Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: kp2171

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Asbestos in popcorn ceiling?

    Started by kp2171, Jul 26, 2005 10:46 PM
    • Answers: 9
    • Views: 22,494
    Last Post: Oct 8, 2011 08:08 PM
    by kp2171  Go to last post
  2. Kp2171 out.

    Started by kp2171, Jan 6, 2011 10:19 PM
    • Answers: 15
    • Views: 510
    Last Post: Jan 7, 2011 07:52 PM
    by J_9  Go to last post
  3. Convert single fam home to duplex/rental

    Started by kp2171, Dec 29, 2006 01:08 AM
    • Answers: 4
    • Views: 8,753
    Last Post: Nov 21, 2010 08:35 PM
    by milor  Go to last post

    Topic:
    Real Estate

  4. "rights" to HR records of suspension/termination?

    Started by kp2171, Mar 8, 2009 02:19 PM
    • Answers: 6
    • Views: 789
    Last Post: Mar 9, 2009 06:19 AM
    by JudyKayTee  Go to last post
  5. Toilet "possessed"... Boo!

    Started by kp2171, Feb 18, 2009 12:32 PM
    • Answers: 2
    • Views: 705
    Last Post: Feb 19, 2009 01:27 PM
    by kp2171  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  6. Experience with rabbit repellents

    Started by kp2171, Apr 16, 2008 06:55 PM
    • Answers: 2
    • Views: 649
    Last Post: Apr 16, 2008 07:13 PM
    by MOWERMAN2468  Go to last post

    Topic:
    Pest Control

  7. Anyone used tips for wallpaper adhesive

    Started by kp2171, Apr 3, 2008 01:09 PM
    • Answers: 2
    • Views: 605
    Last Post: Apr 3, 2008 06:00 PM
    by massplumber2008  Go to last post
  8. Motorcycle '83 honda nighthawk need key code

    Started by kp2171, Apr 1, 2008 01:33 PM
    • Answers: 0
    • Views: 552
    Last Post: Apr 1, 2008 01:33 PM
    by kp2171  Go to last post
  9. Anyone read she comes first?

    Started by kp2171, Oct 6, 2007 06:13 AM
    • Answers: 5
    • Views: 1,765
    Last Post: Nov 21, 2007 10:23 AM
    by maryJane159  Go to last post
  10. Country song

    Started by kp2171, Mar 31, 2007 09:30 AM
    • Answers: 1
    • Views: 1,517
    Last Post: Jul 15, 2007 01:28 AM
    by sftbalnerd  Go to last post

    Topic:
    Songs

  11. Lease terms with new owners

    Started by kp2171, Mar 13, 2007 01:26 PM
    • Answers: 5
    • Views: 1,000
    Last Post: Mar 14, 2007 07:58 PM
    by kp2171  Go to last post
  12. Different prices for 14-2 NM

    Started by kp2171, Aug 25, 2006 03:35 PM
    • Answers: 3
    • Views: 3,982
    Last Post: Aug 26, 2006 03:22 PM
    by kp2171  Go to last post
  13. Refusal to take pain meds when dying

    Started by kp2171, Jul 28, 2006 07:43 AM
    • Answers: 3
    • Views: 1,642
    Last Post: Jul 28, 2006 11:28 PM
    by Thomas1970  Go to last post
  14. Water softener sanitization

    Started by kp2171, Jul 26, 2006 11:14 PM
    • Answers: 1
    • Views: 2,997
    Last Post: Jul 27, 2006 03:12 PM
    by shader  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  15. New dryer venting

    Started by kp2171, Jul 26, 2006 06:44 AM
    • Answers: 5
    • Views: 1,476
    Last Post: Jul 27, 2006 08:56 AM
    by RickJ  Go to last post
  16. Am I the only moron...

    Started by kp2171, Apr 5, 2006 05:14 PM
    • Answers: 10
    • Views: 1,307
    Last Post: Apr 9, 2006 06:27 PM
    by ScottGem  Go to last post
  17. Ground squirrels in dryer

    Started by kp2171, Mar 21, 2006 07:55 AM
    • Answers: 5
    • Views: 2,295
    Last Post: Mar 22, 2006 10:11 PM
    by kp2171  Go to last post

    Topic:
    Appliances

  18. Need to replace thermostat?

    Started by kp2171, Mar 2, 2006 11:50 AM
    • Answers: 2
    • Views: 3,040
    Last Post: Mar 2, 2006 12:53 PM
    by kp2171  Go to last post
  19. How to hookup to off air antenna

    Started by kp2171, Nov 27, 2005 10:10 PM
    • Answers: 2
    • Views: 2,208
    Last Post: Nov 28, 2005 06:36 AM
    by labman  Go to last post
  20. Is heat pump an option in midwest and ductwk ?

    Started by kp2171, Aug 18, 2005 09:31 PM
    • Answers: 5
    • Views: 3,334
    Last Post: Aug 20, 2005 06:41 AM
    by RickJ  Go to last post
  21. Download to lock screen from child

    Started by kp2171, Aug 12, 2005 08:24 AM
    • Answers: 12
    • Views: 1,491
    Last Post: Aug 15, 2005 07:24 AM
    by kp2171  Go to last post
  22. Moron with a mower that idles

    Started by kp2171, Jul 26, 2005 07:29 PM
    • Answers: 4
    • Views: 1,626
    Last Post: Jul 27, 2005 11:55 AM
    by kp2171  Go to last post
Results 1 to 22 of 32