovidis, Nov 25, 2008 08:59 PM
    10 Pages
    1 2 3 ... 10
    • Answers: 189
    • Views: 9,122
    Last Post: Dec 22, 2008 06:04 PM
    by Tj3  Go to last post
  4. God and the Bible

    Started by Credendovidis, Nov 29, 2008 04:33 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 43
    • Views: 2,571
    Last Post: Dec 14, 2008 11:42 PM
    by Alty  Go to last post
    • Answers: 2
    • Views: 1,228
    Last Post: Nov 29, 2008 06:44 AM
    by J_9  Go to last post
  5. Objective Supported Evidence for "God's" existence ?

    Started by Credendovidis, Oct 19, 2008 03:52 PM
    29 Pages
    1 2 3 ... 29
    • Answers: 571
    • Views: 16,891
    Last Post: Nov 25, 2008 10:13 AM
    by Fr_Chuck  Go to last post
  6. Abiogenesis - origin of first life forms

    Started by Credendovidis, Nov 10, 2008 04:04 PM
    • Answers: 1
    • Views: 1,094
    Last Post: Nov 10, 2008 04:55 PM
    by Credendovidis  Go to last post
  7. Working on Sunday (2)

    Started by Credendovidis, Oct 12, 2008 05:35 AM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 65
    • Views: 5,532
    Last Post: Oct 19, 2008 06:50 PM
    by Fr_Chuck  Go to last post
  8. How Young Is the "ICR" Earth?

    Started by Credendovidis, Oct 9, 2008 05:00 PM
    • Answers: 10
    • Views: 1,548
    Last Post: Oct 12, 2008 05:52 AM
    by Credendovidis  Go to last post
  9. Institute for Creation Research "logic"

    Started by Credendovidis, Jul 27, 2008 06:21 PM
    13 Pages
    1 2 3 ... 13
    • Answers: 242
    • Views: 7,493
    Last Post: Sep 23, 2008 09:42 PM
    by asking  Go to last post
  10. Religious Dogma versus the Scientific Method

    Started by Credendovidis, Aug 20, 2008 07:45 PM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 43
    • Views: 2,086
    Last Post: Sep 20, 2008 08:07 PM
    by Credendovidis  Go to last post
  11. Possible end-of-times later today .

    Started by Credendovidis, Aug 8, 2008 06:09 AM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 63
    • Views: 2,393
    Last Post: Sep 9, 2008 08:24 AM
    by Curlyben  Go to last post
  12. What are religious discussions actually?

    Started by Credendovidis, Aug 19, 2008 05:24 PM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 46
    • Views: 4,429
    Last Post: Sep 5, 2008 05:35 PM
    by Credendovidis  Go to last post
  13. Corporal punishments on US schools

    Started by Credendovidis, Aug 20, 2008 02:45 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 26
    • Views: 1,353
    Last Post: Aug 24, 2008 06:18 AM
    by George_1950  Go to last post
  14. Heat trap

    Started by Credendovidis, Aug 22, 2008 06:33 PM
    • Answers: 1
    • Views: 480
    Last Post: Aug 23, 2008 01:44 PM
    by speedball1  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  15. What is good about religion ?

    Started by Credendovidis, Aug 14, 2008 05:36 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 31
    • Views: 1,222
    Last Post: Aug 18, 2008 07:24 PM
    by mountain_man  Go to last post
  16. How can atheism be a hoax?

    Started by Credendovidis, Aug 7, 2008 03:15 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 26
    • Views: 3,183
    Last Post: Aug 10, 2008 12:45 PM
    by Choux  Go to last post
  17. "Evolution" or "Origin of the Universe" and religion

    Started by Credendovidis, Jul 13, 2008 10:13 AM
    11 Pages
    1 2 3 ... 11
    • Answers: 205
    • Views: 10,201
    Last Post: Aug 10, 2008 09:27 AM
    by Curlyben  Go to last post
  18. Objective Supporting Evidence for God's existence ?

    Started by Credendovidis, Aug 9, 2008 08:47 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 22
    • Views: 966
    Last Post: Aug 10, 2008 08:36 AM
    by Curlyben  Go to last post
  19. Religion Related Discussions

    Started by Credendovidis, Aug 2, 2008 07:25 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 21
    • Views: 31,830
    Last Post: Aug 3, 2008 06:35 PM
    by Fr_Chuck  Go to last post
  20. Supporting evidence .

    Started by Credendovidis, Jun 9, 2008 10:38 AM
    29 Pages
    1 2 3 ... 29
    • Answers: 563
    • Views: 19,445
    Last Post: Jul 23, 2008 01:31 PM
    by Curlyben  Go to last post
  21. Noah's Ark

    Started by Credendovidis, Jul 19, 2008 07:55 PM
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    • Answers: 93
    • Views: 92,966
    Last Post: Jul 23, 2008 01:15 PM
    by Fr_Chuck  Go to last post
  22. Secular Humanism

    Started by Credendovidis, Jun 19, 2008 08:25 AM
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    • Answers: 88
    • Views: 6,856
    Last Post: Jul 23, 2008 08:22 AM
    by Curlyben  Go to last post
  23. Euthanasia , religion , and morality

    Started by Credendovidis, Jul 10, 2008 04:04 AM
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    • Answers: 91
    • Views: 3,511
    Last Post: Jul 16, 2008 08:46 PM
    by Credendovidis  Go to last post
  24. Religion, Governments, and control over the people

    Started by Credendovidis, Jun 30, 2008 03:19 AM
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    • Answers: 96
    • Views: 7,138
    Last Post: Jul 13, 2008 08:58 AM
    by Credendovidis  Go to last post
  25. What was wrong with the Inquisition?

    Started by Credendovidis, Jun 22, 2008 05:31 PM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 71
    • Views: 5,879
    Last Post: Jul 8, 2008 01:27 PM
    by Curlyben  Go to last post
  26. I believe it as soon as I see it

    Started by Credendovidis, Mar 13, 2008 02:07 AM
    6 Pages
    1 2 3 ... 6
    • Answers: 101
    • Views: 99,953
    Last Post: Apr 5, 2008 12:05 AM
    by Credendovidis  Go to last post
  27. More on creating black holes

    Started by Credendovidis, Mar 26, 2008 07:30 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 26
    • Views: 2,310
    Last Post: Apr 3, 2008 05:11 PM
    by Credendovidis  Go to last post

    Topic:
    Astronomy

  28. Where did "God" come from? (2)

    Started by Credendovidis, Mar 10, 2008 03:02 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 32
    • Views: 1,374
    Last Post: Mar 20, 2008 01:50 PM
    by michealb  Go to last post
  29. Where did "God" come from?

    Started by Credendovidis, Mar 9, 2008 05:18 AM
    • Answers: 13
    • Views: 694
    Last Post: Mar 9, 2008 06:53 PM
    by Fr_Chuck  Go to last post
Results 1 to 30 of 36