Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: KISS

Search: Search took 0.03 seconds.

  1. Build a laundry lint filter (laundry tub version)

    Started by KISS, Dec 7, 2012 12:28 PM
    • Answers: 1
    • Views: 1,684
    Last Post: Dec 7, 2012 02:45 PM
    by speedball1  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  2. Sticky Question Sticky: Gas dryer troubleshooting

    Started by KISS, Mar 4, 2009 01:10 PM
    • Answers: 6
    • Views: 13,299
    Last Post: Jul 1, 2012 05:45 AM
    by drtom4444  Go to last post

    Topic:
    Appliances

  3. Sticky Question Sticky: Drug Metabolism (How long does a drug stay in your system)

    Started by KISS, Apr 21, 2009 01:42 PM
    • Answers: 1
    • Views: 14,888
    Last Post: Feb 4, 2012 11:45 PM
    by Staceyb203  Go to last post

    Topic:
    Addictions

  4. Sometimes I don't like my sixth sense

    Started by KISS, Oct 18, 2007 05:59 PM
    • Answers: 5
    • Views: 1,316
    Last Post: Oct 25, 2011 07:32 AM
    by xblackxfrostx  Go to last post
  5. Sticky Question Sticky: Drug Metabolism (How long does a drug stay in your system)

    Started by KISS, Apr 21, 2009 01:42 PM
    • Answers: 2
    • Views: 9,133
    Last Post: Oct 13, 2011 04:16 AM
    by InPainPN  Go to last post

    Topic:
    Medications

  6. Sticky Question Sticky: Veterinary Medical Information for dogs and cats

    Started by KISS, Jan 7, 2009 11:26 PM
    • Answers: 4
    • Views: 3,155
    Last Post: May 23, 2011 10:59 AM
    by marge95  Go to last post

    Topic:
    Cats

  7. Sticky Question Sticky: A Method of Renewing Prescriptions from your Doctors

    Started by KISS, Jul 31, 2009 01:08 PM
    • Answers: 10
    • Views: 8,904
    Last Post: Sep 4, 2010 07:19 AM
    by Bljack  Go to last post

    Topic:
    Medications

    • Answers: 4
    • Views: 1,512
    Last Post: Aug 24, 2010 06:33 AM
    by KISS  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  8. Furry friends

    Started by KISS, Aug 3, 2010 11:17 PM
    • Answers: 4
    • Views: 422
    Last Post: Aug 4, 2010 09:41 AM
    by Emily94  Go to last post
  9. Just knitting

    Started by KISS, Jul 26, 2010 08:13 PM
    • Answers: 2
    • Views: 569
    Last Post: Jul 26, 2010 08:51 PM
    by KISS  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  10. Scan tool shopping

    Started by KISS, Jul 25, 2010 04:38 PM
    • Answers: 1
    • Views: 381
    Last Post: Jul 25, 2010 04:57 PM
    by TxGreaseMonkey  Go to last post
  11. SDR 35 (Bell is input side, right?)

    Started by KISS, Jul 2, 2010 06:35 PM
    • Answers: 6
    • Views: 567
    Last Post: Jul 3, 2010 06:53 AM
    by KISS  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  12. Sticky Question Sticky: Telephone Wiring Simplified

    Started by KISS, Jul 2, 2010 12:04 AM
    • Answers: 1
    • Views: 4,281
    Last Post: Jul 2, 2010 05:23 AM
    by Stratmando  Go to last post
  13. BP spills coffee

    Started by KISS, Jun 22, 2010 10:33 PM
    • Answers: 2
    • Views: 363
    Last Post: Jun 23, 2010 09:12 AM
    by albear  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  14. Arc fault violation penalties are high

    Started by KISS, Jun 7, 2010 11:36 AM
    • Answers: 2
    • Views: 386
    Last Post: Jun 7, 2010 01:24 PM
    by KISS  Go to last post
  15. Locator wire and tap splice kit source

