Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: iAMfromHuntersBar

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Pizza Hut Garlic Bread Recipe

    Started by iAMfromHuntersBar, Apr 11, 2007 12:04 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 39
    • Views: 24,805
    Last Post: Nov 20, 2011 01:52 AM
    by vaithis  Go to last post

    Topic:
    Recipes

  2. Does water taste of anything?

    Started by iAMfromHuntersBar, Aug 20, 2008 06:38 AM
    • Answers: 18
    • Views: 3,982
    Last Post: Jun 24, 2009 09:32 PM
    by lshadylady  Go to last post
  3. The Dyson Airblade

    Started by iAMfromHuntersBar, Sep 13, 2007 01:14 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 38
    • Views: 1,574
    Last Post: Nov 21, 2008 09:31 AM
    by adamh  Go to last post
    • Answers: 4
    • Views: 652
    Last Post: Nov 4, 2008 10:37 AM
    by iAMfromHuntersBar  Go to last post

    Topic:
    Mathematics

  4. Identify: Alfred Hitchcock Short Film

    Started by iAMfromHuntersBar, Mar 22, 2007 03:46 AM
    • Answers: 5
    • Views: 1,766
    Last Post: Sep 19, 2008 05:18 AM
    by romeolew  Go to last post

    Topic:
    Television

  5. Altering the film companies' logo

    Started by iAMfromHuntersBar, Jul 29, 2008 02:23 AM
    • Answers: 6
    • Views: 428
    Last Post: Sep 2, 2008 06:40 AM
    by iAMfromHuntersBar  Go to last post

    Topic:
    Movies

  6. US whites 'to be minority sooner'

    Started by iAMfromHuntersBar, Aug 14, 2008 01:02 AM
    • Answers: 15
    • Views: 1,610
    Last Post: Aug 14, 2008 04:23 PM
    by twinkiedooter  Go to last post
  7. Not ANOTHER remake?

    Started by iAMfromHuntersBar, Aug 13, 2008 05:47 AM
    • Answers: 10
    • Views: 851
    Last Post: Aug 14, 2008 01:20 AM
    by iAMfromHuntersBar  Go to last post

    Topic:
    Movies

  8. Statue Joke!

    Started by iAMfromHuntersBar, Aug 12, 2008 05:16 AM
    • Answers: 2
    • Views: 1,511
    Last Post: Aug 13, 2008 12:33 PM
    by Moomin  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  9. The Difference Between Theory And Reality!

    Started by iAMfromHuntersBar, Aug 13, 2008 05:37 AM
    • Answers: 2
    • Views: 740
    Last Post: Aug 13, 2008 07:30 AM
    by inthebox  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  10. Britain's Oldest Joke!

    Started by iAMfromHuntersBar, Aug 12, 2008 02:16 AM
    • Answers: 1
    • Views: 483
    Last Post: Aug 13, 2008 01:22 AM
    by Clough  Go to last post

    Topic:
    Jokes

    • Answers: 2
    • Views: 7,300
    Last Post: Aug 12, 2008 11:57 PM
    by iAMfromHuntersBar  Go to last post

    Topic:
    Movies

  11. Why Women Are Evil

    Started by iAMfromHuntersBar, Aug 8, 2008 02:41 AM
    • Answers: 3
    • Views: 721
    Last Post: Aug 12, 2008 02:17 AM
    by iAMfromHuntersBar  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  12. Bored Of Arguing About Religion?

    Started by iAMfromHuntersBar, Aug 5, 2008 07:41 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 23
    • Views: 1,054
    Last Post: Aug 12, 2008 01:32 AM
    by iAMfromHuntersBar  Go to last post

    Topic:
    The Lounge

  13. Re-creating The Big Bang

    Started by iAMfromHuntersBar, Aug 8, 2008 12:41 AM
    • Answers: 5
    • Views: 1,120
    Last Post: Aug 8, 2008 05:21 AM
    by Credendovidis  Go to last post
  14. Earth? Round? Behave, it's FLAT!

    Started by iAMfromHuntersBar, Aug 6, 2008 12:49 AM
    • Answers: 4
    • Views: 946
    Last Post: Aug 6, 2008 10:53 AM
    by iAMfromHuntersBar  Go to last post
    • Answers: 3
    • Views: 640
    Last Post: Jul 31, 2008 12:28 AM
    by firmbeliever  Go to last post
  15. Quantas Aircraft Has Forced Landing

    Started by iAMfromHuntersBar, Jul 25, 2008 12:59 AM
    • Answers: 8
    • Views: 1,520
    Last Post: Jul 27, 2008 05:54 PM
    by Skell  Go to last post
  16. Illegal Download?

