Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: CaptainRich

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Natural remedies - doterra

    Started by CaptainRich, Oct 31, 2017 02:11 PM
    • Answers: 4
    • Views: 691
    Last Post: Oct 31, 2017 09:40 PM
    by J_9  Go to last post
  2. Changes in Florida auto insurance needs

    Started by CaptainRich, Sep 26, 2007 07:08 PM
    • Answers: 5
    • Views: 2,609
    Last Post: Apr 16, 2012 03:07 PM
    by Insurance  Go to last post

    Topic:
    Insurance

  3. Fire Ant Bites!

    Started by CaptainRich, Jun 7, 2007 06:17 AM
    • Answers: 6
    • Views: 1,141
    Last Post: Apr 15, 2012 09:19 AM
    by marvelousjo  Go to last post
  4. Philosophy of sound

    Started by CaptainRich, Apr 27, 2007 06:41 AM
    • Answers: 14
    • Views: 3,435
    Last Post: Oct 12, 2011 03:45 PM
    by TUT317  Go to last post
  5. Police comments?

    Started by CaptainRich, Jan 13, 2011 02:42 PM
    • Answers: 2
    • Views: 794
    Last Post: Feb 17, 2011 10:56 PM
    by kid_vicious  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  6. And then the fight started...

    Started by CaptainRich, Jan 24, 2011 10:26 AM
    • Answers: 3
    • Views: 785
    Last Post: Feb 16, 2011 10:15 AM
    by gbgb9  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  7. Airline fees?

    Started by CaptainRich, Jan 13, 2011 02:28 PM
    • Answers: 1
    • Views: 272
    Last Post: Jan 14, 2011 09:44 PM
    by Just Dahlia  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  8. The Dentist Appointment

    Started by CaptainRich, Jan 6, 2011 06:15 PM
    • Answers: 2
    • Views: 378
    Last Post: Jan 9, 2011 11:26 PM
    by Stringer  Go to last post

    Topic:
    Jokes

    • Answers: 5
    • Views: 402
    Last Post: Dec 7, 2010 04:55 AM
    by JillThiery  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  9. The Lecture

    Started by CaptainRich, Nov 22, 2010 06:06 AM
    • Answers: 2
    • Views: 280
    Last Post: Nov 23, 2010 05:59 PM
    by Just Dahlia  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  10. Man buys local P.D. Domain ~ read on.

    Started by CaptainRich, Nov 2, 2010 11:18 AM
    • Answers: 4
    • Views: 370
    Last Post: Nov 8, 2010 06:57 PM
    by twinkiedooter  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  11. If you can pronounce each word correctly ~

    Started by CaptainRich, Sep 21, 2010 01:44 PM
    • Answers: 4
    • Views: 1,530
    Last Post: Sep 23, 2010 07:06 AM
    by Unknown008  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  12. Attention, surfers:

    Started by CaptainRich, Feb 5, 2010 08:13 PM
    • Answers: 5
    • Views: 505
    Last Post: Feb 7, 2010 10:22 AM
    by twinkiedooter  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  13. On faith

    Started by CaptainRich, Jan 29, 2010 08:57 AM
    • Answers: 1
    • Views: 472
    Last Post: Jan 29, 2010 10:31 AM
    by chocodrip  Go to last post

    Topic:
    Philosophy

  14. Garage Door

    Started by CaptainRich, Nov 20, 2009 09:06 AM
    • Answers: 10
    • Views: 831
    Last Post: Dec 1, 2009 10:26 PM
    by mudweiser  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  15. Say what?

