Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: hkstroud

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Capital Gains on Inheirted Property.

    Started by hkstroud, Feb 26, 2016 05:52 PM
    • Answers: 5
    • Views: 590
    Last Post: Feb 27, 2016 07:43 PM
    by AtlantaTaxExpert  Go to last post

    Topic:
    Taxes

  2. Overcharge of R134a in fridge? [Amana ARS2367AW]

    Started by hkstroud, Jan 15, 2016 06:21 PM
    • Answers: 2
    • Views: 438
    Last Post: Jan 15, 2016 06:57 PM
    by talaniman  Go to last post

    Topic:
    Appliances

  3. Interpert this phase

    Started by hkstroud, Aug 12, 2015 06:10 AM
    • Answers: 6
    • Views: 652
    Last Post: Aug 13, 2015 02:01 PM
    by AK lawyer  Go to last post
    • Answers: 3
    • Views: 373
    Last Post: Jun 7, 2015 07:51 AM
    by hkstroud  Go to last post
  4. Creating File on Desktop

    Started by hkstroud, Dec 16, 2014 07:39 AM
    • Answers: 6
    • Views: 553
    Last Post: Dec 16, 2014 04:36 PM
    by cdad  Go to last post
  5. Determining the Value of a Used Guitar

    Started by hkstroud, Jan 12, 2013 08:23 AM
    • Answers: 1
    • Views: 525
    Last Post: Feb 5, 2014 10:16 PM
    by Bill95jaguar  Go to last post

    Topic:
    Music

  6. Moved: Pvc

    Started by hkstroud, Nov 12, 2013 06:12 PM
    • Answers: -
    • Views: -
    Last Post: Nov 12, 2013 06:12 PM
    by hkstroud  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  7. No hot water...

    Started by hkstroud, Nov 3, 2013 12:32 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 25
    • Views: 1,534
    Last Post: Nov 7, 2013 06:48 PM
    by sknowman  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  8. Moved: Bad Sewer odor in basement

    Started by hkstroud, Nov 11, 2012 07:58 AM
    • Answers: -
    • Views: -
    Last Post: Nov 11, 2012 07:41 AM
    by speedball1  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  9. Checking magneto on B&S.

    Started by hkstroud, Aug 10, 2012 07:55 PM
    • Answers: 5
    • Views: 801
    Last Post: Aug 12, 2012 11:16 PM
    by crigby  Go to last post
  10. Sizing a Capacitor

    Started by hkstroud, Jul 22, 2012 05:59 PM
    • Answers: 2
    • Views: 686
    Last Post: Jul 23, 2012 04:27 PM
    by hkstroud  Go to last post
  11. Sizing a Capacitor

    Started by hkstroud, Jul 22, 2012 05:59 PM
    • Answers: 0
    • Views: 462
    Last Post: Jul 22, 2012 05:59 PM
    by hkstroud  Go to last post
  12. Size of Capacitor

    Started by hkstroud, Jul 22, 2012 09:21 AM
    • Answers: 0
    • Views: 824
    Last Post: Jul 22, 2012 09:21 AM
    by hkstroud  Go to last post
  13. Size Wire for 100 Amp Garage Sub-panel

    Started by hkstroud, Jan 19, 2012 12:03 PM
    • Answers: 4
    • Views: 5,687
    Last Post: Jan 20, 2012 09:53 AM
    by hkstroud  Go to last post
  14. What's This Valve?

