Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: ebaines

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Ask Siri what 0 divided by 0 is.

    Started by ebaines, Jul 1, 2015 12:50 PM
    • Answers: 11
    • Views: 698
    Last Post: Jul 7, 2015 05:39 AM
    by ebaines  Go to last post

    Topic:
    The Lounge

  2. Obama gets slapped on 529 Accounts

    Started by ebaines, Jan 28, 2015 01:43 PM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 64
    • Views: 5,790
    Last Post: Feb 5, 2015 10:36 PM
    by paraclete  Go to last post
  3. Sizing of Water Main

    Started by ebaines, Sep 4, 2014 05:58 AM
    • Answers: 7
    • Views: 360
    Last Post: Sep 5, 2014 05:38 AM
    by ebaines  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

    • Answers: 6
    • Views: 328
    Last Post: Aug 6, 2014 11:31 AM
    by ma0641  Go to last post
  4. Keystone XL Pipeline - my prediction is:

    Started by ebaines, Apr 3, 2014 06:13 AM
    6 Pages
    1 2 3 ... 6
    • Answers: 115
    • Views: 4,513
    Last Post: Jun 24, 2014 07:15 PM
    by paraclete  Go to last post
  5. California teacher tenure law ruled unconstitutional

    Started by ebaines, Jun 10, 2014 12:04 PM
    • Answers: 14
    • Views: 384
    Last Post: Jun 13, 2014 08:32 PM
    by paraclete  Go to last post
  6. 1099-DIV received for deceased spouse

    Started by ebaines, Apr 5, 2014 06:08 PM
    • Answers: 7
    • Views: 1,320
    Last Post: Apr 7, 2014 05:39 PM
    by ebaines  Go to last post

    Topic:
    Taxes

  7. Does Gay Marriage Infringe on Your Religious Liberty?

    Started by ebaines, May 29, 2013 12:27 PM
    15 Pages
    1 2 3 ... 15
    • Answers: 293
    • Views: 9,262
    Last Post: Jun 26, 2013 06:58 AM
    by speechlesstx  Go to last post
  8. Roman Catholic Wedding, or Not?

    Started by ebaines, Jan 3, 2013 01:16 PM
    • Answers: 19
    • Views: 2,179
    Last Post: Jan 10, 2013 10:19 PM
    by Thirdtime  Go to last post

    Topic:
    Christianity

  9. So how does one "unregister" to vote?

    Started by ebaines, Nov 26, 2012 03:02 PM
    • Answers: 8
    • Views: 3,391
    Last Post: Dec 7, 2012 01:46 AM
    by Ibishad  Go to last post
  10. Buried junction boxes - yes or no?

    Started by ebaines, Oct 4, 2012 01:36 PM
    • Answers: 11
    • Views: 949
    Last Post: Oct 7, 2012 06:51 PM
    by shuntripper  Go to last post
  11. Facebook - yes or no?

    Started by ebaines, May 18, 2012 05:59 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 32
    • Views: 2,762
    Last Post: May 28, 2012 02:29 PM
    by paraclete  Go to last post
  12. Why do people fall for "naming a star?"

    Started by ebaines, Dec 7, 2011 09:57 AM
    • Answers: 4
    • Views: 312
    Last Post: May 4, 2012 05:32 AM
    by ebaines  Go to last post
    • Answers: 8
    • Views: 447
    Last Post: Mar 23, 2012 05:15 AM
    by tomder55  Go to last post
  13. Northern Lights?

    Started by ebaines, Mar 8, 2012 07:04 AM
    • Answers: 18
    • Views: 870
    Last Post: Mar 15, 2012 08:14 AM
    by tomder55  Go to last post
  14. Palin: Paul Revere was riding to warn the British!

    Started by ebaines, Jun 6, 2011 08:43 AM
    11 Pages
    1 2 3 ... 11
    • Answers: 204
    • Views: 4,762
    Last Post: Jun 30, 2011 12:12 PM
    by speechlesstx  Go to last post
  15. What's the first odd number?

    Started by ebaines, Jun 21, 2011 10:18 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 38
    • Views: 1,675
    Last Post: Jun 21, 2011 11:56 AM
    by Wondergirl  Go to last post

    Topic:
    Mathematics

  16. Brain teaser - missing number

    Started by ebaines, Dec 21, 2010 10:44 AM
    • Answers: 6
    • Views: 2,096
    Last Post: Dec 22, 2010 12:57 PM
    by ebaines  Go to last post

    Topic:
    Mathematics

  17. Radius of Circle

    Started by ebaines, Dec 20, 2010 02:28 PM
    • Answers: 3
    • Views: 722
    Last Post: Dec 20, 2010 02:45 PM
    by galactus  Go to last post

    Topic:
    Mathematics

  18. Anybody see the Geminid Meteor Shower last night?

    Started by ebaines, Dec 14, 2010 11:59 AM
    • Answers: 3
    • Views: 473
    Last Post: Dec 14, 2010 02:25 PM
    by ballengerb1  Go to last post

    Topic:
    Astronomy

  19. Red oak versus white oak flooring

    Started by ebaines, Jun 22, 2010 11:53 AM
    • Answers: 0
    • Views: 590
    Last Post: Jun 22, 2010 11:53 AM
    by ebaines  Go to last post
  20. Is use of cement board required under a granite slab?