    Started by CaptainRich, Nov 20, 2009 09:23 AM
    • Answers: 5
    • Views: 579
    Last Post: Nov 27, 2009 01:21 PM
    by adam_89  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  16. Hospital Regulations

    Started by CaptainRich, Nov 20, 2009 09:19 AM
    • Answers: 6
    • Views: 684
    Last Post: Nov 21, 2009 02:39 AM
    by mudweiser  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  17. Why I can't stay depressed

    Started by CaptainRich, Aug 18, 2009 03:06 PM
    • Answers: 7
    • Views: 972
    Last Post: Aug 20, 2009 08:02 AM
    by adam_89  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  18. Have you ever wondered

    Started by CaptainRich, Aug 28, 2007 06:00 PM
    23 Pages
    1 2 3 ... 23
    • Answers: 443
    • Views: 24,583
    Last Post: Aug 15, 2009 03:51 PM
    by startover22  Go to last post
  19. Vacationing in the Abacos

    Started by CaptainRich, Jul 21, 2009 08:53 AM
    • Answers: 2
    • Views: 234
    Last Post: Jul 21, 2009 05:01 PM
    by Gemini54  Go to last post

    Topic:
    The Lounge

  20. Philosophy of Will Rogers

    Started by CaptainRich, Jun 9, 2009 04:57 AM
    • Answers: 2
    • Views: 643
    Last Post: Jun 18, 2009 01:04 PM
    by twinkiedooter  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  21. Will Roger ~ on growing older

    Started by CaptainRich, Jun 9, 2009 05:00 AM
    • Answers: 1
    • Views: 466
    Last Post: Jun 9, 2009 02:43 PM
    by Catsmine  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  22. Best new way I've found to kill time

    Started by CaptainRich, Mar 29, 2009 06:41 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 31
    • Views: 2,381
    Last Post: Jun 7, 2009 01:16 PM
    by startover22  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  23. Tools. Got any?

    Started by CaptainRich, May 17, 2009 06:31 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 21
    • Views: 1,982
    Last Post: Jun 4, 2009 11:50 PM
    by friend4u178  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  24. 545 people by Charlie Reese

    Started by CaptainRich, Mar 30, 2009 07:06 PM
    • Answers: 1
    • Views: 439
    Last Post: May 24, 2009 08:53 AM
    by AtlantaTaxExpert  Go to last post

    Topic:
    Taxes

  25. I wasn't finished

    Started by CaptainRich, Apr 6, 2009 09:08 PM
    • Answers: 10
    • Views: 1,917
    Last Post: May 4, 2009 04:36 PM
    by Catsmine  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  26. Ten tough questions:

    Started by CaptainRich, Jan 27, 2009 07:16 AM
    • Answers: 17
    • Views: 1,706
    Last Post: Apr 29, 2009 02:36 AM
    by Jake2008  Go to last post

    Topic:
    Philosophy

  27. Maybe I should have posted this here.

    Started by CaptainRich, Mar 30, 2009 07:27 PM
    • Answers: 2
    • Views: 513
    Last Post: Apr 22, 2009 10:42 PM
    by 21boat  Go to last post

    Topic:
    Politics

  28. Quoted from a veterinarian

    Started by CaptainRich, Mar 30, 2009 08:11 PM
    • Answers: 3
    • Views: 658
    Last Post: Mar 30, 2009 08:45 PM
    by starbuck8  Go to last post

    Topic:
    Dogs

  29. This should make you chuckle

    Started by CaptainRich, Feb 12, 2009 08:28 PM
    • Answers: 4
    • Views: 493
    Last Post: Feb 13, 2009 12:48 AM
    by Clough  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  30. Great quotes by comedians

    Started by CaptainRich, Jan 17, 2009 12:44 PM
    • Answers: 2
    • Views: 590
    Last Post: Jan 19, 2009 12:42 AM
    by Stringer  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  31. Sticky Question Sticky: When asking about your vehicle

    Started by CaptainRich, Jan 15, 2009 10:19 AM
    • Answers: 0
    • Views: 8,248
    Last Post: Jan 15, 2009 10:19 AM
    by CaptainRich  Go to last post
  32. Author: unknown

    Started by CaptainRich, Dec 31, 2008 11:46 AM
    • Answers: 3
    • Views: 619
    Last Post: Jan 5, 2009 07:35 PM
    by HistorianChick  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  33. Using BIG people words

