Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: Emily94

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Web piercing

    Started by Emily94, May 6, 2007 06:24 PM
    • Answers: 3
    • Views: 2,476
    Last Post: May 16, 2013 10:16 AM
    by JudyKayTee  Go to last post

    Topic:
    Body Art

  2. Opinions on aggressive dogs at the dog park

    Started by Emily94, Jun 12, 2011 05:56 PM
    • Answers: 13
    • Views: 2,001
    Last Post: Apr 30, 2012 10:00 PM
    by carefuldogowner  Go to last post

    Topic:
    Dogs

  3. Pit Bull Game?

    Started by Emily94, Feb 25, 2011 01:08 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 20
    • Views: 1,435
    Last Post: Mar 3, 2012 05:33 AM
    by LadySam  Go to last post

    Topic:
    Dogs

  4. Stray rabbit, need suggestions asap!

    Started by Emily94, Jan 22, 2012 06:56 PM
    • Answers: 4
    • Views: 1,154
    Last Post: Feb 5, 2012 07:04 PM
    by Alty  Go to last post
  5. I need your help in rehoming an aggressive dog

    Started by Emily94, Oct 21, 2011 09:01 AM
    • Answers: 10
    • Views: 1,979
    Last Post: Oct 24, 2011 07:18 AM
    by Aurora_Bell  Go to last post

    Topic:
    Dogs

  6. Ferrets

    Started by Emily94, Mar 22, 2011 06:48 AM
    • Answers: 1
    • Views: 594
    Last Post: Aug 7, 2011 11:00 PM
    by autumn19  Go to last post
  7. Buying a first home

    Started by Emily94, Jul 29, 2011 09:22 AM
    • Answers: 4
    • Views: 373
    Last Post: Jul 29, 2011 07:38 PM
    by J_9  Go to last post

    Topic:
    Mortgages

  8. Rehabilitation center

    Started by Emily94, Jun 24, 2011 11:31 AM
    • Answers: 1
    • Views: 403
    Last Post: Jun 24, 2011 11:44 AM
    by Wondergirl  Go to last post

    Topic:
    Birds

  9. 96 sunfire stereo

    Started by Emily94, Jun 23, 2011 11:58 AM
    • Answers: 0
    • Views: 341
    Last Post: Jun 23, 2011 11:58 AM
    by Emily94  Go to last post
  10. Pregnant?

    Started by Emily94, Jun 17, 2011 11:38 PM
    • Answers: 3
    • Views: 210
    Last Post: Jun 18, 2011 09:09 AM
    by Emily94  Go to last post
  11. I got a new tattoo, can I still exercise?

    Started by Emily94, Jun 17, 2011 10:48 AM
    • Answers: 3
    • Views: 959
    Last Post: Jun 18, 2011 08:23 AM
    by ramona_  Go to last post

    Topic:
    Body Art

  12. I really need opinions/suggestions

    Started by Emily94, Jun 12, 2011 02:14 PM
    • Answers: 3
    • Views: 735
    Last Post: Jun 12, 2011 05:30 PM
    by Emily94  Go to last post

    Topic:
    Job Hunting

  13. Hunter acting strange on walks

    Started by Emily94, Jun 4, 2011 06:51 PM
    • Answers: 8
    • Views: 482
    Last Post: Jun 11, 2011 10:42 AM
    by Emily94  Go to last post

    Topic:
    Dogs

  14. Blocking on hotmail

    Started by Emily94, May 25, 2011 09:25 PM
    • Answers: 1
    • Views: 290
    Last Post: May 26, 2011 02:26 AM
    by tickle  Go to last post
  15. 95 and 96 sunfire parts, are they interchangeable?

