Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: tomder55

Search: Search took 0.04 seconds.

  1. Robb Elementary .

    Started by tomder55, Yesterday 06:05 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 35
    • Views: 119
    Last Post: Today 07:36 PM
    by Wondergirl  Go to last post
  2. How the swamp works

    Started by tomder55, May 23, 2022 04:19 AM
    • Answers: 1
    • Views: 14
    Last Post: May 23, 2022 04:33 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  3. How much monopoly $$ should US spend for Ukraine ?

    Started by tomder55, May 11, 2022 05:46 AM
    • Answers: 13
    • Views: 96
    Last Post: May 22, 2022 06:50 PM
    by jlisenbe  Go to last post
  4. Clueless intentionally lies about the covid vaccine

    Started by tomder55, May 16, 2022 05:42 AM
    • Answers: 3
    • Views: 23
    Last Post: May 22, 2022 01:57 PM
    by jlisenbe  Go to last post
  5. Just in time

    Started by tomder55, May 22, 2022 12:52 PM
    • Answers: 0
    • Views: 17
    Last Post: May 22, 2022 12:52 PM
    by tomder55  Go to last post
  6. Clueless Joe goes to Buffalo

    Started by tomder55, May 18, 2022 04:34 AM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 74
    • Views: 335
    Last Post: May 22, 2022 03:53 AM
    by tomder55  Go to last post
  7. Deep state swamp infiltrates SCOTUS

    Started by tomder55, May 3, 2022 04:27 AM
    13 Pages
    1 2 3 ... 13
    • Answers: 253
    • Views: 1,234
    Last Post: May 20, 2022 04:00 PM
    by Wondergirl  Go to last post
  8. The Trojan MAGA candidate in PA ? Primary day

    Started by tomder55, May 17, 2022 05:04 AM
    • Answers: 3
    • Views: 25
    Last Post: May 19, 2022 07:23 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  9. Kam the Sham's Valley Girl take on Ukraine

    Started by tomder55, Feb 22, 2022 05:20 AM
    • Answers: 12
    • Views: 261
    Last Post: May 15, 2022 03:57 PM
    by jlisenbe  Go to last post
  10. Fortuitous coincidence

    Started by tomder55, May 15, 2022 07:54 AM
    • Answers: 0
    • Views: 21
    Last Post: May 15, 2022 07:54 AM
    by tomder55  Go to last post
  11. Woke Wordle

    Started by tomder55, May 13, 2022 05:06 AM
    • Answers: 1
    • Views: 21
    Last Post: May 13, 2022 07:40 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  12. Vindman's reckless call for WWIII

    Started by tomder55, May 12, 2022 05:13 AM
    • Answers: 0
    • Views: 18
    Last Post: May 12, 2022 05:13 AM
    by tomder55  Go to last post
  13. Jill 'Edith Wilson'Biden

    Started by tomder55, May 10, 2022 04:54 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 23
    • Views: 100
    Last Post: May 11, 2022 01:30 PM
    by tomder55  Go to last post
  14. Rich Strike win at Kentucky Derby

    Started by tomder55, May 9, 2022 02:12 PM
    • Answers: 1
    • Views: 24
    Last Post: May 9, 2022 02:22 PM
    by jlisenbe  Go to last post
    • Answers: 14
    • Views: 91
    Last Post: May 3, 2022 10:17 AM
    by tomder55  Go to last post
  15. student loan forgiveness ....

    Started by tomder55, Apr 29, 2022 05:32 AM
    • Answers: 12
    • Views: 49
    Last Post: Apr 29, 2022 01:54 PM
    by Curlyben  Go to last post
    • Answers: 2
    • Views: 18
    Last Post: Apr 29, 2022 08:08 AM
    by tomder55  Go to last post
  16. Forgotten history

    Started by tomder55, Apr 27, 2022 03:33 AM
    • Answers: 0
    • Views: 30
    Last Post: Apr 27, 2022 03:33 AM
    by tomder55  Go to last post
  17. Science !!

    Started by tomder55, Apr 26, 2022 02:02 PM
    • Answers: 1
    • Views: 11
    Last Post: Apr 26, 2022 03:47 PM
    by jlisenbe  Go to last post
  18. Russia sucks at false flag games

    Started by tomder55, Apr 26, 2022 01:36 PM
    • Answers: 0
    • Views: 26
    Last Post: Apr 26, 2022 01:36 PM
    by tomder55  Go to last post
    • Answers: 13
    • Views: 147
    Last Post: Apr 26, 2022 11:41 AM
    by tomder55  Go to last post
  19. Clueless Earth Day address

    Started by tomder55, Apr 22, 2022 02:16 PM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 41
    • Views: 194
    Last Post: Apr 24, 2022 12:48 PM
    by jlisenbe  Go to last post
  20. worth asking

    Started by tomder55, Apr 23, 2022 04:26 AM
    • Answers: 4
    • Views: 34
    Last Post: Apr 23, 2022 07:40 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  21. the game plan

    Started by tomder55, Dec 14, 2021 04:02 PM
    • Answers: 3
    • Views: 45
    Last Post: Apr 22, 2022 05:02 AM
    by tomder55  Go to last post
  22. Secret Service covers for quid

    Started by tomder55, Apr 21, 2022 05:47 AM
    • Answers: 5
    • Views: 44
    Last Post: Apr 21, 2022 03:43 PM
    by jlisenbe  Go to last post
  23. Normal ?

