Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: jduke44

Search: Search took 0.01 seconds.

    • Answers: 3
    • Views: 567
    Last Post: Jan 28, 2013 01:35 PM
    by drtom4444  Go to last post

    Topic:
    Appliances

  1. Covering cold air return duct in bedroom

    Started by jduke44, Oct 9, 2012 05:41 AM
    • Answers: 7
    • Views: 937
    Last Post: Oct 11, 2012 10:19 AM
    by ma0641  Go to last post
  2. Questions on taxes for a gift of house in NY

    Started by jduke44, Oct 9, 2012 05:53 AM
    • Answers: 8
    • Views: 487
    Last Post: Oct 10, 2012 09:25 AM
    by ScottGem  Go to last post
  3. Gfi outlet

    Started by jduke44, Feb 28, 2006 03:08 PM
    • Answers: 6
    • Views: 10,446
    Last Post: Nov 24, 2011 05:33 AM
    by tkrussell  Go to last post
  4. Sales tax on capital improvement

    Started by jduke44, Feb 6, 2006 08:47 PM
    • Answers: 5
    • Views: 7,995
    Last Post: Oct 23, 2011 11:48 AM
    by AtlantaTaxExpert  Go to last post

    Topic:
    Taxes

  5. Boiler question

    Started by jduke44, Oct 13, 2005 01:07 PM
    • Answers: 10
    • Views: 2,340
    Last Post: Nov 14, 2009 04:53 PM
    by Joshdta  Go to last post
  6. Sump pump

    Started by jduke44, Jun 15, 2005 06:08 PM
    • Answers: 10
    • Views: 7,729
    Last Post: Dec 8, 2008 10:41 AM
    by massplumber2008  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  7. Wiper motor

    Started by jduke44, Jun 8, 2008 03:47 PM
    • Answers: 5
    • Views: 975
    Last Post: Jun 30, 2008 02:17 PM
    by CaptainRich  Go to last post
  8. Anyone hear of humidex?

    Started by jduke44, Mar 6, 2008 01:50 PM
    • Answers: 0
    • Views: 371
    Last Post: Mar 6, 2008 01:50 PM
    by jduke44  Go to last post
  9. Installing self adhesive tile flooring

    Started by jduke44, Feb 28, 2008 04:58 PM
    • Answers: 8
    • Views: 3,426
    Last Post: Mar 2, 2008 10:20 AM
    by jduke44  Go to last post
  10. Change a blower motor resistor

    Started by jduke44, Jan 3, 2008 06:55 AM
    • Answers: 3
    • Views: 4,820
    Last Post: Jan 8, 2008 05:53 AM
    by jduke44  Go to last post
  11. Numbness in hand

    Started by jduke44, Oct 26, 2005 04:44 PM
    • Answers: 3
    • Views: 3,265
    Last Post: Dec 14, 2007 11:51 AM
    by Cristal444  Go to last post
  12. 2 Tv's crackles on same outlet

    Started by jduke44, Dec 10, 2007 03:58 PM
    • Answers: 6
    • Views: 937
    Last Post: Dec 12, 2007 05:09 PM
    by tkrussell  Go to last post
  13. Footings for a beam

    Started by jduke44, Aug 1, 2007 06:40 AM
    • Answers: 2
    • Views: 1,298
    Last Post: Aug 10, 2007 07:01 AM
    by jduke44  Go to last post
  14. Window installation

    Started by jduke44, Mar 9, 2006 03:18 PM
    • Answers: 9
    • Views: 1,353
    Last Post: May 17, 2007 11:06 PM
    by smokii  Go to last post

    Topic:
    Other Law

  15. Making applications

    Started by jduke44, Mar 28, 2006 02:57 PM
    • Answers: 10
    • Views: 2,154
    Last Post: Mar 13, 2007 05:03 PM
    by asterisk_man  Go to last post
  16. Getting calls from debt collection

    Started by jduke44, Feb 23, 2007 12:17 PM
    • Answers: 4
    • Views: 4,520
    Last Post: Mar 7, 2007 09:18 AM
    by Lowtax4eva  Go to last post
  17. Win XP hangup at startup