    Started by Emily94, May 21, 2011 09:41 AM
    • Answers: 3
    • Views: 518
    Last Post: May 23, 2011 06:31 PM
    by CaptainRich  Go to last post
  16. Dogs at the shelter- Help with training

    Started by Emily94, May 15, 2011 03:33 PM
    • Answers: 3
    • Views: 453
    Last Post: May 19, 2011 07:10 AM
    by Emily94  Go to last post

    Topic:
    Dogs

  17. How to deal with an immature ex boyfriend

    Started by Emily94, May 15, 2011 03:16 PM
    • Answers: 2
    • Views: 1,137
    Last Post: May 16, 2011 12:38 AM
    by amicon  Go to last post

    Topic:
    Dating

  18. 1994 Sunfire

    Started by Emily94, May 11, 2011 05:43 AM
    • Answers: 3
    • Views: 462
    Last Post: May 12, 2011 05:40 PM
    by ma0641  Go to last post
  19. Needing suggestions on the right leash

    Started by Emily94, May 7, 2011 10:49 AM
    • Answers: 11
    • Views: 628
    Last Post: May 9, 2011 06:04 AM
    by JudyKayTee  Go to last post

    Topic:
    Dogs

  20. Pregnant kitty, I need help

    Started by Emily94, Apr 28, 2011 07:26 AM
    • Answers: 7
    • Views: 544
    Last Post: May 9, 2011 05:39 AM
    by Emily94  Go to last post

    Topic:
    Cats

  21. Red skin complexion.

    Started by Emily94, Apr 25, 2010 06:58 PM
    • Answers: 9
    • Views: 4,782
    Last Post: Apr 19, 2011 04:52 PM
    by LeonaDy  Go to last post

    Topic:
    Beauty

  22. Volunteering at a shelter

    Started by Emily94, Mar 25, 2011 02:39 PM
    • Answers: 4
    • Views: 855
    Last Post: Mar 26, 2011 09:19 AM
    by RickJ  Go to last post
  23. Weight lose

    Started by Emily94, Mar 15, 2011 07:16 PM
    • Answers: 0
    • Views: 308
    Last Post: Mar 15, 2011 07:16 PM
    by Emily94  Go to last post

    Topic:
    Nutrition

  24. Hunter is misbehaving!

    Started by Emily94, Mar 9, 2011 06:49 PM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 76
    • Views: 3,671
    Last Post: Mar 14, 2011 06:20 AM
    by Aurora_Bell  Go to last post

    Topic:
    Dogs

  25. "Shelter" in my area

    Started by Emily94, Feb 24, 2011 01:12 PM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 59
    • Views: 2,117
    Last Post: Mar 13, 2011 08:05 PM
    by Aurora_Bell  Go to last post
  26. Cyote hunting with dogs?

    Started by Emily94, Mar 12, 2011 03:02 PM
    • Answers: 10
    • Views: 755
    Last Post: Mar 12, 2011 08:50 PM
    by Emily94  Go to last post

    Topic:
    Pest Control

  27. Help building a new ferret cage

    Started by Emily94, Mar 6, 2011 07:25 PM
    • Answers: 4
    • Views: 6,344
    Last Post: Mar 8, 2011 06:49 AM
    by Emily94  Go to last post
  28. New ferret

    Started by Emily94, Mar 6, 2011 08:45 AM
    • Answers: 3
    • Views: 1,191
    Last Post: Mar 6, 2011 10:49 AM
    by Emily94  Go to last post
  29. Pup is still aggressive

    Started by Emily94, Dec 3, 2010 12:11 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 25
    • Views: 1,370
    Last Post: Mar 1, 2011 06:05 PM
    by Emily94  Go to last post

    Topic:
    Dogs

  30. I need an iPhone expert!

    Started by Emily94, Feb 24, 2011 04:36 PM
    • Answers: 7
    • Views: 596
    Last Post: Feb 24, 2011 07:21 PM
    by Emily94  Go to last post

    Topic:
    iPhone

  31. Guppy Fry

    Started by Emily94, Feb 24, 2011 06:50 AM
    • Answers: 0
    • Views: 594
    Last Post: Feb 24, 2011 06:50 AM
    by Emily94  Go to last post
  32. Any Orchid Experts?

