Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: hheath541

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Hair loss just on ears

    Started by hheath541, Mar 10, 2010 05:59 PM
    • Answers: 13
    • Views: 18,685
    Last Post: Oct 27, 2015 04:03 AM
    by R Parker  Go to last post

    Topic:
    Cats

  2. 5inch Floppy Computer Game Identification Help

    Started by hheath541, Jan 16, 2015 06:27 PM
    • Answers: 0
    • Views: 2,766
    Last Post: Jan 16, 2015 06:27 PM
    by hheath541  Go to last post

    Topic:
    Games

  3. Sticky Question Sticky: How to Intoroduce a New Cat

    Started by hheath541, Sep 16, 2014 03:01 PM
    • Answers: 1
    • Views: 550
    Last Post: Sep 17, 2014 10:19 AM
    by tickle  Go to last post

    Topic:
    Cats

  4. Compulsive Overgrooming

    Started by hheath541, Sep 18, 2013 08:01 PM
    • Answers: 3
    • Views: 590
    Last Post: Nov 9, 2013 06:27 PM
    by jackiemodica  Go to last post

    Topic:
    Cats

  5. Crate Training

    Started by hheath541, Apr 16, 2012 02:16 PM
    • Answers: 15
    • Views: 1,350
    Last Post: May 3, 2012 01:36 PM
    by hheath541  Go to last post

    Topic:
    Dogs

  6. Sticky Question Sticky: Tips for Living with Cats

    Started by hheath541, Feb 2, 2012 03:27 PM
    • Answers: 0
    • Views: 1,395
    Last Post: Feb 2, 2012 03:27 PM
    by hheath541  Go to last post

    Topic:
    Cats

  7. Mild concussion

    Started by hheath541, Apr 6, 2010 12:25 PM
    • Answers: 3
    • Views: 488
    Last Post: Dec 26, 2011 10:56 PM
    by jcain97  Go to last post
  8. Flea Problems

    Started by hheath541, Nov 7, 2011 10:11 PM
    • Answers: 4
    • Views: 620
    Last Post: Nov 10, 2011 01:21 PM
    by paleophlatus  Go to last post

    Topic:
    Cats

  9. Odd pregnancy dreams

    Started by hheath541, Sep 5, 2011 04:33 PM
    • Answers: 3
    • Views: 691
    Last Post: Sep 6, 2011 05:09 AM
    by joypulv  Go to last post
  10. Numb

    Started by hheath541, Jul 7, 2011 03:59 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 32
    • Views: 1,360
    Last Post: Jul 17, 2011 03:36 PM
    by albear  Go to last post
  11. What is the best age to get rabies shots?

    Started by hheath541, Apr 15, 2010 01:13 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 32
    • Views: 6,585
    Last Post: Jul 15, 2011 06:08 PM
    by hheath541  Go to last post

    Topic:
    Cats

  12. Burning tears

    Started by hheath541, Jul 10, 2011 09:53 PM
    • Answers: 0
    • Views: 276
    Last Post: Jul 10, 2011 09:53 PM
    by hheath541  Go to last post
  13. Clitoral hood piercing

    Started by hheath541, Jul 3, 2010 12:21 AM
    • Answers: 6
    • Views: 1,803
    Last Post: Feb 17, 2011 04:07 PM
    by lovely_tcup  Go to last post

    Topic:
    Body Art

  14. Kitty dandruff treatment

    Started by hheath541, Jan 29, 2011 05:44 PM
    • Answers: 3
    • Views: 382
    Last Post: Jan 29, 2011 06:23 PM
    by hheath541  Go to last post

    Topic:
    Cats

  15. Eyebrow piercing not healing

    Started by hheath541, Aug 20, 2009 12:50 AM
    • Answers: 11
    • Views: 5,621
    Last Post: Oct 3, 2010 10:50 AM
    by hheath541  Go to last post

    Topic:
    Body Art

  16. Edith is a mommy

    Started by hheath541, Mar 31, 2010 03:51 AM
    32 Pages
    1 2 3 ... 32
    • Answers: 623
    • Views: 26,785
    Last Post: Sep 3, 2010 12:04 PM
    by hheath541  Go to last post

