Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: magprob

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Another Blonde Joke

    Started by magprob, Jul 24, 2017 11:01 PM
    • Answers: 0
    • Views: 461
    Last Post: Jul 24, 2017 11:01 PM
    by magprob  Go to last post

    Topic:
    Jokes

    • Answers: 4
    • Views: 1,169
    Last Post: Sep 26, 2013 06:05 PM
    by magprob  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  2. Why oh why?

    Started by magprob, Sep 26, 2013 05:45 PM
    • Answers: 3
    • Views: 756
    Last Post: Sep 26, 2013 06:04 PM
    by Alty  Go to last post

    Topic:
    The Lounge

  3. Why Oh Why?

    Started by magprob, Sep 26, 2013 05:47 PM
    • Answers: 1
    • Views: 979
    Last Post: Sep 26, 2013 05:52 PM
    by Alty  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  4. Worry

    Started by magprob, Sep 7, 2012 09:17 PM
    • Answers: 0
    • Views: 1,031
    Last Post: Sep 7, 2012 09:17 PM
    by magprob  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  5. The Dragon

    Started by magprob, Apr 21, 2006 11:32 AM
    • Answers: 8
    • Views: 3,105
    Last Post: May 30, 2012 06:48 AM
    by samevans-roland  Go to last post

    Topic:
    Christianity

  6. Real Ghost video!

    Started by magprob, Feb 15, 2006 07:58 PM
    • Answers: 8
    • Views: 8,466
    Last Post: Nov 19, 2011 06:53 PM
    by andreana12  Go to last post
  7. Cricket cookies

    Started by magprob, Aug 28, 2006 05:59 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 21
    • Views: 4,663
    Last Post: Mar 31, 2011 06:18 AM
    by ateleggedpanda  Go to last post

    Topic:
    Cooking

  8. Not amusing

    Started by magprob, Oct 25, 2010 03:05 PM
    • Answers: 2
    • Views: 384
    Last Post: Oct 26, 2010 07:36 PM
    by Just Dahlia  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  9. Nanny Mcphee

    Started by magprob, Jun 6, 2006 05:24 PM
    • Answers: 7
    • Views: 1,256
    Last Post: Oct 24, 2010 08:32 AM
    by jakek  Go to last post

    Topic:
    Movies

  10. The Old Hag

    Started by magprob, Mar 1, 2006 02:24 PM
    • Answers: 11
    • Views: 1,137
    Last Post: Jul 27, 2010 09:41 PM
    by Kitkat22  Go to last post
  11. Does anyone have a ouija board story?

    Started by magprob, Feb 10, 2006 10:23 PM
    7 Pages
    1 2 3 ... 7
    • Answers: 127
    • Views: 34,019
    Last Post: Jul 9, 2010 06:42 AM
    by CallofDutyQueen100  Go to last post
  12. Jesus was homeless

    Started by magprob, Oct 24, 2006 08:37 PM
    • Answers: 8
    • Views: 3,169
    Last Post: Dec 14, 2009 12:52 PM
    by dougal  Go to last post

    Topic:
    Christianity

  13. Original Sin

    Started by magprob, Feb 12, 2006 10:32 AM
    • Answers: 13
    • Views: 3,645
    Last Post: Nov 2, 2009 08:32 PM
    by Diolectic  Go to last post
  14. The drunk

    Started by magprob, Mar 3, 2008 02:42 AM
    • Answers: 7
    • Views: 1,310
    Last Post: Oct 28, 2009 04:28 PM
    by JudyKayTee  Go to last post

    Topic:
    Jokes

    • Answers: 9
    • Views: 2,041
    Last Post: Sep 21, 2009 10:11 AM
    by PorkChopLarue  Go to last post

    Topic:
    Politics

  15. How to become a you.N. Peacekeeper.

    Started by magprob, Jul 28, 2006 10:51 AM
    • Answers: 11
    • Views: 17,982
    Last Post: Aug 10, 2009 08:19 AM
    by N0help4u  Go to last post
  16. Women over 40

    Started by magprob, Jan 22, 2007 01:22 PM
    • Answers: 3
    • Views: 1,315
    Last Post: Feb 12, 2009 12:07 PM
    by twinkiedooter  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  17. OK, you want a bad joke?

    Started by magprob, Jan 8, 2009 01:35 AM
    • Answers: 3
    • Views: 620
    Last Post: Jan 11, 2009 06:39 PM
    by startover22  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  18. Choosing the perfect bride

    Started by magprob, Jan 8, 2009 04:50 PM
    • Answers: 3
    • Views: 411
    Last Post: Jan 11, 2009 02:29 PM
    by startover22  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  19. Could the Catholic Church be EVIL?

    Started by magprob, Apr 15, 2006 10:33 AM
    6 Pages
    1 2 3 ... 6
    • Answers: 103
    • Views: 24,212
    Last Post: Jan 10, 2009 05:49 PM
    by Fr_Chuck  Go to last post

    Topic:
    Christianity

  20. Dwarf Incident

    Started by magprob, Jan 3, 2009 07:15 PM
    • Answers: 6
    • Views: 606
    Last Post: Jan 3, 2009 08:12 PM
    by KC13  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  21. Lyrics revisions

    Started by magprob, Jan 3, 2009 07:20 PM
    • Answers: 3
    • Views: 458
    Last Post: Jan 3, 2009 07:35 PM
    by KC13  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  22. Let's scream racism!

    Started by magprob, Nov 12, 2008 02:07 PM
    • Answers: 10
    • Views: 1,186
    Last Post: Jan 3, 2009 12:35 AM
    by magprob  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  23. Don't know why, just made me puke.