    Started by hkstroud, Sep 15, 2011 08:03 PM
    • Answers: 9
    • Views: 503
    Last Post: Sep 17, 2011 05:32 AM
    by speedball1  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  15. 87 Ford F150 Shift Lock

    Started by hkstroud, Aug 28, 2011 03:45 PM
    • Answers: 3
    • Views: 638
    Last Post: Aug 28, 2011 09:15 PM
    by hkstroud  Go to last post
  16. Painting the interior of a microwave

    Started by hkstroud, Jul 9, 2011 06:08 PM
    • Answers: 8
    • Views: 895
    Last Post: Jul 11, 2011 10:23 PM
    by infoguy  Go to last post

    Topic:
    Appliances

  17. I Must Be Living Right

    Started by hkstroud, May 18, 2011 04:36 PM
    • Answers: 4
    • Views: 458
    Last Post: May 19, 2011 09:52 AM
    by massplumber2008  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  18. Bogas Email

    Started by hkstroud, Mar 23, 2011 05:22 AM
    • Answers: 0
    • Views: 241
    Last Post: Mar 23, 2011 05:22 AM
    by hkstroud  Go to last post
  19. Am I Dumb of What?

    Started by hkstroud, Aug 19, 2010 12:20 PM
    • Answers: 5
    • Views: 734
    Last Post: Aug 20, 2010 02:11 PM
    by Milo Dolezal  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  20. Stove wiring using SE cable

    Started by hkstroud, Jul 31, 2010 04:12 PM
    • Answers: 4
    • Views: 512
    Last Post: Jul 31, 2010 07:40 PM
    by hkstroud  Go to last post
  21. Recommendations for sealing concrete

    Started by hkstroud, Jul 6, 2010 06:45 PM
    • Answers: 1
    • Views: 410
    Last Post: Jul 6, 2010 08:24 PM
    by KISS  Go to last post
  22. Merry Christmas

    Started by hkstroud, Dec 24, 2009 09:48 PM
    • Answers: 7
    • Views: 926
    Last Post: Dec 26, 2009 11:57 AM
    by donf  Go to last post
  23. Split Cast Iron Vent Stack

    Started by hkstroud, Nov 28, 2009 04:14 PM
    • Answers: 5
    • Views: 1,749
    Last Post: Nov 29, 2009 06:02 AM
    by massplumber2008  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  24. Painting or staining of trim for interior doors

    Started by hkstroud, Aug 2, 2009 12:35 PM
    • Answers: 2
    • Views: 2,109
    Last Post: Aug 6, 2009 01:00 PM
    by pattyg2  Go to last post
  25. Moved: Plumbing under ground

    Started by hkstroud, Aug 5, 2009 05:31 AM
    • Answers: -
    • Views: -
    Last Post: Aug 5, 2009 05:28 AM
    by speedball1  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  26. Plumbing is Hard Work

    Started by hkstroud, Jul 2, 2009 05:09 AM
    • Answers: 7
    • Views: 2,193
    Last Post: Jul 2, 2009 07:52 AM
    by speedball1  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  27. Voltage drop

    Started by hkstroud, Apr 14, 2009 11:36 AM
    • Answers: 8
    • Views: 870
    Last Post: Apr 15, 2009 08:05 AM
    by KISS  Go to last post
  28. Leaking Masonry Front Stoop

    Started by hkstroud, Apr 4, 2008 07:11 AM
    • Answers: 0
    • Views: 559
    Last Post: Apr 4, 2008 07:11 AM
    by hkstroud  Go to last post

    Topic:
    Construction

  29. Setting Up LAN

    Started by hkstroud, Feb 29, 2008 02:04 PM
    • Answers: 1
    • Views: 813
    Last Post: Mar 4, 2008 06:51 AM
    by TechEmperor  Go to last post

    Topic:
    Networking

  30. Specific Definition of R-Value

    Started by hkstroud, Feb 20, 2008 08:05 PM
    • Answers: 1
    • Views: 512
    Last Post: Feb 20, 2008 08:28 PM
    by hvac1000  Go to last post
  31. Furnace fan fails intermentantly

    Started by hkstroud, Jan 21, 2008 07:50 PM
    • Answers: 1
    • Views: 1,224
    Last Post: Jan 21, 2008 10:08 PM
    by hvac1000  Go to last post
Results 1 to 32 of 132