    Started by jduke44, Jan 14, 2007 09:39 AM
    • Answers: 0
    • Views: 280
    Last Post: Jan 14, 2007 09:39 AM
    by jduke44  Go to last post

    Topic:
    Windows

  18. 10w-30 oil

    Started by jduke44, Dec 9, 2006 06:35 AM
    • Answers: 11
    • Views: 1,604
    Last Post: Dec 15, 2006 07:19 AM
    by jduke44  Go to last post
  19. Java

    Started by jduke44, Nov 14, 2006 10:43 AM
    • Answers: 2
    • Views: 1,105
    Last Post: Nov 14, 2006 12:30 PM
    by jduke44  Go to last post

    Topic:
    Java

  20. 3 yr old sick

    Started by jduke44, Jul 20, 2006 01:33 PM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 50
    • Views: 6,982
    Last Post: Oct 15, 2006 04:08 PM
    by jduke44  Go to last post

    Topic:
    Nursing

  21. Making a sturdy bookcase

    Started by jduke44, Sep 8, 2006 07:30 AM
    • Answers: 5
    • Views: 1,825
    Last Post: Sep 18, 2006 03:47 PM
    by jduke44  Go to last post

    Topic:
    Furniture

  22. Birds

    Started by jduke44, Jul 25, 2006 05:08 PM
    • Answers: 1
    • Views: 1,301
    Last Post: Aug 23, 2006 04:38 AM
    by goat1of2  Go to last post
  23. Dehumidifers

    Started by jduke44, Jun 14, 2006 12:45 PM
    • Answers: 4
    • Views: 707
    Last Post: Jun 15, 2006 07:33 PM
    by jduke44  Go to last post

    Topic:
    Appliances

  24. Siding

    Started by jduke44, Jun 14, 2006 11:10 AM
    • Answers: 2
    • Views: 1,887
    Last Post: Jun 14, 2006 12:19 PM
    by jduke44  Go to last post

    Topic:
    Construction

  25. Basement outlets

    Started by jduke44, Jun 5, 2006 05:30 PM
    • Answers: 4
    • Views: 4,545
    Last Post: Jun 8, 2006 05:39 AM
    by jduke44  Go to last post
  26. Electricity bill out of whack

    Started by jduke44, May 25, 2006 12:26 PM
    • Answers: 14
    • Views: 2,350
    Last Post: May 30, 2006 02:55 PM
    by jduke44  Go to last post
  27. Css vs. Html

    Started by jduke44, May 15, 2006 12:52 PM
    • Answers: 9
    • Views: 1,874
    Last Post: May 25, 2006 01:15 AM
    by LTheobald  Go to last post

    Topic:
    HTML

  28. Link to a pdf file

    Started by jduke44, May 22, 2006 06:51 PM
    • Answers: 3
    • Views: 2,071
    Last Post: May 24, 2006 07:13 PM
    by jduke44  Go to last post
  29. Changing on hand counts in inventory

    Started by jduke44, May 15, 2006 02:09 PM
    • Answers: 9
    • Views: 1,384
    Last Post: May 23, 2006 05:54 AM
    by ScottGem  Go to last post

    Topic:
    Access

  30. Lead paint

    Started by jduke44, May 22, 2006 04:39 AM
    • Answers: 2
    • Views: 2,412
    Last Post: May 22, 2006 12:26 PM
    by jduke44  Go to last post
  31. Memory compatibility

    Started by jduke44, May 14, 2006 12:08 PM
    • Answers: 10
    • Views: 1,948
    Last Post: May 16, 2006 02:48 PM
    by Tommyp!972  Go to last post

    Topic:
    Desktops

  32. Car batteries

    Started by jduke44, Apr 21, 2006 06:55 AM
    • Answers: 8
    • Views: 2,803
    Last Post: Apr 22, 2006 11:56 AM
    by thebriggsdude  Go to last post
  33. Adding customer

