Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: BiWiccanAndProud

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. If you could pick what would you come back as? Reincarnation.

    Started by BiWiccanAndProud, Dec 14, 2007 12:20 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 30
    • Views: 9,801
    Last Post: Sep 24, 2012 10:17 PM
    by gracevictoria  Go to last post
    • Answers: 7
    • Views: 9,193
    Last Post: Aug 21, 2012 07:58 AM
    by joypulv  Go to last post

    Topic:
    Cooking

    • Answers: 7
    • Views: 45,764
    Last Post: May 6, 2012 07:56 AM
    by pkz  Go to last post

    Topic:
    Nutrition

    • Answers: 10
    • Views: 1,610
    Last Post: May 2, 2012 10:56 AM
    by Wondergirl  Go to last post
  2. Are there ways to get a 17 year old out of her parents home?

    Started by BiWiccanAndProud, Feb 14, 2012 08:41 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 21
    • Views: 1,526
    Last Post: Feb 16, 2012 04:20 AM
    by ScottGem  Go to last post

    Topic:
    Family Law

    • Answers: 2
    • Views: 1,867
    Last Post: Sep 7, 2011 06:12 AM
    by BiWiccanAndProud  Go to last post

    Topic:
    Jewelry

    • Answers: 6
    • Views: 2,900
    Last Post: Aug 13, 2011 05:05 PM
    by Eileen G  Go to last post
    • Answers: 6
    • Views: 2,748
    Last Post: Jun 25, 2011 02:00 PM
    by JudyKayTee  Go to last post

    Topic:
    Other Law

    • Answers: 4
    • Views: 2,545
    Last Post: Jun 25, 2011 08:40 AM
    by NeedKarma  Go to last post
    • Answers: 7
    • Views: 3,230
    Last Post: Mar 8, 2011 11:47 AM
    by hheath541  Go to last post

    Topic:
    Cats

    • Answers: 13
    • Views: 1,179
    Last Post: Mar 2, 2011 12:21 PM
    by BiWiccanAndProud  Go to last post

    Topic:
    Cats

    • Answers: 5
    • Views: 639
    Last Post: Feb 27, 2011 01:14 PM
    by hheath541  Go to last post

    Topic:
    Cats

  3. My fridge froze all my food!

    Started by BiWiccanAndProud, Feb 22, 2011 08:12 PM
    • Answers: 3
    • Views: 607
    Last Post: Feb 23, 2011 08:12 AM
    by BiWiccanAndProud  Go to last post
    • Answers: 2
    • Views: 3,754
    Last Post: Feb 20, 2011 08:43 AM
    by BiWiccanAndProud  Go to last post
  4. Misconceptions about religion

    Started by BiWiccanAndProud, Oct 17, 2007 12:09 PM
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    • Answers: 83
    • Views: 9,079
    Last Post: Feb 6, 2011 07:58 PM
    by katesacct  Go to last post
    • Answers: 3
    • Views: 1,411
    Last Post: Nov 5, 2010 05:41 AM
    by em_40  Go to last post

    Topic:
    Fish

    • Answers: 3
    • Views: 318
    Last Post: Nov 3, 2010 03:09 PM
    by twinkiedooter  Go to last post
  5. Why am I so shy?

    Started by BiWiccanAndProud, Nov 2, 2010 05:13 PM
    • Answers: 4
    • Views: 896
    Last Post: Nov 3, 2010 02:24 PM
    by Cat1864  Go to last post
    • Answers: 11
    • Views: 987
    Last Post: Apr 18, 2010 05:42 PM
    by Wondergirl  Go to last post

    Topic:
    Dogs

  6. Is this my lizards happy or mad face?

    Started by BiWiccanAndProud, Apr 17, 2010 04:27 PM
    • Answers: 1
    • Views: 568
    Last Post: Apr 18, 2010 05:27 PM
    by Lucky098  Go to last post