    Started by iAMfromHuntersBar, May 12, 2008 05:12 AM
    • Answers: 8
    • Views: 524
    Last Post: May 12, 2008 06:12 AM
    by iAMfromHuntersBar  Go to last post

    Topic:
    Music

  17. Adobe Shockwave Player

    Started by iAMfromHuntersBar, Apr 22, 2008 10:09 AM
    • Answers: 4
    • Views: 2,641
    Last Post: Apr 22, 2008 04:13 PM
    by etalmar  Go to last post
  18. Purchasing PS3 or Wii, opinions ta!

    Started by iAMfromHuntersBar, Mar 27, 2007 07:13 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 27
    • Views: 1,977
    Last Post: Apr 11, 2008 02:46 PM
    by svatnsdal  Go to last post

    Topic:
    Games

  19. Coming to America!

    Started by iAMfromHuntersBar, Mar 13, 2008 06:55 AM
    • Answers: 7
    • Views: 859
    Last Post: Mar 14, 2008 07:09 AM
    by jillianleab  Go to last post
  20. Mixing my CV routine

    Started by iAMfromHuntersBar, Feb 15, 2008 10:20 AM
    • Answers: 3
    • Views: 649
    Last Post: Feb 20, 2008 06:05 PM
    by lovelesspa  Go to last post

    Topic:
    Fitness

  21. Messed Up British Celebs!

    Started by iAMfromHuntersBar, Feb 11, 2008 06:52 AM
    • Answers: 7
    • Views: 1,452
    Last Post: Feb 13, 2008 02:40 AM
    by iAMfromHuntersBar  Go to last post

    Topic:
    Entertainers

  22. Microsoft XP Media Centre Died On Me!

    Started by iAMfromHuntersBar, Feb 5, 2008 10:45 PM
    • Answers: 7
    • Views: 1,032
    Last Post: Feb 9, 2008 09:58 PM
    by iAMfromHuntersBar  Go to last post
  23. Are Pepper Seeds Poisonous?

    Started by iAMfromHuntersBar, Apr 11, 2007 06:27 AM
    • Answers: 10
    • Views: 19,883
    Last Post: Nov 8, 2007 08:44 AM
    by lovelesspa  Go to last post
  24. UK Spec Mk5 VW Golf Heater Buttons

    Started by iAMfromHuntersBar, Apr 10, 2007 03:52 AM
    • Answers: 5
    • Views: 1,154
    Last Post: Nov 1, 2007 02:13 PM
    by iAMfromHuntersBar  Go to last post
  25. Motorway Speeds

    Started by iAMfromHuntersBar, Oct 29, 2007 02:36 AM
    • Answers: 0
    • Views: 243
    Last Post: Oct 29, 2007 02:36 AM
    by iAMfromHuntersBar  Go to last post
  26. Live TV on VAIO Laptop (via Media Center)

    Started by iAMfromHuntersBar, Sep 25, 2007 01:33 AM
    • Answers: 1
    • Views: 1,076
    Last Post: Sep 25, 2007 08:01 AM
    by iAMfromHuntersBar  Go to last post
  27. Random facts!

    Started by iAMfromHuntersBar, Sep 19, 2007 07:59 AM
    • Answers: 13
    • Views: 1,285
    Last Post: Sep 19, 2007 08:29 AM
    by iAMfromHuntersBar  Go to last post

    Topic:
    The Lounge

  28. Jokes for the weekend!

    Started by iAMfromHuntersBar, Sep 14, 2007 01:19 AM
    • Answers: 10
    • Views: 1,076
    Last Post: Sep 14, 2007 07:14 AM
    by templelane  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  29. UK reverse lights

    Started by iAMfromHuntersBar, Sep 10, 2007 10:35 AM
    • Answers: 3
    • Views: 465
    Last Post: Sep 10, 2007 03:33 PM
    by kitch428  Go to last post
  30. Heart To Heart (BBC News)

    Started by iAMfromHuntersBar, Sep 4, 2007 05:51 AM
    • Answers: 4
    • Views: 2,088
    Last Post: Sep 6, 2007 08:58 AM
    by startover22  Go to last post
  31. Girlfriend's Rude, Selfish Sister

    Started by iAMfromHuntersBar, Apr 12, 2007 02:29 AM
    • Answers: 16
    • Views: 3,820
    Last Post: Aug 29, 2007 08:45 AM
    by Homegirl 50  Go to last post
  32. I'm still here guys . Honest!

