Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: tomder55

Search: Search took 0.03 seconds.

    • Answers: 8
    • Views: 28
    Last Post: Today 06:35 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  1. Compliant press finally figures out Herr Doctor

    Started by tomder55, Nov 2, 2021 05:04 AM
    • Answers: 14
    • Views: 96
    Last Post: Yesterday 04:36 PM
    by jlisenbe  Go to last post
  2. Kam the Sham on the road

    Started by tomder55, Nov 12, 2021 06:49 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 38
    • Views: 185
    Last Post: Yesterday 06:17 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  3. What a lucky man he was

    Started by tomder55, Oct 18, 2021 03:36 PM
    • Answers: 3
    • Views: 35
    Last Post: Dec 2, 2021 06:18 AM
    by tomder55  Go to last post
  4. The supply chain

    Started by tomder55, Sep 30, 2021 04:08 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 33
    • Views: 209
    Last Post: Dec 2, 2021 06:17 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  5. Silence is violence

    Started by tomder55, Nov 29, 2021 05:51 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 22
    • Views: 98
    Last Post: Dec 1, 2021 06:41 AM
    by tomder55  Go to last post
  6. Groundhog day It's variant day Again

    Started by tomder55, Nov 28, 2021 06:26 AM
    • Answers: 14
    • Views: 64
    Last Post: Dec 1, 2021 06:21 AM
    by tomder55  Go to last post
  7. What The Democrats Don't Get

    Started by tomder55, Dec 1, 2021 04:41 AM
    • Answers: 0
    • Views: 7
    Last Post: Dec 1, 2021 04:41 AM
    by tomder55  Go to last post
  8. Madam Mim's House of Horrors

    Started by tomder55, Nov 28, 2021 07:35 AM
    • Answers: 9
    • Views: 44
    Last Post: Nov 28, 2021 06:41 PM
    by Wondergirl  Go to last post
  9. A fake White House for a fake President

    Started by tomder55, Nov 22, 2021 04:25 AM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 62
    • Views: 274
    Last Post: Nov 28, 2021 02:26 PM
    by tomder55  Go to last post
  10. Happy Thanksgiving

    Started by tomder55, Nov 24, 2021 05:47 PM
    • Answers: 3
    • Views: 25
    Last Post: Nov 28, 2021 07:08 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  11. Sign of a well-run state

    Started by tomder55, Nov 24, 2021 06:26 PM
    • Answers: 1
    • Views: 12
    Last Post: Nov 28, 2021 06:57 AM
    by tomder55  Go to last post
  12. Australia continues to trample on civil rights

    Started by tomder55, Sep 3, 2021 04:10 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 36
    • Views: 341
    Last Post: Nov 23, 2021 12:12 PM
    by jlisenbe  Go to last post
  13. the problem with mail in voting

    Started by tomder55, Nov 22, 2021 05:44 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 28
    • Views: 121
    Last Post: Nov 23, 2021 04:42 AM
    by tomder55  Go to last post
    • Answers: 20
    • Views: 1,060
    Last Post: Nov 21, 2021 08:07 AM
    by tomder55  Go to last post
  14. Green New Deal Industrial Finance Complex

    Started by tomder55, Nov 17, 2021 03:50 AM
    • Answers: 6
    • Views: 33
    Last Post: Nov 21, 2021 04:06 AM
    by tomder55  Go to last post
  15. Quid's commie pick for Comptroller of the currency

    Started by tomder55, Oct 24, 2021 02:39 AM
    • Answers: 6
    • Views: 52
    Last Post: Nov 20, 2021 04:33 AM
    by tomder55  Go to last post
  16. Dilbert's rant

    Started by tomder55, Nov 19, 2021 07:07 AM
    • Answers: 0
    • Views: 17
    Last Post: Nov 19, 2021 07:07 AM
    by tomder55  Go to last post
  17. Fla Guv DeSantis sends message to Quid

    Started by tomder55, Nov 18, 2021 12:08 PM
    • Answers: 2
    • Views: 21
    Last Post: Nov 18, 2021 03:57 PM
    by tomder55  Go to last post
  18. BLM strikes back

    Started by tomder55, Nov 12, 2021 05:02 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 50
    • Views: 258
    Last Post: Nov 18, 2021 12:30 PM
    by tomder55  Go to last post
  19. upcoming Texas Guv race Beto v Abbott

    Started by tomder55, Nov 18, 2021 09:50 AM
    • Answers: 2
    • Views: 18
    Last Post: Nov 18, 2021 11:59 AM
    by tomder55  Go to last post
    • Answers: 9
    • Views: 61
    Last Post: Nov 18, 2021 09:44 AM
    by tomder55  Go to last post
  20. More black lists

    Started by tomder55, Mar 24, 2021 10:48 AM
    12 Pages
    1 2 3 ... 12
    • Answers: 230
    • Views: 1,443
    Last Post: Nov 17, 2021 08:46 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  21. so how is my new adopted state doing ?

    Started by tomder55, Nov 11, 2021 12:02 PM
    • Answers: 0
    • Views: 10
    Last Post: Nov 11, 2021 12:02 PM
    by tomder55  Go to last post
  22. Can't really fault sleepy Joe for this .