    Topic:
    Reptiles

  7. Wanting to Self Publish. Where do I go?

    Started by BiWiccanAndProud, Mar 10, 2010 10:14 PM
    • Answers: 9
    • Views: 574
    Last Post: Apr 17, 2010 05:04 PM
    by BiWiccanAndProud  Go to last post

    Topic:
    Writing

    • Answers: 3
    • Views: 1,446
    Last Post: Mar 15, 2010 04:19 AM
    by Fr_Chuck  Go to last post
  8. My future as an english teacher

    Started by BiWiccanAndProud, Mar 17, 2008 11:09 PM
    • Answers: 8
    • Views: 4,742
    Last Post: Jan 2, 2010 02:08 PM
    by Fr_Chuck  Go to last post

    Topic:
    Teaching

  9. In need of energy

    Started by BiWiccanAndProud, Mar 19, 2009 06:36 PM
    • Answers: 13
    • Views: 1,575
    Last Post: Sep 9, 2009 06:25 PM
    by earl237  Go to last post
  10. Medications for a possible UTI

    Started by BiWiccanAndProud, Apr 29, 2009 06:12 PM
    • Answers: 2
    • Views: 301
    Last Post: Apr 30, 2009 06:20 AM
    by shazamataz  Go to last post
  11. What are these?

    Started by BiWiccanAndProud, Apr 29, 2009 09:42 AM
    • Answers: 17
    • Views: 958
    Last Post: Apr 29, 2009 06:53 PM
    by nitelight198073  Go to last post

    Topic:
    Other Law

  12. My friend is looking for scholarships.

    Started by BiWiccanAndProud, Mar 5, 2009 07:29 PM
    • Answers: 4
    • Views: 553
    Last Post: Mar 20, 2009 05:15 AM
    by DoulaLC  Go to last post
  13. How do I know it will fit?

    Started by BiWiccanAndProud, Mar 4, 2009 10:05 AM
    • Answers: 5
    • Views: 511
    Last Post: Mar 4, 2009 10:43 AM
    by ChihuahuaMomma  Go to last post

    Topic:
    Fashion

  14. Forensics pieces!

    Started by BiWiccanAndProud, Dec 14, 2007 11:05 AM
    • Answers: 14
    • Views: 26,683
    Last Post: Mar 4, 2009 12:43 AM
    by Clough  Go to last post

    Topic:
    Theater

  15. Has anyone heard of this site?

    Started by BiWiccanAndProud, Feb 28, 2009 10:29 PM
    • Answers: 3
    • Views: 317
    Last Post: Feb 28, 2009 11:36 PM
    by BiWiccanAndProud  Go to last post
  16. I've done everything!

    Started by BiWiccanAndProud, Dec 7, 2008 09:37 PM
    • Answers: 6
    • Views: 488
    Last Post: Dec 24, 2008 07:32 AM
    by N0help4u  Go to last post

    Topic:
    Weight Loss

  17. Mom Threatening To Cancel Insurance

    Started by BiWiccanAndProud, Nov 3, 2008 11:05 PM
    • Answers: 8
    • Views: 1,067
    Last Post: Dec 7, 2008 09:31 PM
    by BiWiccanAndProud  Go to last post

    Topic:
    Insurance

  18. The Jessica Law

    Started by BiWiccanAndProud, Nov 3, 2008 07:02 PM
    • Answers: 4
    • Views: 391
    Last Post: Dec 7, 2008 09:31 PM
    by BiWiccanAndProud  Go to last post

    Topic:
    Other Law

  19. Wicca's Corner

    Started by BiWiccanAndProud, Oct 25, 2007 09:45 AM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 65
    • Views: 8,354
    Last Post: Nov 6, 2008 07:48 AM
    by path  Go to last post
  20. Teaching Scholarship

    Started by BiWiccanAndProud, Oct 16, 2008 09:38 PM
    • Answers: 7
    • Views: 566
    Last Post: Nov 4, 2008 12:06 AM
    by BiWiccanAndProud  Go to last post
  21. Trunecy (did I spell that right?)