    Started by magprob, Dec 23, 2008 09:47 AM
    • Answers: 14
    • Views: 1,132
    Last Post: Dec 29, 2008 03:21 AM
    by tomder55  Go to last post
  24. Pope's blessing

    Started by magprob, Dec 7, 2008 03:20 PM
    • Answers: 3
    • Views: 496
    Last Post: Dec 28, 2008 09:35 AM
    by THEpurplepeanut  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  25. What could it mean?

    Started by magprob, Dec 23, 2008 12:46 PM
    • Answers: 5
    • Views: 9,164
    Last Post: Dec 27, 2008 12:47 PM
    by magprob  Go to last post

    Topic:
    Christianity

  26. May I be of service?

    Started by magprob, Dec 22, 2008 01:40 PM
    • Answers: 7
    • Views: 560
    Last Post: Dec 23, 2008 08:46 PM
    by CaptainRich  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  27. Boudreaux's Accident

    Started by magprob, Oct 2, 2008 12:13 AM
    • Answers: 4
    • Views: 721
    Last Post: Dec 23, 2008 01:21 PM
    by southerngalps  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  28. Bail out Madoff

    Started by magprob, Dec 16, 2008 10:36 AM
    • Answers: 16
    • Views: 1,395
    Last Post: Dec 21, 2008 05:11 PM
    by magprob  Go to last post
  29. Irish Priest

    Started by magprob, Dec 11, 2008 09:21 AM
    • Answers: 15
    • Views: 934
    Last Post: Dec 14, 2008 07:33 PM
    by KBC  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  30. How to save the airlines.

    Started by magprob, Dec 13, 2008 10:03 PM
    • Answers: 6
    • Views: 628
    Last Post: Dec 14, 2008 07:26 PM
    by southerngalps  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  31. "Hey, mamacita, let's do Weeweechu."

    Started by magprob, Dec 13, 2008 08:05 PM
    • Answers: 3
    • Views: 583
    Last Post: Dec 14, 2008 04:37 PM
    by frangipanis  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  32. Obamas Infrastructure Project?

    Started by magprob, Dec 11, 2008 08:57 AM
    • Answers: 9
    • Views: 954
    Last Post: Dec 12, 2008 01:51 PM
    by 450donn  Go to last post

    Topic:
    Politics

  33. The bean counter.

    Started by magprob, Jan 19, 2008 02:48 AM
    • Answers: 3
    • Views: 663
    Last Post: Dec 12, 2008 01:17 PM
    by plonak  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  34. A Lawyer and a Newfoundlander

    Started by magprob, Oct 6, 2008 08:23 PM
    • Answers: 1
    • Views: 566
    Last Post: Dec 5, 2008 01:31 PM
    by adam_89  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  35. Meanwhile, back in the desert.

    Started by magprob, Oct 18, 2008 10:32 AM
    • Answers: 5
    • Views: 752
    Last Post: Dec 5, 2008 08:25 AM
    by HistorianChick  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  36. Mirror, Mirror on the wall.

    Started by magprob, Nov 24, 2008 10:29 PM
    • Answers: 11
    • Views: 1,685
    Last Post: Nov 25, 2008 08:04 PM
    by twinkiedooter  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  37. Private Post-Keep Out!

    Started by magprob, Oct 25, 2007 06:58 PM
    75 Pages
    1 2 3 ... 75
    • Answers: 1,499
    • Views: 48,117
    Last Post: Nov 25, 2008 05:26 PM
    by magprob  Go to last post

    Topic:
    The Lounge

  38. I love these commercials

    Started by magprob, Nov 6, 2008 02:51 AM
    • Answers: 2
    • Views: 555
    Last Post: Nov 11, 2008 04:49 PM
    by CaptainRich  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  39. Beethoven Symphonies

    Started by magprob, Oct 31, 2008 04:52 PM
    • Answers: 7
    • Views: 525
    Last Post: Nov 2, 2008 05:05 PM
    by friend4u178  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  40. When opportunity calls.

    Started by magprob, Oct 21, 2008 10:06 AM
    • Answers: 1
    • Views: 748
    Last Post: Oct 21, 2008 06:06 PM
    by jrsg  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  41. You all have obsessions.

    Started by magprob, Oct 9, 2008 03:07 PM
    • Answers: 2
    • Views: 537
    Last Post: Oct 15, 2008 09:59 PM
    by jrsg  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  42. Good stuff for investors

    Started by magprob, Oct 12, 2008 04:17 PM
    • Answers: 0
    • Views: 591
    Last Post: Oct 12, 2008 04:17 PM
    by magprob  Go to last post

    Topic:
    Investing

    • Answers: 4
    • Views: 774
    Last Post: Oct 12, 2008 01:07 PM
    by startover22  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  43. Welcome to hell.

    Started by magprob, Oct 8, 2008 11:01 PM
    • Answers: 2
    • Views: 942
    Last Post: Oct 9, 2008 09:15 AM
    by magprob  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  44. The devil is in the details

    Started by magprob, Oct 3, 2008 02:43 PM
    • Answers: 6
    • Views: 765
    Last Post: Oct 8, 2008 04:33 PM
    by HistorianChick  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  45. Dandruff

    Started by magprob, Oct 6, 2008 09:56 PM
    • Answers: 3
    • Views: 832
    Last Post: Oct 8, 2008 04:33 PM
    by Alty  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  46. Crazy Monkey

    Started by magprob, Oct 6, 2008 09:50 PM
    • Answers: 1
    • Views: 572
    Last Post: Oct 6, 2008 09:53 PM
    by Alty  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  47. Is this wrong? III

    Started by magprob, Sep 26, 2008 12:30 AM
    • Answers: 9
    • Views: 657
    Last Post: Oct 3, 2008 11:19 AM
    by Tuscany  Go to last post

    Topic:
    Jokes

Results 1 to 50 of 282