    Topic:
    Cats

  17. Grass bug moved inside?

    Started by hheath541, Aug 7, 2010 08:15 PM
    • Answers: 7
    • Views: 951
    Last Post: Aug 8, 2010 01:46 PM
    by Catsmine  Go to last post

    Topic:
    Pest Control

  18. Tips on weaning

    Started by hheath541, Jun 20, 2010 11:51 PM
    • Answers: 7
    • Views: 449
    Last Post: Jun 21, 2010 10:53 PM
    by hheath541  Go to last post

    Topic:
    Cats

  19. Litter training advice

    Started by hheath541, May 27, 2010 03:04 PM
    • Answers: 4
    • Views: 621
    Last Post: Jun 21, 2010 02:08 PM
    by AskTheKitty  Go to last post

    Topic:
    Cats

  20. If you could do it all again...

    Started by hheath541, May 20, 2010 06:11 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 42
    • Views: 1,136
    Last Post: May 21, 2010 11:04 AM
    by Aurora_Bell  Go to last post

    Topic:
    The Lounge

  21. Some valuable advice for new members

    Started by hheath541, May 11, 2010 08:56 PM
    • Answers: 16
    • Views: 1,198
    Last Post: May 12, 2010 10:24 PM
    by Clough  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  22. For all the dog people out there

    Started by hheath541, Mar 21, 2010 12:02 PM
    • Answers: 8
    • Views: 1,071
    Last Post: Mar 24, 2010 05:59 PM
    by hheath541  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  23. I won, I guess

    Started by hheath541, Mar 18, 2010 11:04 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 20
    • Views: 1,913
    Last Post: Mar 21, 2010 11:57 AM
    by hheath541  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  24. Unknown bug

    Started by hheath541, Mar 19, 2010 04:03 AM
    • Answers: 6
    • Views: 1,327
    Last Post: Mar 19, 2010 12:21 PM
    by Catsmine  Go to last post

    Topic:
    Pest Control

  25. A show EVERYONE should watch

    Started by hheath541, Mar 17, 2010 07:25 PM
    • Answers: 10
    • Views: 941
    Last Post: Mar 18, 2010 01:40 AM
    by hheath541  Go to last post
  26. You know you're a cat person if...

    Started by hheath541, Mar 11, 2010 10:28 PM
    • Answers: 10
    • Views: 2,265
    Last Post: Mar 17, 2010 07:19 AM
    by twinkiedooter  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  27. Where would I find the serial number?

    Started by hheath541, Mar 13, 2010 01:59 PM
    • Answers: 1
    • Views: 550
    Last Post: Mar 16, 2010 09:07 PM
    by hheath541  Go to last post
  28. A day without shoes

    Started by hheath541, Mar 15, 2010 02:31 PM
    • Answers: 3
    • Views: 421
    Last Post: Mar 15, 2010 03:39 PM
    by hheath541  Go to last post
  29. What are the signs of cat labor?

    Started by hheath541, Mar 1, 2010 03:10 AM
    • Answers: 2
    • Views: 2,763
    Last Post: Mar 6, 2010 01:13 AM
    by hheath541  Go to last post

    Topic:
    Cats

  30. Homemade cat food recipes

    Started by hheath541, Feb 7, 2010 06:41 PM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 50
    • Views: 3,281
    Last Post: Feb 14, 2010 05:05 AM
    by hheath541  Go to last post

    Topic:
    Recipes

  31. Personal fail

    Started by hheath541, Jan 27, 2010 12:29 PM
    • Answers: 16
    • Views: 3,773
    Last Post: Feb 10, 2010 11:01 PM
    by Just Dahlia  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  32. Shaving leaves me a bloody mess

    Started by hheath541, Feb 7, 2010 09:34 PM
    • Answers: 15
    • Views: 839
    Last Post: Feb 8, 2010 02:33 PM
    by ohsohappy  Go to last post
  33. Sometimes laziness is a plus

    Started by hheath541, Feb 1, 2010 01:01 AM
    • Answers: 3
    • Views: 343
    Last Post: Feb 1, 2010 06:54 PM
    by sergie  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  34. What is a pirate smile?

