Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: Dr D

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. $5 Charge to cash a check

    Started by Dr D, Mar 4, 2008 09:57 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 32
    • Views: 6,070
    Last Post: Jun 27, 2012 04:13 PM
    by Already Been Th  Go to last post

    Topic:
    Banking

  2. Honeywell Thermostat Went Insane

    Started by Dr D, Oct 15, 2006 06:30 PM
    • Answers: 8
    • Views: 3,744
    Last Post: Apr 21, 2012 07:57 AM
    by randilee1980  Go to last post
  3. Faulty Water Meter?

    Started by Dr D, May 28, 2006 08:38 AM
    • Answers: 12
    • Views: 11,297
    Last Post: Jul 24, 2009 08:39 AM
    by Milo Dolezal  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  4. Repairing weathered fascia

    Started by Dr D, Mar 15, 2009 12:15 PM
    • Answers: 1
    • Views: 1,111
    Last Post: Mar 15, 2009 03:30 PM
    by 21boat  Go to last post
  5. Foreclosure - Forced Homeowner's Insurance

    Started by Dr D, Aug 13, 2007 05:22 PM
    • Answers: 4
    • Views: 3,475
    Last Post: Jul 25, 2008 07:11 AM
    by PMEFL  Go to last post

    Topic:
    Mortgages

  6. Mortgage Interest Deduction If Not On Note

    Started by Dr D, Jan 30, 2008 02:44 PM
    • Answers: 1
    • Views: 982
    Last Post: Jan 31, 2008 01:25 PM
    by AtlantaTaxExpert  Go to last post

    Topic:
    Taxes

  7. Apocalypse: Life Without Oil

    Started by Dr D, Nov 2, 2007 08:34 PM
    • Answers: 13
    • Views: 1,002
    Last Post: Nov 6, 2007 09:56 AM
    by Dr D  Go to last post

    Topic:
    Politics

  8. Space Shuttle Tile Damage

    Started by Dr D, Aug 14, 2007 10:17 AM
    • Answers: 12
    • Views: 1,603
    Last Post: Aug 17, 2007 02:26 AM
    by JoeCanada76  Go to last post
  9. The Great Global Warming Debate

    Started by Dr D, Apr 3, 2007 10:50 AM
    • Answers: 2
    • Views: 3,032
    Last Post: May 25, 2007 07:38 AM
    by u08dc4  Go to last post
  10. Smoke Detector Requirements

    Started by Dr D, May 18, 2007 05:25 PM
    • Answers: 7
    • Views: 2,319
    Last Post: May 21, 2007 08:13 AM
    by ebaines  Go to last post
  11. Wiring for 220VAC - 30 Amp Motor

    Started by Dr D, Apr 16, 2007 08:06 AM
    • Answers: 5
    • Views: 3,638
    Last Post: Apr 16, 2007 12:17 PM
    by tkrussell  Go to last post
  12. Dog Love Poem

    Started by Dr D, Mar 23, 2007 10:35 AM
    • Answers: 0
    • Views: 2,396
    Last Post: Mar 23, 2007 10:35 AM
    by Dr D  Go to last post

    Topic:
    Dogs

  13. Load Controller Replacement

    Started by Dr D, Mar 6, 2007 09:58 AM
    • Answers: 1
    • Views: 2,321
    Last Post: Mar 6, 2007 10:31 AM
    by nmwirez  Go to last post
  14. Tax Free Haven

    Started by Dr D, Mar 2, 2007 04:05 PM
    • Answers: 7
    • Views: 2,288
    Last Post: Mar 4, 2007 11:40 PM
    by AtlantaTaxExpert  Go to last post

    Topic:
    Taxes

  15. Norton kicks me off internet after 10 min

    Started by Dr D, Sep 18, 2006 02:26 PM
    • Answers: 5
    • Views: 1,845
    Last Post: Dec 8, 2006 07:15 PM
    by TheSavage  Go to last post

    Topic:
    Antivirus

  16. Honeywell RTH6300B wiring question

    Started by Dr D, Nov 22, 2006 04:12 PM
    • Answers: 0
    • Views: 950
    Last Post: Nov 22, 2006 04:12 PM
    by Dr D  Go to last post
  17. Continuity tester that applies load

    Started by Dr D, Nov 11, 2006 08:32 AM
    • Answers: 3
    • Views: 1,749
    Last Post: Nov 11, 2006 11:42 AM
    by TxGreaseMonkey  Go to last post
  18. Chevy Big Block Venting

    Started by Dr D, Aug 1, 2006 05:34 PM
    • Answers: 4
    • Views: 994
    Last Post: Aug 2, 2006 09:24 AM
    by Dr D  Go to last post
  19. 4 Piece Shower Enclosure

    Started by Dr D, Mar 31, 2006 10:07 AM
    • Answers: 3
    • Views: 6,406
    Last Post: Apr 2, 2006 10:00 AM
    by Dr D  Go to last post
  20. January 15 Episode of "24"

    Started by Dr D, Jan 23, 2006 08:48 PM
    • Answers: 0
    • Views: 603
    Last Post: Jan 23, 2006 08:48 PM
    by Dr D  Go to last post

    Topic:
    Television

  21. Flu Bug Etquette

    Started by Dr D, Dec 30, 2005 07:56 PM
    • Answers: 1
    • Views: 1,832
    Last Post: Dec 30, 2005 09:37 PM
    by orange  Go to last post

    Topic:
    Etiquette

  22. Addictive Website

    Started by Dr D, Dec 19, 2005 06:47 PM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 43
    • Views: 4,904
    Last Post: Dec 25, 2005 03:09 AM
    by PrettyLady  Go to last post
  23. "Bird Holes" in eaves

    Started by Dr D, Dec 21, 2005 06:28 PM
    • Answers: 5
    • Views: 4,703
    Last Post: Dec 22, 2005 09:19 PM
    by labman  Go to last post
  24. New Install:HW CT3500/new HP w/o heat kit

    Started by Dr D, Dec 15, 2005 07:13 PM
    • Answers: 2
    • Views: 1,081
    Last Post: Dec 21, 2005 05:52 PM
    by Dr D  Go to last post
Results 1 to 24 of 25