    Started by BiWiccanAndProud, Oct 5, 2008 09:25 PM
    • Answers: 4
    • Views: 1,142
    Last Post: Oct 7, 2008 06:22 AM
    by BiWiccanAndProud  Go to last post

    Topic:
    Other Law

  22. Period problems

    Started by BiWiccanAndProud, Sep 23, 2008 12:11 PM
    • Answers: 3
    • Views: 412
    Last Post: Sep 25, 2008 07:43 AM
    by BiWiccanAndProud  Go to last post
  23. Together vs Sepeartion, Divorce vs fighting

    Started by BiWiccanAndProud, Sep 23, 2008 11:43 AM
    • Answers: 4
    • Views: 697
    Last Post: Sep 25, 2008 12:41 AM
    by Clough  Go to last post
  24. Littlest PetShop

    Started by BiWiccanAndProud, Aug 1, 2008 04:01 PM
    • Answers: 5
    • Views: 529
    Last Post: Aug 1, 2008 04:23 PM
    by N0help4u  Go to last post

    Topic:
    Children

  25. My step dad is an idiot.

    Started by BiWiccanAndProud, Apr 24, 2008 01:08 PM
    • Answers: 7
    • Views: 1,031
    Last Post: Apr 29, 2008 02:49 PM
    by JAMIET  Go to last post

    Topic:
    Criminal Law

  26. Trying to decide my career!

    Started by BiWiccanAndProud, Apr 24, 2008 12:24 PM
    • Answers: 2
    • Views: 770
    Last Post: Apr 25, 2008 01:16 AM
    by simoneaugie  Go to last post
  27. The cost of college

    Started by BiWiccanAndProud, Mar 17, 2008 11:19 PM
    • Answers: 9
    • Views: 831
    Last Post: Mar 18, 2008 10:58 AM
    by BiWiccanAndProud  Go to last post
    • Answers: 8
    • Views: 6,821
    Last Post: Jan 29, 2008 10:57 AM
    by BiWiccanAndProud  Go to last post
  28. Stupidity vs. well. Stupidity!

    Started by BiWiccanAndProud, Oct 26, 2007 12:51 PM
    • Answers: 1
    • Views: 603
    Last Post: Jan 12, 2008 09:32 PM
    by madmad  Go to last post

    Topic:
    The Lounge

  29. So scared and need reassurance

    Started by BiWiccanAndProud, Jan 10, 2008 08:51 AM
    • Answers: 7
    • Views: 946
    Last Post: Jan 11, 2008 11:26 AM
    by twinkiedooter  Go to last post
  30. My mom never signed for these loans!

    Started by BiWiccanAndProud, Jan 10, 2008 08:56 AM
    • Answers: 4
    • Views: 454
    Last Post: Jan 10, 2008 09:25 AM
    by BiWiccanAndProud  Go to last post
  31. How the hell do I organize?

    Started by BiWiccanAndProud, Oct 18, 2007 11:44 AM
    • Answers: 2
    • Views: 1,178
    Last Post: Jan 3, 2008 10:47 AM
    by Dchdman  Go to last post

    Topic:
    MP3

    • Answers: 17
    • Views: 1,144
    Last Post: Dec 18, 2007 11:08 AM
    by BiWiccanAndProud  Go to last post
  32. What is up with my arm?

    Started by BiWiccanAndProud, Oct 17, 2007 09:32 PM
    • Answers: 3
    • Views: 1,015
    Last Post: Dec 11, 2007 10:33 PM
    by BiWiccanAndProud  Go to last post
  33. Oh my! My friend might be pregnant! :D

    Started by BiWiccanAndProud, Dec 6, 2007 12:23 PM
    • Answers: 4
    • Views: 773
    Last Post: Dec 6, 2007 08:50 PM
    by kburk1  Go to last post

    Topic:
    Children

Results 1 to 50 of 73