Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: ScottGem

Search: Search took 0.03 seconds.

  1. What could have been...

    Started by ScottGem, Apr 22, 2017 12:20 PM
    • Answers: 14
    • Views: 1,344
    Last Post: Feb 19, 2018 06:42 AM
    by joypulv  Go to last post
  2. The Idiot in Chief strikes again!

    Started by ScottGem, May 5, 2017 05:07 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 20
    • Views: 1,085
    Last Post: May 7, 2017 11:14 AM
    by talaniman  Go to last post
  3. Oil Change Frequency

    Started by ScottGem, Jan 29, 2017 05:31 AM
    • Answers: 11
    • Views: 1,228
    Last Post: Feb 24, 2017 05:52 PM
    by DanPatrick10  Go to last post
  4. Lease protection

    Started by ScottGem, Jan 24, 2017 06:11 PM
    • Answers: 5
    • Views: 690
    Last Post: Feb 1, 2017 02:39 PM
    by joypulv  Go to last post
  5. Vacuum sealers

    Started by ScottGem, Dec 6, 2016 10:32 AM
    • Answers: 4
    • Views: 911
    Last Post: Dec 7, 2016 02:23 AM
    by Catsmine  Go to last post
  6. We still have a chance

    Started by ScottGem, Nov 11, 2016 04:29 AM
    • Answers: 18
    • Views: 1,163
    Last Post: Nov 12, 2016 08:38 AM
    by smoothy  Go to last post
  7. Trump's Fantasy World

    Started by ScottGem, Nov 6, 2016 03:02 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 22
    • Views: 2,086
    Last Post: Nov 9, 2016 08:51 AM
    by magprob  Go to last post
  8. Insurance Claim

    Started by ScottGem, Jun 4, 2016 04:58 PM
    • Answers: 9
    • Views: 737
    Last Post: Jun 6, 2016 04:10 PM
    by AK lawyer  Go to last post

    Topic:
    Other Law

  9. Charitable Deduction

    Started by ScottGem, Mar 10, 2016 06:56 AM
    • Answers: 4
    • Views: 456
    Last Post: Mar 10, 2016 01:05 PM
    by ScottGem  Go to last post

    Topic:
    Taxes

  10. Flapper Help

    Started by ScottGem, Sep 10, 2015 06:05 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 26
    • Views: 1,196
    Last Post: Sep 12, 2015 06:17 AM
    by ScottGem  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  11. Hasidim carry car out of traffic

    Started by ScottGem, May 30, 2015 12:38 PM
    • Answers: 1
    • Views: 319
    Last Post: May 31, 2015 07:52 AM
    by Quinn F  Go to last post

    Topic:
    Movies

  12. Saturated combustion chamber

    Started by ScottGem, Mar 27, 2015 12:11 PM
    • Answers: 6
    • Views: 370
    Last Post: Mar 29, 2015 05:50 PM
    by Grady White  Go to last post
  13. Wet Persian Rug

    Started by ScottGem, Feb 20, 2015 01:12 PM
    • Answers: 6
    • Views: 1,069
    Last Post: Feb 20, 2015 01:57 PM
    by Wondergirl  Go to last post

    Topic:
    Furniture

  14. Phishing scam

    Started by ScottGem, Oct 7, 2014 12:13 PM
    • Answers: 5
    • Views: 750
    Last Post: Oct 12, 2014 10:16 AM
    by terrichaffin  Go to last post

    Topic:
    Taxes

  15. Listing employment

    Started by ScottGem, Sep 4, 2014 06:07 PM
    • Answers: 5
    • Views: 6,812
    Last Post: Sep 5, 2014 05:21 AM
    by talaniman  Go to last post

    Topic:
    Job Hunting

  16. Gutter covers and cleaning

    Started by ScottGem, Aug 31, 2014 01:40 PM
    • Answers: 2
    • Views: 629
    Last Post: Aug 31, 2014 04:42 PM
    by ma0641  Go to last post
  17. Controlling Ivy

