Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: maxsc

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. How slow can a planet rotate around its axis ?

    Started by maxsc, Oct 17, 2017 02:59 AM
    • Answers: 2
    • Views: 595
    Last Post: Oct 23, 2017 04:38 AM
    by ebaines  Go to last post

    Topic:
    Physics

  2. How much tilt can an earth-like planet have?

    Started by maxsc, Oct 17, 2017 03:09 AM
    • Answers: 1
    • Views: 559
    Last Post: Oct 17, 2017 06:44 AM
    by smoothy  Go to last post
  3. Trying to sell these paintings worldwide

    Started by maxsc, Sep 20, 2017 01:56 AM
    • Answers: 2
    • Views: 683
    Last Post: Sep 20, 2017 04:48 PM
    by talaniman  Go to last post

    Topic:
    Art

  4. Which one is correct? And why?

    Started by maxsc, Sep 2, 2017 04:57 AM
    • Answers: 5
    • Views: 2,231
    Last Post: Sep 2, 2017 10:24 AM
    by Wondergirl  Go to last post

    Topic:
    Writing

  5. Is lord of light essentially eru illuvatar from arda?

    Started by maxsc, Aug 28, 2017 02:19 PM
    • Answers: 0
    • Views: 2,822
    Last Post: Aug 28, 2017 02:19 PM
    by maxsc  Go to last post
    • Answers: 5
    • Views: 717
    Last Post: Jul 7, 2017 03:31 AM
    by ScottGem  Go to last post
    • Answers: 3
    • Views: 553
    Last Post: Jul 1, 2017 12:19 PM
    by Wondergirl  Go to last post
  6. Tiny flat red dots on my arms and hands and face

    Started by maxsc, Jun 21, 2017 06:44 AM
    • Answers: 3
    • Views: 797
    Last Post: Jun 22, 2017 01:14 PM
    by ma0641  Go to last post

    Topic:
    Skin Care

  7. Can such an orbit exist? (picture)

    Started by maxsc, Jun 11, 2017 10:55 AM
    • Answers: 1
    • Views: 630
    Last Post: Jun 19, 2017 08:22 PM
    by paraclete  Go to last post

    Topic:
    Physics

    • Answers: 2
    • Views: 594
    Last Post: Jun 14, 2017 01:51 AM
    by maxsc  Go to last post

    Topic:
    Paleontology

  8. help figuring out planet x's orbit

    Started by maxsc, Jun 9, 2017 02:09 AM
    • Answers: 10
    • Views: 844
    Last Post: Jun 11, 2017 09:15 AM
    by maxsc  Go to last post

    Topic:
    Astronomy

  9. How close can a jupiter like planet be to an earth ?

    Started by maxsc, Jun 11, 2017 04:27 AM
    • Answers: 2
    • Views: 508
    Last Post: Jun 11, 2017 08:51 AM
    by ebaines  Go to last post

    Topic:
    Paleontology

Results 1 to 12 of 12