Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: joypulv

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Bumped back into AMHD

    Started by joypulv, Dec 3, 2017 04:34 AM
    • Answers: 6
    • Views: 1,086
    Last Post: Dec 11, 2017 12:53 PM
    by joypulv  Go to last post
  2. Just curious about amazon billing error!

    Started by joypulv, Sep 6, 2017 06:00 AM
    • Answers: 8
    • Views: 795
    Last Post: Sep 8, 2017 11:07 AM
    by joypulv  Go to last post
  3. to szunker with the Papillon

    Started by joypulv, Jan 7, 2017 05:16 PM
    • Answers: 0
    • Views: 442
    Last Post: Jan 7, 2017 05:16 PM
    by joypulv  Go to last post

    Topic:
    Dogs

  4. Draining pipes for the winter

    Started by joypulv, Nov 12, 2016 03:30 PM
    • Answers: 0
    • Views: 327
    Last Post: Nov 12, 2016 03:30 PM
    by joypulv  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  5. Using inverter with car battery

    Started by joypulv, Aug 25, 2016 07:53 AM
    • Answers: 12
    • Views: 523
    Last Post: Aug 27, 2016 04:41 AM
    by joypulv  Go to last post
  6. "Clear cache and cookies" under Win10

    Started by joypulv, Aug 23, 2016 04:40 AM
    • Answers: 2
    • Views: 777
    Last Post: Aug 23, 2016 06:55 AM
    by joypulv  Go to last post

    Topic:
    Windows

  7. O2 sensor on brand new van

    Started by joypulv, Sep 11, 2015 05:56 AM
    • Answers: 2
    • Views: 296
    Last Post: Sep 11, 2015 07:46 PM
    by smoothy  Go to last post
  8. Bug in Windows 10?

    Started by joypulv, Aug 29, 2015 03:30 AM
    • Answers: 11
    • Views: 1,039
    Last Post: Aug 30, 2015 01:21 PM
    by cdad  Go to last post

    Topic:
    Windows

    • Answers: 19
    • Views: 2,855
    Last Post: Oct 17, 2014 11:45 AM
    by Catsmine  Go to last post
  9. 2014 Chevy Cruze Diesel

    Started by joypulv, Aug 19, 2014 06:02 AM
    • Answers: 2
    • Views: 302
    Last Post: Aug 20, 2014 07:26 AM
    by joypulv  Go to last post
  10. Using space heater on 950-1200W generator

    Started by joypulv, Nov 9, 2013 05:22 AM
    • Answers: 7
    • Views: 864
    Last Post: Nov 13, 2013 06:20 AM
    by ma0641  Go to last post
  11. Screen size came in on sides, can't enlarge

    Started by joypulv, Oct 23, 2013 11:41 AM
    • Answers: 5
    • Views: 635
    Last Post: Oct 23, 2013 01:25 PM
    by joypulv  Go to last post

    Topic:
    Monitors

  12. Cat philosophy, or being philosophical about cats anyway

    Started by joypulv, Oct 17, 2013 08:11 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 23
    • Views: 5,686
    Last Post: Oct 19, 2013 07:16 AM
    by Wondergirl  Go to last post

    Topic:
    Philosophy

  13. TV fried, given extended warranty, BUT..

    Started by joypulv, Jul 16, 2013 05:37 AM
    • Answers: 11
    • Views: 941
    Last Post: Sep 5, 2013 07:22 AM
    by odinn7  Go to last post
  14. Can't name my own beneficiary of a trust? Now what?

    Started by joypulv, Aug 19, 2013 09:40 AM
    • Answers: 9
    • Views: 555
    Last Post: Aug 19, 2013 02:06 PM
    by joypulv  Go to last post

    Topic:
    Family Law

  15. Dell Inspiron 1764

    Started by joypulv, Apr 18, 2013 05:49 PM
    • Answers: 0
    • Views: 490
    Last Post: Apr 18, 2013 05:49 PM
    by joypulv  Go to last post

    Topic:
    Laptops

  16. Dishwasher doesn't drain

    Started by joypulv, Dec 13, 2012 02:45 PM
    • Answers: 3
    • Views: 365
    Last Post: Dec 14, 2012 09:40 AM
    by joypulv  Go to last post

    Topic:
    Appliances

    • Answers: 4
    • Views: 389
    Last Post: Dec 12, 2012 01:41 PM
    by aliseaodo  Go to last post