    Started by tomder55, Apr 11, 2022 02:00 PM
    • Answers: 6
    • Views: 97
    Last Post: Apr 20, 2022 04:43 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  24. True or false ?

    Started by tomder55, Apr 12, 2022 01:58 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 22
    • Views: 142
    Last Post: Apr 14, 2022 05:15 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  25. White House Super Spreader event

    Started by tomder55, Apr 8, 2022 05:17 AM
    • Answers: 0
    • Views: 68
    Last Post: Apr 8, 2022 05:17 AM
    by tomder55  Go to last post
  26. Which was the bgggest Dem hoax against Trump ?

    Started by tomder55, Apr 7, 2022 06:33 AM
    • Answers: 1
    • Views: 38
    Last Post: Apr 7, 2022 06:59 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  27. A new boss in town .

    Started by tomder55, Apr 6, 2022 05:06 AM
    • Answers: 4
    • Views: 62
    Last Post: Apr 7, 2022 06:43 AM
    by tomder55  Go to last post
  28. Blackmail Quid ? How ?

    Started by tomder55, Apr 5, 2022 05:52 AM
    • Answers: 1
    • Views: 34
    Last Post: Apr 5, 2022 06:21 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  29. Trump was right ;he was being spied on and his office was tapped .

    Started by tomder55, Feb 14, 2022 04:52 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 26
    • Views: 181
    Last Post: Apr 4, 2022 04:28 PM
    by jlisenbe  Go to last post
  30. The Hunter Laptop

    Started by tomder55, Jul 8, 2021 04:58 AM
    • Answers: 17
    • Views: 189
    Last Post: Mar 30, 2022 06:01 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  31. Clueless tells the 82nd Airborne they are going into Ukraine

    Started by tomder55, Mar 26, 2022 04:55 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 37
    • Views: 215
    Last Post: Mar 29, 2022 09:01 AM
    by Wondergirl  Go to last post
  32. Will Smith cancels Chris Rock

    Started by tomder55, Mar 29, 2022 04:39 AM
    • Answers: 0
    • Views: 67
    Last Post: Mar 29, 2022 04:39 AM
    by tomder55  Go to last post
  33. Physical fitness is a Nazi White Supremist plot .

    Started by tomder55, Mar 29, 2022 03:30 AM
    • Answers: 0
    • Views: 68
    Last Post: Mar 29, 2022 03:30 AM
    by tomder55  Go to last post
    • Answers: 7
    • Views: 48
    Last Post: Mar 27, 2022 06:29 PM
    by Wondergirl  Go to last post
  34. Apologies to Gilbert and Sullivan ,

    Started by tomder55, Mar 27, 2022 01:28 PM
    • Answers: 0
    • Views: 42
    Last Post: Mar 27, 2022 01:28 PM
    by tomder55  Go to last post
  35. Ketanji Brown Jackson ;an originalist ?

    Started by tomder55, Mar 25, 2022 05:40 AM
    • Answers: 2
    • Views: 26
    Last Post: Mar 26, 2022 02:42 AM
    by tomder55  Go to last post
  36. We got a mighty convoy Ain't she a beautiful sight?

    Started by tomder55, Jan 28, 2022 05:46 AM
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    • Answers: 89
    • Views: 650
    Last Post: Mar 25, 2022 04:32 AM
    by tomder55  Go to last post
  37. Welcome back to the 70s

    Started by tomder55, Mar 21, 2022 04:34 AM
    • Answers: 0
    • Views: 47
    Last Post: Mar 21, 2022 04:34 AM
    by tomder55  Go to last post
  38. Russia is succeeding .

    Started by tomder55, Mar 2, 2022 04:50 PM
    • Answers: 10
    • Views: 122
    Last Post: Mar 17, 2022 07:25 PM
    by Athos  Go to last post
    • Answers: 1
    • Views: 40
    Last Post: Mar 2, 2022 05:56 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  39. Hello? (Hello? Hello? Hello?)

    Started by tomder55, Feb 28, 2022 04:02 PM
    • Answers: 12
    • Views: 78
    Last Post: Feb 28, 2022 09:51 PM
    by Wondergirl  Go to last post
  40. I am at a loss of words

    Started by tomder55, Feb 24, 2022 11:46 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 40
    • Views: 313
    Last Post: Feb 28, 2022 06:12 AM
    by tomder55  Go to last post
  41. Why does Clueless want a war with Russia ?

    Started by tomder55, Feb 11, 2022 04:13 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 25
    • Views: 212
    Last Post: Feb 28, 2022 04:57 AM
    by tomder55  Go to last post
  42. Trump was right about Europe

    Started by tomder55, Feb 27, 2022 05:27 AM
    • Answers: 0
    • Views: 186
    Last Post: Feb 27, 2022 05:27 AM
    by tomder55  Go to last post
  43. The seriousness of the American entertainment elites

    Started by tomder55, Feb 27, 2022 04:46 AM
    • Answers: 0
    • Views: 181
    Last Post: Feb 27, 2022 04:46 AM
    by tomder55  Go to last post
    • Answers: 6
    • Views: 163
    Last Post: Feb 27, 2022 04:15 AM
    by tomder55  Go to last post
  44. Chernobyl

    Started by tomder55, Feb 26, 2022 01:39 PM
    • Answers: 0
    • Views: 184
    Last Post: Feb 26, 2022 01:39 PM
    by tomder55  Go to last post
Results 1 to 50 of 500