    Started by jduke44, Mar 29, 2006 05:38 PM
    • Answers: 7
    • Views: 1,586
    Last Post: Apr 12, 2006 05:14 AM
    by ScottGem  Go to last post

    Topic:
    Access

  34. Firewall/antivirus

    Started by jduke44, Mar 28, 2006 03:12 PM
    • Answers: 7
    • Views: 3,290
    Last Post: Mar 28, 2006 08:16 PM
    by cajalat  Go to last post

    Topic:
    Firewalls

  35. Portable generators

    Started by jduke44, Mar 28, 2006 03:30 PM
    • Answers: 2
    • Views: 1,602
    Last Post: Mar 28, 2006 04:20 PM
    by jduke44  Go to last post
  36. Help with bathroom sink

    Started by jduke44, Feb 3, 2006 11:36 AM
    • Answers: 3
    • Views: 1,689
    Last Post: Mar 17, 2006 01:44 PM
    by jduke44  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  37. Subtotals

    Started by jduke44, Mar 14, 2006 04:16 PM
    • Answers: 0
    • Views: 434
    Last Post: Mar 14, 2006 04:16 PM
    by jduke44  Go to last post
  38. Thermostats

    Started by jduke44, Mar 1, 2006 07:39 PM
    • Answers: 5
    • Views: 1,387
    Last Post: Mar 2, 2006 02:04 PM
    by jduke44  Go to last post
  39. MS Access

    Started by jduke44, Feb 9, 2006 04:55 PM
    • Answers: 9
    • Views: 2,466
    Last Post: Feb 10, 2006 05:17 PM
    by ScottGem  Go to last post

    Topic:
    Access

  40. Saturn

    Started by jduke44, Jan 20, 2006 04:51 PM
    • Answers: 0
    • Views: 1,004
    Last Post: Jan 20, 2006 04:51 PM
    by jduke44  Go to last post
  41. Antifreeze

    Started by jduke44, Jan 13, 2006 05:22 PM
    • Answers: 9
    • Views: 6,847
    Last Post: Jan 18, 2006 12:53 AM
    by thebriggsdude  Go to last post
  42. Web hosting companies

    Started by jduke44, Dec 30, 2005 12:34 PM
    • Answers: 18
    • Views: 6,127
    Last Post: Jan 10, 2006 10:27 PM
    by Wendy225  Go to last post

    Topic:
    Hosting

  43. Wife acquired china

    Started by jduke44, Jan 4, 2006 02:44 PM
    • Answers: 1
    • Views: 1,108
    Last Post: Jan 4, 2006 07:03 PM
    by jduke44  Go to last post
  44. Insulation

    Started by jduke44, Nov 29, 2005 03:02 PM
    • Answers: 4
    • Views: 1,927
    Last Post: Nov 29, 2005 08:27 PM
    by jduke44  Go to last post
  45. Auto response for emails

    Started by jduke44, Nov 28, 2005 06:57 PM
    • Answers: 5
    • Views: 7,007
    Last Post: Nov 29, 2005 02:23 PM
    by jduke44  Go to last post
  46. Pny memory

    Started by jduke44, Oct 27, 2005 06:34 PM
    • Answers: 5
    • Views: 2,997
    Last Post: Oct 30, 2005 07:21 PM
    by retsoksirhc  Go to last post

    Topic:
    Desktops

  47. Disposal question

    Started by jduke44, Oct 20, 2005 12:29 PM
    • Answers: 10
    • Views: 2,575
    Last Post: Oct 24, 2005 03:06 PM
    by jduke44  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  48. New furnace

    Started by jduke44, Sep 6, 2005 06:39 PM
    • Answers: 9
    • Views: 5,141
    Last Post: Oct 6, 2005 12:42 PM
    by jduke44  Go to last post
  49. Boiler wiring

    Started by jduke44, Sep 26, 2005 01:51 PM
    • Answers: 19
    • Views: 4,980
    Last Post: Oct 3, 2005 01:07 PM
    by jduke44  Go to last post
Results 1 to 50 of 65