    Started by ScottGem, Jul 21, 2014 08:16 AM
    • Answers: 11
    • Views: 694
    Last Post: Jul 21, 2014 10:45 AM
    by smoothy  Go to last post
  18. A grain of salt

    Started by ScottGem, May 19, 2014 03:51 AM
    • Answers: 10
    • Views: 736
    Last Post: May 20, 2014 07:57 AM
    by smoothy  Go to last post
  19. No heat on dryer

    Started by ScottGem, Apr 20, 2014 08:25 AM
    • Answers: 13
    • Views: 1,099
    Last Post: May 1, 2014 07:08 AM
    by ScottGem  Go to last post

    Topic:
    Appliances

  20. Bathroom tile repair

    Started by ScottGem, Apr 29, 2014 03:55 PM
    • Answers: 11
    • Views: 753
    Last Post: Apr 30, 2014 05:21 AM
    by smearcase  Go to last post
  21. Micronta Multi-meter

    Started by ScottGem, Apr 26, 2014 08:59 AM
    • Answers: 8
    • Views: 752
    Last Post: Apr 28, 2014 10:53 AM
    by Missouri Bound  Go to last post
  22. Transfer of iTunes library

    Started by ScottGem, Mar 22, 2014 02:57 PM
    • Answers: 1
    • Views: 5,164
    Last Post: Mar 22, 2014 02:58 PM
    by Curlyben  Go to last post

    Topic:
    MP3

  23. Sticky Question Sticky: Child Abandonment - READ FIRST!

    Started by ScottGem, Jun 12, 2009 02:07 PM
    • Answers: 7
    • Views: 15,461
    Last Post: Sep 16, 2013 09:31 AM
    by ScottGem  Go to last post

    Topic:
    Family Law

  24. Tax advantage of individual gifts

    Started by ScottGem, Sep 7, 2013 08:32 AM
    • Answers: 3
    • Views: 592
    Last Post: Sep 7, 2013 01:39 PM
    by AtlantaTaxExpert  Go to last post

    Topic:
    Taxes

  25. Can you believe this?

    Started by ScottGem, May 24, 2013 05:12 PM
    • Answers: 6
    • Views: 675
    Last Post: May 25, 2013 07:48 AM
    by AK lawyer  Go to last post

    Topic:
    Criminal Law

  26. Fed refund and owe state

    Started by ScottGem, Feb 12, 2013 04:30 AM
    • Answers: 3
    • Views: 601
    Last Post: Feb 12, 2013 10:01 AM
    by AtlantaTaxExpert  Go to last post

    Topic:
    Taxes

  27. Possible suit

    Started by ScottGem, Jan 27, 2013 07:04 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 29
    • Views: 1,331
    Last Post: Feb 3, 2013 08:10 AM
    by JudyKayTee  Go to last post

    Topic:
    Other Law

  28. We're still here

    Started by ScottGem, Dec 21, 2012 05:28 AM
    • Answers: 9
    • Views: 8,099
    Last Post: Dec 21, 2012 07:08 AM
    by hkstroud  Go to last post
  29. Finicky key fob

    Started by ScottGem, Nov 13, 2012 06:10 AM
    • Answers: 1
    • Views: 501
    Last Post: Nov 13, 2012 06:32 AM
    by TxGreaseMonkey  Go to last post
  30. Cost of fixing short

    Started by ScottGem, Oct 14, 2012 08:12 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 21
    • Views: 1,248
    Last Post: Oct 25, 2012 04:59 PM
    by ScottGem  Go to last post
  31. Moved: Granddaughter fell

    Started by ScottGem, Jul 4, 2012 10:02 AM
    • Answers: -
    • Views: -
    Last Post: Jul 4, 2012 10:00 AM
    by ScottGem  Go to last post
  32. Circuit breaker bad?