    Started by hheath541, Jan 2, 2010 07:06 PM
    • Answers: 7
    • Views: 7,073
    Last Post: Jan 30, 2010 07:00 AM
    by scarberryt  Go to last post

    Topic:
    Music

  35. Marketing fail

    Started by hheath541, Jan 27, 2010 12:03 PM
    • Answers: 9
    • Views: 1,840
    Last Post: Jan 28, 2010 12:39 PM
    by hheath541  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  36. Parenting fails

    Started by hheath541, Jan 26, 2010 11:16 PM
    • Answers: 12
    • Views: 3,299
    Last Post: Jan 27, 2010 10:59 PM
    by hheath541  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  37. Government fails

    Started by hheath541, Jan 27, 2010 01:07 PM
    • Answers: 3
    • Views: 709
    Last Post: Jan 27, 2010 07:01 PM
    by hheath541  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  38. Extra fail-ness

    Started by hheath541, Jan 27, 2010 12:47 PM
    • Answers: 14
    • Views: 2,516
    Last Post: Jan 27, 2010 06:46 PM
    by hheath541  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  39. Schoolastic fails

    Started by hheath541, Jan 27, 2010 01:04 PM
    • Answers: 1
    • Views: 1,490
    Last Post: Jan 27, 2010 01:09 PM
    by hheath541  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  40. Media/internet fail

    Started by hheath541, Jan 27, 2010 12:37 PM
    • Answers: 5
    • Views: 1,489
    Last Post: Jan 27, 2010 12:45 PM
    by hheath541  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  41. I love stupid people

    Started by hheath541, Jan 26, 2010 07:43 PM
    • Answers: 4
    • Views: 513
    Last Post: Jan 27, 2010 10:40 AM
    by hheath541  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  42. Can my baby get pregnant?

    Started by hheath541, Jan 26, 2010 07:14 PM
    • Answers: 9
    • Views: 2,336
    Last Post: Jan 26, 2010 08:52 PM
    by Just Dahlia  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  43. No taxed income

    Started by hheath541, Jan 22, 2010 05:06 PM
    • Answers: 3
    • Views: 401
    Last Post: Jan 25, 2010 04:45 PM
    by hheath541  Go to last post

    Topic:
    Taxes

  44. Period replaced by discharge

    Started by hheath541, Jan 13, 2010 08:17 PM
    • Answers: 10
    • Views: 1,798
    Last Post: Jan 23, 2010 05:43 PM
    by hheath541  Go to last post
  45. The red balloon

    Started by hheath541, Jan 7, 2010 08:06 PM
    • Answers: 2
    • Views: 387
    Last Post: Jan 13, 2010 06:04 PM
    by hheath541  Go to last post
  46. Starting an online ceramic business

    Started by hheath541, Jan 6, 2010 11:59 PM
    • Answers: 14
    • Views: 852
    Last Post: Jan 9, 2010 11:04 PM
    by hheath541  Go to last post
  47. Just a little jolt

    Started by hheath541, Dec 29, 2009 01:13 PM
    • Answers: 4
    • Views: 535
    Last Post: Jan 4, 2010 10:20 PM
    by hheath541  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  48. Some people will do anything.for tea

    Started by hheath541, Dec 26, 2009 12:35 AM
    • Answers: 6
    • Views: 539
    Last Post: Dec 29, 2009 12:59 PM
    by hheath541  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  49. Sciatica treatments

    Started by hheath541, Dec 28, 2009 08:02 PM
    • Answers: 1
    • Views: 507
    Last Post: Dec 28, 2009 08:14 PM
    by unluckynut  Go to last post
  50. Mocha recipe?

    Started by hheath541, Nov 28, 2009 11:15 AM
    • Answers: 4
    • Views: 497
    Last Post: Dec 8, 2009 09:21 AM
    by shazamataz  Go to last post

    Topic:
    Recipes

Results 1 to 50 of 80