    Started by KISS, May 30, 2010 03:39 PM
    • Answers: 0
    • Views: 326
    Last Post: May 30, 2010 03:39 PM
    by KISS  Go to last post
  16. Rebuilding bosch demolition hammer - Need help

    Started by KISS, May 9, 2010 10:17 PM
    • Answers: 8
    • Views: 994
    Last Post: May 13, 2010 07:31 PM
    by KISS  Go to last post
  17. Qualifications for Presidency

    Started by KISS, Apr 24, 2010 11:05 PM
    • Answers: 2
    • Views: 565
    Last Post: May 12, 2010 04:46 PM
    by twinkiedooter  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  18. Want a program to overlay EXIF data to .JPG's

    Started by KISS, Apr 24, 2010 10:46 PM
    • Answers: 3
    • Views: 1,047
    Last Post: Apr 25, 2010 12:10 AM
    by KISS  Go to last post

    Topic:
    Photography

  19. Stay!

    Started by KISS, Apr 6, 2010 08:14 PM
    • Answers: 4
    • Views: 796
    Last Post: Apr 7, 2010 03:01 AM
    by Catsmine  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  20. No kids

    Started by KISS, Mar 31, 2010 11:50 PM
    • Answers: 6
    • Views: 963
    Last Post: Apr 4, 2010 03:46 PM
    by Clough  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  21. The Easter egg

    Started by KISS, Mar 29, 2010 12:38 AM
    • Answers: 1
    • Views: 736
    Last Post: Mar 29, 2010 01:07 AM
    by hheath541  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  22. Smart dog

    Started by KISS, Mar 17, 2010 08:14 PM
    • Answers: 2
    • Views: 495
    Last Post: Mar 20, 2010 05:58 PM
    by rex123  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  23. Power outage...

    Started by KISS, Feb 28, 2010 10:01 PM
    • Answers: 2
    • Views: 761
    Last Post: Mar 12, 2010 03:36 PM
    by twinkiedooter  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  24. Who needs spell check?

    Started by KISS, Mar 7, 2010 05:28 PM
    • Answers: 17
    • Views: 1,138
    Last Post: Mar 10, 2010 02:56 AM
    by Catsmine  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  25. Dog Behavior

    Started by KISS, Feb 14, 2010 07:33 PM
    • Answers: 4
    • Views: 486
    Last Post: Feb 16, 2010 05:25 AM
    by shazamataz  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  26. Murphy's other 15 laws

    Started by KISS, Feb 11, 2010 05:12 PM
    • Answers: 3
    • Views: 484
    Last Post: Feb 12, 2010 11:23 AM
    by smearcase  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  27. Grounds for divorce

    Started by KISS, Feb 11, 2010 05:16 PM
    • Answers: 3
    • Views: 508
    Last Post: Feb 12, 2010 09:02 AM
    by Just Dahlia  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  28. Obsolete AYP/Sears bearing

    Started by KISS, Feb 7, 2010 04:21 PM
    • Answers: 5
    • Views: 638
    Last Post: Feb 8, 2010 07:19 PM
    by KISS  Go to last post
  29. Snow pics

    Started by KISS, Feb 6, 2010 02:13 AM
    • Answers: 11
    • Views: 971
    Last Post: Feb 7, 2010 03:49 PM
    by twinkiedooter  Go to last post
  30. Wife vs. Husband

    Started by KISS, Jan 31, 2010 10:32 PM
    • Answers: 2
    • Views: 377
    Last Post: Feb 1, 2010 01:20 PM
    by Just Dahlia  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  31. A pet owner's refrigerator and front door note.

    Started by KISS, Jan 25, 2010 02:28 PM
    • Answers: 1
    • Views: 1,133
    Last Post: Jan 25, 2010 03:43 PM
    by Just Dahlia  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  32. I made 10,000+ posts on 1/9/2010!