    Started by CaptainRich, Dec 21, 2008 06:09 AM
    • Answers: 4
    • Views: 440
    Last Post: Dec 23, 2008 11:10 PM
    by Stringer  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  34. Car Problems

    Started by CaptainRich, Dec 21, 2008 07:24 AM
    • Answers: 2
    • Views: 370
    Last Post: Dec 23, 2008 06:41 PM
    by Clough  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  35. How to

    Started by CaptainRich, Dec 21, 2008 08:10 AM
    • Answers: 7
    • Views: 461
    Last Post: Dec 22, 2008 09:25 AM
    by this8384  Go to last post

    Topic:
    Small Claims

  36. This should get you to smile!

    Started by CaptainRich, Dec 21, 2008 07:41 AM
    • Answers: 5
    • Views: 477
    Last Post: Dec 22, 2008 12:36 AM
    by Stringer  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  37. Off the charts

    Started by CaptainRich, Dec 21, 2008 08:26 AM
    • Answers: 2
    • Views: 774
    Last Post: Dec 21, 2008 02:24 PM
    by twinkiedooter  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  38. Find out how much you know (or don't know)

    Started by CaptainRich, Nov 13, 2008 08:23 AM
    • Answers: 14
    • Views: 1,195
    Last Post: Nov 25, 2008 06:17 PM
    by jillianleab  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  39. Internet Protocol Version 6

    Started by CaptainRich, Nov 10, 2008 09:55 AM
    • Answers: 1
    • Views: 414
    Last Post: Nov 10, 2008 10:02 AM
    by ScottGem  Go to last post
  40. Happy Halloween

    Started by CaptainRich, Oct 17, 2008 01:30 AM
    • Answers: 8
    • Views: 790
    Last Post: Oct 27, 2008 04:55 AM
    by frangipanis  Go to last post

    Topic:
    Jokes

    • Answers: 1
    • Views: 1,932
    Last Post: Aug 27, 2008 06:30 PM
    by BlakeCory  Go to last post

    Topic:
    Architecture

  41. Any advise?

    Started by CaptainRich, Jul 30, 2007 05:51 AM
    • Answers: 13
    • Views: 1,370
    Last Post: Aug 26, 2008 07:41 PM
    by RemyGoof  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  42. A word to the wise about female drivers!

    Started by CaptainRich, Oct 23, 2007 09:02 AM
    • Answers: 3
    • Views: 753
    Last Post: Aug 12, 2008 10:06 AM
    by startover22  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  43. Are you smarter than a fifth grader?

    Started by CaptainRich, Sep 10, 2007 04:57 PM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 46
    • Views: 3,737
    Last Post: Aug 1, 2008 03:16 AM
    by tsila1777  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  44. Can I get a table by the window?

    Started by CaptainRich, Feb 7, 2008 08:46 PM
    • Answers: 17
    • Views: 1,774
    Last Post: May 13, 2008 07:26 PM
    by frangipanis  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  45. What do you do -- after.

    Started by CaptainRich, Mar 18, 2008 07:58 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 22
    • Views: 4,149
    Last Post: Apr 26, 2008 02:17 PM
    by rankrank55  Go to last post

    Topic:
    Bereavement

  46. Amazing dancing dog

    Started by CaptainRich, Feb 10, 2008 08:51 AM
    • Answers: 4
    • Views: 1,395
    Last Post: Apr 19, 2008 03:46 AM
    by starbuck8  Go to last post

    Topic:
    Entertaining

  47. The Lion Tamer

    Started by CaptainRich, Feb 13, 2008 08:15 PM
    • Answers: 8
    • Views: 792
    Last Post: Apr 5, 2008 08:20 PM
    by Duecey93  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  48. The Engineers

    Started by CaptainRich, Feb 13, 2008 08:07 PM
    • Answers: 5
    • Views: 831
    Last Post: Mar 22, 2008 04:44 PM
    by the1unv  Go to last post

    Topic:
    Jokes

Results 1 to 50 of 158