    Started by Emily94, Feb 9, 2011 03:22 PM
    • Answers: 0
    • Views: 310
    Last Post: Feb 9, 2011 03:22 PM
    by Emily94  Go to last post
  33. Hair keeps falling out

    Started by Emily94, Jan 30, 2011 09:52 AM
    • Answers: 8
    • Views: 659
    Last Post: Jan 31, 2011 11:18 AM
    by kederisk  Go to last post

    Topic:
    Beauty

  34. Bearded dragon help

    Started by Emily94, Jan 16, 2011 12:10 PM
    • Answers: 2
    • Views: 627
    Last Post: Jan 17, 2011 06:09 AM
    by Emily94  Go to last post

    Topic:
    Reptiles

  35. White worms in tank.

    Started by Emily94, Jan 3, 2011 12:36 PM
    • Answers: 8
    • Views: 614
    Last Post: Jan 11, 2011 07:54 PM
    by Emily94  Go to last post

    Topic:
    Fish

  36. 4 month old puppy hasn't lost any baby teeth

    Started by Emily94, Jan 1, 2011 08:41 AM
    • Answers: 7
    • Views: 1,206
    Last Post: Jan 3, 2011 05:33 PM
    by shazamataz  Go to last post

    Topic:
    Dogs

  37. Sore ankle.

    Started by Emily94, Jan 3, 2011 02:16 PM
    • Answers: 0
    • Views: 527
    Last Post: Jan 3, 2011 02:16 PM
    by Emily94  Go to last post
  38. I hurt my arm

    Started by Emily94, Dec 13, 2010 11:32 AM
    • Answers: 4
    • Views: 931
    Last Post: Dec 13, 2010 01:37 PM
    by Emily94  Go to last post
    • Answers: 18
    • Views: 1,091
    Last Post: Dec 11, 2010 01:00 AM
    by simoneaugie  Go to last post
    • Answers: 2
    • Views: 381
    Last Post: Dec 10, 2010 07:02 AM
    by CaptainRich  Go to last post
  39. Cleaning my 30 gallon tank.

    Started by Emily94, Nov 25, 2010 06:47 AM
    • Answers: 9
    • Views: 1,028
    Last Post: Dec 1, 2010 07:00 AM
    by GZDZ  Go to last post

    Topic:
    Fish

  40. My tank is over stocked

    Started by Emily94, Nov 30, 2010 06:38 AM
    • Answers: 8
    • Views: 584
    Last Post: Nov 30, 2010 05:37 PM
    by Emily94  Go to last post

    Topic:
    Fish

  41. Angelfish got attacked

    Started by Emily94, Nov 24, 2010 06:28 AM
    • Answers: 9
    • Views: 1,260
    Last Post: Nov 29, 2010 07:43 AM
    by GZDZ  Go to last post

    Topic:
    Fish

  42. Can't trust guys

    Started by Emily94, Nov 21, 2010 10:01 PM
    • Answers: 5
    • Views: 275
    Last Post: Nov 22, 2010 09:34 AM
    by Homegirl 50  Go to last post

    Topic:
    Teens

  43. Room that smells like dog pee.

    Started by Emily94, Jul 5, 2010 08:36 PM
    • Answers: 7
    • Views: 2,293
    Last Post: Nov 12, 2010 01:21 AM
    by eokhuijzen  Go to last post

    Topic:
    Dogs

  44. Spider identification

    Started by Emily94, Nov 2, 2010 03:45 PM
    • Answers: 1
    • Views: 436
    Last Post: Nov 8, 2010 08:47 AM
    by ma0641  Go to last post

    Topic:
    Pest Control

  45. New mice.

    Started by Emily94, Sep 19, 2010 01:49 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 21
    • Views: 1,191
    Last Post: Nov 5, 2010 10:01 PM
    by GGertie  Go to last post

    Topic:
    Rodents

  46. Ugh, ferret!

    Started by Emily94, Oct 9, 2010 04:27 PM
    • Answers: 8
    • Views: 1,082
    Last Post: Nov 5, 2010 09:40 PM
    by GGertie  Go to last post
  47. Leaving my dog for a week

    Started by Emily94, Nov 5, 2010 07:52 AM
    • Answers: 4
    • Views: 615
    Last Post: Nov 5, 2010 02:20 PM
    by Emily94  Go to last post

    Topic:
    Dogs

  48. Young pup choked on something.

    Started by Emily94, Nov 4, 2010 11:30 AM
    • Answers: 5
    • Views: 444
    Last Post: Nov 4, 2010 03:33 PM
    by Emily94  Go to last post

    Topic:
    Dogs

Results 1 to 50 of 207