    Topic:
    Movies

  17. One million members

    Started by joypulv, Jun 12, 2012 03:40 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 39
    • Views: 1,521
    Last Post: Oct 11, 2012 06:36 PM
    by Alty  Go to last post

    Topic:
    The Lounge

  18. Frontline not working on my dog!

    Started by joypulv, Jul 9, 2012 04:43 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 32
    • Views: 6,281
    Last Post: Sep 15, 2012 02:37 PM
    by joypulv  Go to last post

    Topic:
    Dogs

  19. Train a cat not to be underfoot?

    Started by joypulv, Feb 10, 2011 04:57 AM
    • Answers: 7
    • Views: 1,666
    Last Post: Aug 12, 2012 02:37 PM
    by horn1  Go to last post

    Topic:
    Cats

  20. Install undermount sink on top of counter?

    Started by joypulv, Jul 21, 2012 03:47 AM
    • Answers: 11
    • Views: 1,536
    Last Post: Jul 28, 2012 12:32 AM
    by joypulv  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

    • Answers: 2
    • Views: 643
    Last Post: Jul 26, 2012 08:39 AM
    by joypulv  Go to last post

    Topic:
    Insurance

  21. Did I win?

    Started by joypulv, Jun 11, 2012 01:34 PM
    • Answers: 15
    • Views: 1,075
    Last Post: Jul 3, 2012 09:13 AM
    by JudyKayTee  Go to last post
  22. Moved: Fell out of love? What's the right thing to do?

    Started by joypulv, Jun 27, 2012 10:52 PM
    • Answers: -
    • Views: -
    Last Post: Jun 27, 2012 10:52 PM
    by joypulv  Go to last post
  23. Moved: What to do, my daughter's stepmom thinks she is her mother!

    Started by joypulv, Apr 20, 2012 03:40 AM
    • Answers: -
    • Views: -
    Last Post: Apr 20, 2012 03:40 AM
    by joypulv  Go to last post

    Topic:
    Parenting

  24. Can a dog's skin open on its own?

    Started by joypulv, Oct 24, 2011 06:58 AM
    • Answers: 6
    • Views: 625
    Last Post: Oct 24, 2011 06:37 PM
    by joypulv  Go to last post

    Topic:
    Dogs

  25. Refused entry from US into Canada

    Started by joypulv, Sep 17, 2011 04:03 AM
    • Answers: 6
    • Views: 616
    Last Post: Sep 27, 2011 04:19 AM
    by joypulv  Go to last post
  26. Dead azaleas

    Started by joypulv, May 16, 2011 02:41 AM
    • Answers: 4
    • Views: 569
    Last Post: May 30, 2011 05:51 AM
    by joypulv  Go to last post
  27. Wood floor in bathroom

    Started by joypulv, May 22, 2011 04:57 AM
    • Answers: 5
    • Views: 673
    Last Post: May 22, 2011 07:22 PM
    by ma0641  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  28. Kitty spayed yesterday, can't find her now

    Started by joypulv, Apr 23, 2011 02:14 AM
    • Answers: 3
    • Views: 355
    Last Post: Apr 23, 2011 03:53 AM
    by tickle  Go to last post

    Topic:
    Cats

  29. Pet door in rural area?

    Started by joypulv, Dec 23, 2010 06:29 AM
    • Answers: 6
    • Views: 1,195
    Last Post: Dec 24, 2010 02:40 PM
    by joypulv  Go to last post
  30. Flack for having minimum car insurance

    Started by joypulv, Nov 18, 2010 05:54 AM
    • Answers: 5
    • Views: 488
    Last Post: Nov 18, 2010 03:02 PM
    by ebaines  Go to last post

    Topic:
    Insurance

  31. Light from CFL bulbs doesn't seem as bright

    Started by joypulv, Oct 3, 2010 08:17 AM
    • Answers: 1
    • Views: 765
    Last Post: Oct 7, 2010 04:04 AM
    by joypulv  Go to last post
  32. When to spay confusion, my kitten is < 4 lbs

    Started by joypulv, Oct 1, 2010 08:17 AM
    • Answers: 3
    • Views: 404
    Last Post: Oct 1, 2010 08:42 AM
    by joypulv  Go to last post

    Topic:
    Cats

  33. Wiring cooktop with 2 black wires, no red

    Started by joypulv, Sep 25, 2010 01:21 PM
    • Answers: 3
    • Views: 1,217
    Last Post: Sep 25, 2010 06:26 PM
    by Stratmando  Go to last post
Results 1 to 36 of 66