    Started by tomder55, Nov 4, 2021 05:05 AM
    • Answers: 2
    • Views: 33
    Last Post: Nov 9, 2021 07:43 PM
    by tomder55  Go to last post
  23. compliant press double standard on full display

    Started by tomder55, Nov 8, 2021 02:58 PM
    • Answers: 5
    • Views: 31
    Last Post: Nov 9, 2021 04:42 PM
    by tomder55  Go to last post
  24. The Dem steal begins in Virginia

    Started by tomder55, Nov 1, 2021 06:01 AM
    • Answers: 4
    • Views: 38
    Last Post: Nov 4, 2021 03:45 PM
    by tomder55  Go to last post
  25. Yertle has to go

    Started by tomder55, Nov 4, 2021 04:13 AM
    • Answers: 0
    • Views: 22
    Last Post: Nov 4, 2021 04:13 AM
    by tomder55  Go to last post
  26. Soviet style justice in Jan 6 sentence

    Started by tomder55, Oct 9, 2021 05:50 AM
    • Answers: 19
    • Views: 116
    Last Post: Nov 3, 2021 04:04 PM
    by tomder55  Go to last post
  27. Does PETA know the urban dictionary definition ?

    Started by tomder55, Oct 29, 2021 03:13 AM
    • Answers: 6
    • Views: 52
    Last Post: Oct 31, 2021 04:16 AM
    by tomder55  Go to last post
  28. Amy Barrett ; Robert Kavanaugh . Y'all got it wrong

    Started by tomder55, Nov 13, 2020 05:13 AM
    • Answers: 12
    • Views: 377
    Last Post: Oct 30, 2021 02:39 PM
    by tomder55  Go to last post
  29. Technically she's right

    Started by tomder55, Oct 20, 2021 01:17 PM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 67
    • Views: 397
    Last Post: Oct 30, 2021 09:26 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  30. Cop26

    Started by tomder55, Oct 29, 2021 03:49 AM
    • Answers: 1
    • Views: 19
    Last Post: Oct 29, 2021 03:56 AM
    by tomder55  Go to last post
  31. Democrats plan to plunder to pay for their spending plans

    Started by tomder55, Oct 25, 2021 02:48 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 25
    • Views: 141
    Last Post: Oct 28, 2021 07:14 AM
    by Athos  Go to last post
  32. Quid MIA

    Started by tomder55, Oct 26, 2021 03:12 AM
    • Answers: 17
    • Views: 103
    Last Post: Oct 27, 2021 10:23 AM
    by Athos  Go to last post
  33. quid Administration has priorities

    Started by tomder55, Oct 27, 2021 04:29 AM
    • Answers: 0
    • Views: 20
    Last Post: Oct 27, 2021 04:29 AM
    by tomder55  Go to last post
  34. Quid finally gets his boat parade

    Started by tomder55, Oct 14, 2021 03:07 AM
    • Answers: 9
    • Views: 77
    Last Post: Oct 25, 2021 05:31 AM
    by tomder55  Go to last post
  35. Democrat fantasies

    Started by tomder55, Oct 23, 2021 01:03 PM
    • Answers: 1
    • Views: 20
    Last Post: Oct 23, 2021 04:51 PM
    by jlisenbe  Go to last post
  36. Deep state takes care of their own .

    Started by tomder55, Oct 20, 2021 05:42 AM
    • Answers: 3
    • Views: 35
    Last Post: Oct 20, 2021 11:56 AM
    by tomder55  Go to last post
  37. Two America's

    Started by tomder55, Sep 19, 2021 03:16 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 52
    • Views: 369
    Last Post: Oct 19, 2021 02:12 PM
    by jlisenbe  Go to last post
  38. Quid loves fracking

    Started by tomder55, Oct 17, 2021 03:21 AM
    • Answers: 0
    • Views: 25
    Last Post: Oct 17, 2021 03:21 AM
    by tomder55  Go to last post
  39. Democrat assault on suburban zoning ruse .

    Started by tomder55, Oct 16, 2021 02:30 AM
    • Answers: 1
    • Views: 34
    Last Post: Oct 16, 2021 06:31 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  40. Quid's mouthpiece explains what he meant to say

    Started by tomder55, Oct 11, 2021 01:11 PM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 63
    • Views: 300
    Last Post: Oct 13, 2021 05:06 PM
    by Wondergirl  Go to last post
  41. The Rolling Stones gather woke .

    Started by tomder55, Oct 13, 2021 02:12 PM
    • Answers: 0
    • Views: 34
    Last Post: Oct 13, 2021 02:12 PM
    by tomder55  Go to last post
  42. Trivial space pursuits

    Started by tomder55, Oct 8, 2021 08:00 AM
    • Answers: 4
    • Views: 30
    Last Post: Oct 8, 2021 01:18 PM
    by tomder55  Go to last post
    • Answers: 1
    • Views: 23
    Last Post: Oct 8, 2021 07:42 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  43. Quid declares war on American parents

    Started by tomder55, Oct 7, 2021 03:08 AM
    • Answers: 4
    • Views: 56
    Last Post: Oct 8, 2021 06:21 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  44. Fakebook goes down

    Started by tomder55, Oct 5, 2021 03:11 AM
    • Answers: 3
    • Views: 54
    Last Post: Oct 5, 2021 12:28 PM
    by jlisenbe  Go to last post
  45. Austin TX Defunded the police

    Started by tomder55, Oct 2, 2021 05:04 AM
    • Answers: 19
    • Views: 346
    Last Post: Oct 4, 2021 12:47 PM
    by jlisenbe  Go to last post
  46. The Dems love the Constitution ........ except .

    Started by tomder55, Oct 3, 2021 02:48 AM
    • Answers: 1
    • Views: 32
    Last Post: Oct 3, 2021 05:55 AM
    by jlisenbe  Go to last post
Results 1 to 50 of 500