    Started by ScottGem, May 27, 2012 02:36 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 37
    • Views: 2,962
    Last Post: May 30, 2012 06:52 AM
    by ScottGem  Go to last post
  33. A different perspective

    Started by ScottGem, May 3, 2012 08:22 AM
    • Answers: 4
    • Views: 621
    Last Post: May 3, 2012 09:55 AM
    by Fr_Chuck  Go to last post
  34. Moved: Is there really a

    Started by ScottGem, Apr 2, 2012 03:29 PM
    • Answers: -
    • Views: -
    Last Post: Apr 2, 2012 03:29 PM
    by ScottGem  Go to last post

    Topic:
    Other Law

  35. Effective vs Original Date of Hire

    Started by ScottGem, Feb 24, 2012 08:13 AM
    • Answers: 2
    • Views: 851
    Last Post: Feb 24, 2012 08:51 AM
    by ScottGem  Go to last post
  36. Xmas Office etiquette

    Started by ScottGem, Dec 16, 2011 07:00 PM
    • Answers: 5
    • Views: 2,964
    Last Post: Dec 16, 2011 08:38 PM
    by LisaB4657  Go to last post

    Topic:
    Etiquette

  37. Birthday trip

    Started by ScottGem, Nov 27, 2011 04:00 PM
    • Answers: 3
    • Views: 547
    Last Post: Nov 27, 2011 05:13 PM
    by joypulv  Go to last post

    Topic:
    Other Travel

  38. Seminole Fl Deli

    Started by ScottGem, Nov 26, 2011 02:24 PM
    • Answers: 1
    • Views: 622
    Last Post: Nov 27, 2011 03:54 PM
    by ScottGem  Go to last post

    Topic:
    Bereavement

  39. When checks are debited?

    Started by ScottGem, Nov 16, 2011 06:32 AM
    • Answers: 2
    • Views: 726
    Last Post: Nov 16, 2011 09:38 AM
    by ScottGem  Go to last post

    Topic:
    Banking

  40. Controlling Yellowjackets

    Started by ScottGem, Sep 26, 2011 03:45 AM
    • Answers: 3
    • Views: 759
    Last Post: Sep 26, 2011 09:26 AM
    by Aurora_Bell  Go to last post

    Topic:
    Pest Control

  41. Renew Service plan?

    Started by ScottGem, Jul 28, 2011 05:44 PM
    • Answers: 12
    • Views: 712
    Last Post: Aug 13, 2011 10:18 AM
    by ScottGem  Go to last post
  42. Sightseeing in Philly

    Started by ScottGem, Aug 11, 2011 04:14 PM
    • Answers: 1
    • Views: 614
    Last Post: Aug 11, 2011 04:27 PM
    by twinkiedooter  Go to last post

    Topic:
    Philadelphia

  43. Pressure issues?

    Started by ScottGem, Jul 20, 2011 06:56 PM
    • Answers: 6
    • Views: 476
    Last Post: Jul 20, 2011 08:48 PM
    by mygirlsdad77  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  44. Even the medical pros can't get it right

    Started by ScottGem, Jul 16, 2011 05:09 PM
    • Answers: 2
    • Views: 327
    Last Post: Jul 16, 2011 07:04 PM
    by joypulv  Go to last post
  45. Secure that Router!

    Started by ScottGem, Apr 24, 2011 04:23 PM
    • Answers: 8
    • Views: 542
    Last Post: May 11, 2011 02:01 PM
    by ITstudent2006  Go to last post
  46. Zquiet

    Started by ScottGem, Apr 22, 2011 05:57 PM
    • Answers: 0
    • Views: 317
    Last Post: Apr 22, 2011 05:57 PM
    by ScottGem  Go to last post
  47. Second accident exacerbates damage

    Started by ScottGem, Feb 12, 2011 08:09 AM
    • Answers: 1
    • Views: 318
    Last Post: Feb 12, 2011 08:58 AM
    by Fr_Chuck  Go to last post

    Topic:
    Insurance

Results 1 to 47 of 500