    Started by KISS, Jan 9, 2010 07:44 PM
    • Answers: 8
    • Views: 557
    Last Post: Jan 21, 2010 01:06 PM
    by artlady  Go to last post
  33. What is the BIBLE?

    Started by KISS, Jan 7, 2010 01:47 AM
    • Answers: 9
    • Views: 676
    Last Post: Jan 16, 2010 05:31 AM
    by Clough  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  34. If the Beatles were Computer Geeks.

    Started by KISS, Jan 13, 2010 10:14 PM
    • Answers: 5
    • Views: 892
    Last Post: Jan 14, 2010 11:11 AM
    by Cat1864  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  35. Serpentine belt tensioner - 2000 Impala V6

    Started by KISS, Jan 7, 2010 10:10 PM
    • Answers: 2
    • Views: 1,269
    Last Post: Jan 8, 2010 09:59 AM
    by KISS  Go to last post
    • Answers: 1
    • Views: 374
    Last Post: Jan 6, 2010 05:59 AM
    by Stratmando  Go to last post
  36. Poll: Quiz: Can trees produce electricity?

    Started by KISS, Jan 5, 2010 03:27 PM
    • Answers: 5
    • Views: 527
    Last Post: Jan 5, 2010 10:18 PM
    by KISS  Go to last post
  37. Life greatest virtues

    Started by KISS, Dec 27, 2009 02:02 PM
    • Answers: 5
    • Views: 599
    Last Post: Dec 29, 2009 11:56 AM
    by Just Dahlia  Go to last post

    Topic:
    Jokes

    • Answers: 17
    • Views: 1,368
    Last Post: Dec 27, 2009 09:09 PM
    by ballengerb1  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  38. If lawyers wrote Christmas stories

    Started by KISS, Dec 23, 2009 01:23 AM
    • Answers: 6
    • Views: 534
    Last Post: Dec 23, 2009 08:17 AM
    by KISS  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  39. What is celibacy?

    Started by KISS, Dec 22, 2009 12:39 PM
    • Answers: 6
    • Views: 522
    Last Post: Dec 23, 2009 12:18 AM
    by Clough  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  40. The 12 Software Bugs of Christmas

    Started by KISS, Dec 19, 2009 09:58 PM
    • Answers: 3
    • Views: 486
    Last Post: Dec 20, 2009 03:28 PM
    by twinkiedooter  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  41. Abbott and Costello in the 21st Century

    Started by KISS, Dec 19, 2009 10:03 PM
    • Answers: 5
    • Views: 650
    Last Post: Dec 20, 2009 03:26 PM
    by twinkiedooter  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  42. How bad is the economy?

    Started by KISS, Dec 19, 2009 10:00 PM
    • Answers: 2
    • Views: 340
    Last Post: Dec 20, 2009 03:43 AM
    by Catsmine  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  43. Some quiz show responses

    Started by KISS, Dec 2, 2009 09:48 PM
    • Answers: 8
    • Views: 812
    Last Post: Dec 19, 2009 06:25 AM
    by amicon  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  44. Verticle lines when photo printed

    Started by KISS, Dec 13, 2009 09:09 PM
    • Answers: 5
    • Views: 1,171
    Last Post: Dec 13, 2009 11:04 PM
    by jcdill  Go to last post

    Topic:
    Photography

    • Answers: 0
    • Views: 488
    Last Post: Dec 6, 2009 01:11 PM
    by KISS  Go to last post
  45. Clear slimy mucus - suggestions to rid

    Started by KISS, Nov 29, 2009 08:41 PM
    • Answers: 2
    • Views: 1,705
    Last Post: Nov 30, 2009 01:00 PM
    by KISS  Go to last post
  46. The economy is so bad that.

    Started by KISS, Nov 26, 2009 12:22 PM
    • Answers: 3
    • Views: 596
    Last Post: Nov 27, 2009 07:29 AM
    by adam_89  Go to last post

    Topic:
    Jokes

Results 1 to 50 of 231