Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: Alan Smithey

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Classical music in The Money Pit (1986)

    Started by Alan Smithey, Apr 1, 2012 03:12 PM
    • Answers: 15
    • Views: 7,117
    Last Post: Jan 31, 2014 03:19 PM
    by Living_Monolith  Go to last post

    Topic:
    Music

    • Answers: 2
    • Views: 855
    Last Post: Nov 1, 2012 01:26 PM
    by phyl012  Go to last post

    Topic:
    Music

    • Answers: 1
    • Views: 635
    Last Post: Oct 8, 2012 06:44 PM
    by kellyseye  Go to last post

    Topic:
    Television

  2. Big bad wolf Rock song

    Started by Alan Smithey, Oct 8, 2012 09:57 AM
    • Answers: 1
    • Views: 933
    Last Post: Oct 8, 2012 10:28 AM
    by parttime  Go to last post

    Topic:
    Music

    • Answers: 3
    • Views: 407
    Last Post: Oct 3, 2012 01:54 PM
    by Quinn F  Go to last post

    Topic:
    Movies

  3. Sandy Bell Cartoon what episode? 80īs

    Started by Alan Smithey, Oct 3, 2012 05:06 AM
    • Answers: 0
    • Views: 615
    Last Post: Oct 3, 2012 05:06 AM
    by Alan Smithey  Go to last post

    Topic:
    Television

  4. Sandy Bell Cartoon what episode? 80īs

    Started by Alan Smithey, Oct 2, 2012 04:02 PM
    • Answers: 0
    • Views: 606
    Last Post: Oct 2, 2012 04:02 PM
    by Alan Smithey  Go to last post

    Topic:
    Movies

  5. Cartoon Robinson Crusoe 1980s?

    Started by Alan Smithey, Oct 2, 2012 03:56 PM
    • Answers: 0
    • Views: 601
    Last Post: Oct 2, 2012 03:56 PM
    by Alan Smithey  Go to last post

    Topic:
    Movies

  6. Movie Frankenstein style 1980īs?

    Started by Alan Smithey, Sep 21, 2012 03:43 PM
    • Answers: 3
    • Views: 594
    Last Post: Sep 24, 2012 07:23 AM
    by aliseaodo  Go to last post

    Topic:
    Movies

  7. Old movie, his mother dies, Ed Gein?

    Started by Alan Smithey, Sep 21, 2012 01:07 PM
    • Answers: 3
    • Views: 467
    Last Post: Sep 24, 2012 07:22 AM
    by aliseaodo  Go to last post

    Topic:
    Movies

  8. Hammer production? Opel logo on TV

    Started by Alan Smithey, Sep 21, 2012 02:18 PM
    • Answers: 2
    • Views: 559
    Last Post: Sep 21, 2012 02:29 PM
    by Alan Smithey  Go to last post

    Topic:
    Television

  9. Old movie, 1960s?

    Started by Alan Smithey, Sep 21, 2012 12:03 PM
    • Answers: 0
    • Views: 630
    Last Post: Sep 21, 2012 12:03 PM
    by Alan Smithey  Go to last post

    Topic:
    Movies

  10. Movie 1970's about blue rose

    Started by Alan Smithey, Sep 21, 2012 09:23 AM
    • Answers: 3
    • Views: 781
    Last Post: Sep 21, 2012 11:33 AM
    by aliseaodo  Go to last post

    Topic:
    Movies

    • Answers: 0
    • Views: 517
    Last Post: Sep 21, 2012 07:38 AM
    by Alan Smithey  Go to last post

    Topic:
    Television

  11. Classical music featured in Sex and the city

    Started by Alan Smithey, Sep 21, 2012 07:30 AM
    • Answers: 0
    • Views: 903
    Last Post: Sep 21, 2012 07:30 AM
    by Alan Smithey  Go to last post

    Topic:
    Music

  12. Song from ca 1994

    Started by Alan Smithey, Jul 18, 2012 12:02 PM
    • Answers: 1
    • Views: 1,266
    Last Post: Sep 9, 2012 02:51 PM
    by Alan Smithey  Go to last post

    Topic:
    Songs

    • Answers: 1
    • Views: 817
    Last Post: Sep 9, 2012 02:46 PM
    by Alan Smithey  Go to last post

    Topic:
    Television

    • Answers: 0
    • Views: 1,312
    Last Post: Jul 18, 2012 04:21 PM
    by Alan Smithey  Go to last post

    Topic:
    Songs

  13. Song from last year, tick tock, not Kei$ha

    Started by Alan Smithey, Jul 18, 2012 10:59 AM
    • Answers: 4
    • Views: 1,310
    Last Post: Jul 18, 2012 12:30 PM
    by Alan Smithey  Go to last post

    Topic:
    Songs

  14. Movie title? Motorcycle stalled..

    Started by Alan Smithey, Jul 9, 2012 11:27 AM
    • Answers: 0
    • Views: 401
    Last Post: Jul 9, 2012 11:27 AM
    by Alan Smithey  Go to last post

    Topic:
    Movies

  15. Song from last year, accordion, not JLO

    Started by Alan Smithey, Apr 20, 2012 01:38 PM
    • Answers: 2
    • Views: 921
    Last Post: Apr 26, 2012 12:14 PM
    by Alan Smithey  Go to last post

    Topic:
    Music

  16. Classical music in The Money Pit

    Started by Alan Smithey, Apr 1, 2012 02:09 PM
    • Answers: 0
    • Views: 734
    Last Post: Apr 1, 2012 02:09 PM
    by Alan Smithey  Go to last post

    Topic:
    Movies

  17. 70īs hippie- thriller about two girls

    Started by Alan Smithey, Apr 1, 2012 09:46 AM
    • Answers: 1
    • Views: 727
    Last Post: Apr 1, 2012 01:18 PM
    by Quinn F  Go to last post

    Topic:
    Movies

  18. Another 70īs hippie-thriller

    Started by Alan Smithey, Apr 1, 2012 09:51 AM
    • Answers: 0
    • Views: 715
    Last Post: Apr 1, 2012 09:51 AM
    by Alan Smithey  Go to last post

    Topic:
    Movies

Results 1 to 24 of 28