    Started by ebaines, May 17, 2010 10:55 AM
    • Answers: 11
    • Views: 3,220
    Last Post: May 19, 2010 01:00 AM
    by Bljack  Go to last post
  21. Rerouting Vent for Kitchen Sink Drain

    Started by ebaines, Apr 29, 2010 09:52 AM
    • Answers: 10
    • Views: 2,293
    Last Post: May 1, 2010 06:34 AM
    by manhattan42  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  22. Return of tax-deductible gift

    Started by ebaines, Oct 29, 2009 09:46 AM
    • Answers: 3
    • Views: 778
    Last Post: Oct 29, 2009 12:19 PM
    by Five Rings  Go to last post

    Topic:
    Taxes

  23. Sticky Question Sticky: How to get a copy of an old tax return from the IRS

    Started by ebaines, Feb 16, 2009 10:56 AM
    • Answers: 0
    • Views: 10,249
    Last Post: Feb 16, 2009 10:56 AM
    by ebaines  Go to last post

    Topic:
    Taxes

  24. Bugs in the room

    Started by ebaines, Mar 1, 2008 07:31 AM
    • Answers: 7
    • Views: 842
    Last Post: Mar 3, 2008 01:14 PM
    by galactus  Go to last post

    Topic:
    Mathematics

  25. Green Dot on QB's Helmet

    Started by ebaines, Jan 22, 2008 10:21 AM
    • Answers: 2
    • Views: 1,231
    Last Post: Jan 22, 2008 11:25 AM
    by NeedKarma  Go to last post
  26. Scorecard technique on TBS

    Started by ebaines, Oct 9, 2007 01:46 PM
    • Answers: 0
    • Views: 411
    Last Post: Oct 9, 2007 01:46 PM
    by ebaines  Go to last post

    Topic:
    Baseball

  27. Weekend Physics

    Started by ebaines, May 31, 2007 05:22 PM
    • Answers: 4
    • Views: 747
    Last Post: Sep 25, 2007 09:46 AM
    by Capuchin  Go to last post

    Topic:
    Physics

  28. Why would a walk-off grand slam count as 1 run?

    Started by ebaines, Aug 2, 2007 12:24 PM
    • Answers: 13
    • Views: 2,073
    Last Post: Aug 27, 2007 09:29 PM
    by kp2171  Go to last post

    Topic:
    Baseball

  29. Wine riddle

    Started by ebaines, May 10, 2007 01:32 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 28
    • Views: 3,319
    Last Post: Aug 27, 2007 05:39 PM
    by Lenovo  Go to last post

    Topic:
    Mathematics

  30. What happened at the end of the US-Japan game?

    Started by ebaines, Jul 24, 2007 08:40 AM
    • Answers: 0
    • Views: 693
    Last Post: Jul 24, 2007 08:40 AM
    by ebaines  Go to last post

    Topic:
    Softball

    • Answers: 5
    • Views: 5,322
    Last Post: Jun 23, 2007 05:18 PM
    by glavine  Go to last post
  31. International Cell Phone Service

    Started by ebaines, Jun 5, 2007 09:58 AM
    • Answers: 0
    • Views: 478
    Last Post: Jun 5, 2007 09:58 AM
    by ebaines  Go to last post
  32. How many batters?

    Started by ebaines, May 21, 2007 01:31 PM
    • Answers: 4
    • Views: 8,071
    Last Post: May 21, 2007 01:47 PM
    by ebaines  Go to last post

    Topic:
    Baseball

  33. Friday afternoon physics

    Started by ebaines, May 18, 2007 11:49 AM
    • Answers: 4
    • Views: 628
    Last Post: May 18, 2007 12:58 PM
    by Capuchin  Go to last post

    Topic:
    Physics

  34. The Chauffeur Riddle

    Started by ebaines, May 11, 2007 09:01 AM
    • Answers: 12
    • Views: 1,939
    Last Post: May 14, 2007 03:49 PM
    by Skell  Go to last post

    Topic:
    Mathematics

    • Answers: 6
    • Views: 2,368
    Last Post: Apr 24, 2007 08:52 AM
    by AtlantaTaxExpert  Go to last post

    Topic:
    Taxes

  35. Do I need a GFI under the kitchen sink

    Started by ebaines, Apr 4, 2007 10:07 AM
    • Answers: 1
    • Views: 870
    Last Post: Apr 4, 2007 10:26 AM
    by tkrussell  Go to last post
Results 1 to 39 of 73