    Started by iAMfromHuntersBar, Aug 29, 2007 04:10 AM
    • Answers: 8
    • Views: 606
    Last Post: Aug 29, 2007 08:04 AM
    by Nez  Go to last post

    Topic:
    The Lounge

  33. How do Life Insurance companies make money?

    Started by iAMfromHuntersBar, Jun 11, 2007 05:47 AM
    • Answers: 7
    • Views: 13,335
    Last Post: Aug 26, 2007 12:55 PM
    by ScottGem  Go to last post

    Topic:
    Insurance

  34. More Short Jokes .

    Started by iAMfromHuntersBar, Aug 15, 2007 05:59 AM
    • Answers: 3
    • Views: 5,174
    Last Post: Aug 22, 2007 07:01 PM
    by worthbeads  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  35. Algebraic nightmare

    Started by iAMfromHuntersBar, Jun 6, 2007 03:28 PM
    • Answers: 13
    • Views: 1,723
    Last Post: Aug 16, 2007 12:33 AM
    by Capuchin  Go to last post

    Topic:
    Mathematics

  36. One liners

    Started by iAMfromHuntersBar, Jul 12, 2007 07:17 AM
    • Answers: 19
    • Views: 2,062
    Last Post: Jul 26, 2007 08:57 PM
    by kileykookoo  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  37. Streaming Video via IIS to intranet site

    Started by iAMfromHuntersBar, Jul 25, 2007 03:55 AM
    • Answers: 5
    • Views: 9,141
    Last Post: Jul 25, 2007 06:52 AM
    by iAMfromHuntersBar  Go to last post
  38. Noah Way Dudes!

    Started by iAMfromHuntersBar, Jul 20, 2007 05:30 AM
    • Answers: 14
    • Views: 12,165
    Last Post: Jul 21, 2007 10:56 AM
    by firmbeliever  Go to last post
  39. Making a video (Mpg, Avi)

    Started by iAMfromHuntersBar, Jun 29, 2007 01:28 AM
    • Answers: 9
    • Views: 724
    Last Post: Jul 13, 2007 07:26 AM
    by iAMfromHuntersBar  Go to last post

    Topic:
    Multimedia

  40. Washing Machine Water In Sink

    Started by iAMfromHuntersBar, Jul 11, 2007 05:31 AM
    • Answers: 3
    • Views: 3,303
    Last Post: Jul 11, 2007 10:21 AM
    by scirocco70  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  41. Nicey Nicey Zoo Zoo

    Started by iAMfromHuntersBar, Jul 10, 2007 08:50 AM
    • Answers: 1
    • Views: 1,315
    Last Post: Jul 10, 2007 09:39 AM
    by Troubled Teen 13  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  42. For Capuchin

    Started by iAMfromHuntersBar, Jul 9, 2007 10:15 AM
    • Answers: 14
    • Views: 1,721
    Last Post: Jul 10, 2007 07:16 AM
    by iAMfromHuntersBar  Go to last post

    Topic:
    Zoology

  43. Motherly Love or Oh-So-WRONG!

    Started by iAMfromHuntersBar, Jul 3, 2007 08:30 AM
    • Answers: 7
    • Views: 519
    Last Post: Jul 3, 2007 08:55 AM
    by Synnen  Go to last post
  44. Photoshop tool in Fireworks?

    Started by iAMfromHuntersBar, Jun 29, 2007 02:16 AM
    • Answers: 0
    • Views: 248
    Last Post: Jun 29, 2007 02:16 AM
    by iAMfromHuntersBar  Go to last post
  45. Victims of (insert form of government here)

    Started by iAMfromHuntersBar, May 30, 2007 08:20 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 21
    • Views: 1,876
    Last Post: Jun 25, 2007 03:39 PM
    by RubyPitbull  Go to last post
  46. Advertising Amazement

    Started by iAMfromHuntersBar, Jun 20, 2007 01:41 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 21
    • Views: 3,077
    Last Post: Jun 21, 2007 06:11 PM
    by Skell  Go to last post
  47. Random Englandish!

    Started by iAMfromHuntersBar, Jun 19, 2007 04:50 AM
    • Answers: 2
    • Views: 508
    Last Post: Jun 19, 2007 05:47 AM
    by iAMfromHuntersBar  Go to last post
Results 1 to 50 of 75