Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: twinkiedooter

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Mole or moles tearing up my yard

    Started by twinkiedooter, Aug 4, 2011 04:44 PM
    • Answers: 4
    • Views: 2,072
    Last Post: Oct 28, 2012 06:00 AM
    by BrokenD  Go to last post

    Topic:
    Pest Control

    • Answers: 6
    • Views: 4,060
    Last Post: Aug 20, 2012 12:11 PM
    by bsykes98  Go to last post
    • Answers: 0
    • Views: 334
    Last Post: Oct 8, 2011 11:52 AM
    by twinkiedooter  Go to last post

    Topic:
    Windows

  2. The up and coming new SUPER CONGRESS

    Started by twinkiedooter, Sep 4, 2011 02:26 PM
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    • Answers: 92
    • Views: 4,032
    Last Post: Sep 8, 2011 04:27 PM
    by smoothy  Go to last post
  3. Here is a list of some of Obama's Firsts

    Started by twinkiedooter, Aug 25, 2011 01:10 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 23
    • Views: 1,660
    Last Post: Aug 28, 2011 12:24 PM
    by talaniman  Go to last post
  4. What about Obama's ratings in the toilet rating now?

    Started by twinkiedooter, Aug 20, 2011 06:04 PM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 51
    • Views: 2,625
    Last Post: Aug 23, 2011 06:31 PM
    by talaniman  Go to last post
  5. Pilots vs Service Engineers

    Started by twinkiedooter, Jul 29, 2011 07:49 PM
    • Answers: 6
    • Views: 744
    Last Post: Aug 23, 2011 07:55 AM
    by Aurora_Bell  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  6. Now that they have voted, what do you think?

    Started by twinkiedooter, Aug 4, 2011 10:31 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 24
    • Views: 2,112
    Last Post: Aug 8, 2011 09:28 PM
    by paraclete  Go to last post
  7. Extreme heat in the US midwest and East coast

    Started by twinkiedooter, Jul 25, 2011 09:48 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 31
    • Views: 1,905
    Last Post: Jul 29, 2011 05:02 AM
    by paraclete  Go to last post
  8. The Dream Act

    Started by twinkiedooter, Jul 25, 2011 04:43 PM
    • Answers: 8
    • Views: 697
    Last Post: Jul 26, 2011 08:44 PM
    by paraclete  Go to last post
  9. Do you think polygamy is wrong or right?

    Started by twinkiedooter, Jul 25, 2011 04:49 PM
    • Answers: 9
    • Views: 737
    Last Post: Jul 25, 2011 10:48 PM
    by talaniman  Go to last post
  10. Windows OS Music

    Started by twinkiedooter, Sep 11, 2008 09:26 AM
    • Answers: 4
    • Views: 346
    Last Post: Jul 25, 2011 09:23 AM
    by twinkiedooter  Go to last post

    Topic:
    Windows

  11. Casey Anthony goes free?

    Started by twinkiedooter, Jul 6, 2011 02:17 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 34
    • Views: 2,009
    Last Post: Jul 8, 2011 08:36 PM
    by Fr_Chuck  Go to last post
  12. Lots of Snow and Cold Weather

    Started by twinkiedooter, Dec 6, 2010 11:10 AM
    6 Pages
    1 2 3 ... 6
    • Answers: 105
    • Views: 4,318
    Last Post: Feb 5, 2011 04:33 PM
    by paraclete  Go to last post
  13. Poll: Are you going to get either the seasonal flu shot or the swine flu shot?

    Started by twinkiedooter, Sep 25, 2009 06:21 PM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 63
    • Views: 4,238
    Last Post: Oct 8, 2010 06:46 PM
    by cdad  Go to last post
  14. Not getting a ticket the easy way.

    Started by twinkiedooter, Jun 3, 2010 12:46 PM
    • Answers: 4
    • Views: 451
    Last Post: Jun 10, 2010 02:13 PM
    by albear  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  15. A few bar jokes.

    Started by twinkiedooter, Jun 3, 2010 12:58 PM
    • Answers: 4
    • Views: 656
    Last Post: Jun 8, 2010 08:15 PM
    by Aurora_Bell  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  16. Helen Thomas retires

    Started by twinkiedooter, Jun 7, 2010 06:35 PM
    • Answers: 4
    • Views: 937
    Last Post: Jun 8, 2010 07:37 AM
    by tomder55  Go to last post
  17. The Senator Casts His Vote

    Started by twinkiedooter, Mar 29, 2010 06:11 PM
    • Answers: 2
    • Views: 617
    Last Post: Mar 30, 2010 02:30 AM
    by Catsmine  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  18. Health Care Bill?

    Started by twinkiedooter, Mar 23, 2010 04:52 PM
    • Answers: 3
    • Views: 786
    Last Post: Mar 25, 2010 07:21 AM
    by Catsmine  Go to last post
  19. Because I am a Man

    Started by twinkiedooter, Feb 1, 2010 09:44 AM
    • Answers: 13
    • Views: 1,281
    Last Post: Feb 5, 2010 10:56 PM
    by Clough  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  20. Why would he say this?

    Started by twinkiedooter, Jan 22, 2010 03:32 PM
    • Answers: 13
    • Views: 11,105
    Last Post: Jan 30, 2010 03:23 PM
    by paraclete  Go to last post
  21. Full body scanners.

    Started by twinkiedooter, Jan 8, 2010 04:18 PM
    • Answers: 8
    • Views: 457
    Last Post: Jan 9, 2010 12:04 PM
    by KISS  Go to last post
    • Answers: 12
    • Views: 834
    Last Post: Jan 8, 2010 03:21 AM
    by tomder55  Go to last post
  22. Looks like the Health Care bill will be rammed through

    Started by twinkiedooter, Dec 21, 2009 11:38 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 46
    • Views: 3,017
    Last Post: Jan 5, 2010 01:11 PM
    by speechlesstx  Go to last post
  23. Yoga Dog Calendar

    Started by twinkiedooter, Oct 26, 2009 09:25 AM
    • Answers: 4
    • Views: 855
    Last Post: Oct 29, 2009 04:44 PM
    by shazamataz  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  24. Soupy Sales goes to the great beyond

    Started by twinkiedooter, Oct 24, 2009 10:19 AM
    • Answers: 7
    • Views: 770
    Last Post: Oct 25, 2009 02:46 PM
    by twinkiedooter  Go to last post
  25. Seeing as how Global Warming isn't happening just yet

    Started by twinkiedooter, Oct 16, 2009 06:48 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 26
    • Views: 2,319
    Last Post: Oct 20, 2009 12:48 PM
    by tomder55  Go to last post
  26. Anyone Have Pressure Cooker Receipes?

    Started by twinkiedooter, Sep 28, 2009 04:10 PM
    • Answers: 3
    • Views: 977
    Last Post: Sep 28, 2009 05:02 PM
    by Just Looking  Go to last post

    Topic:
    Cooking

  27. The first 100 days

    Started by twinkiedooter, Apr 25, 2009 07:29 PM
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    • Answers: 88
    • Views: 5,047
    Last Post: Sep 28, 2009 12:34 PM
    by galveston  Go to last post
  28. Swine Flu H1N1 Shots

    Started by twinkiedooter, Aug 2, 2009 07:07 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 31
    • Views: 1,285
    Last Post: Aug 5, 2009 03:18 PM
    by tickle  Go to last post
  29. Anyone who buys Cigarettes or tobacco products

    Started by twinkiedooter, Feb 28, 2009 08:26 PM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 47
    • Views: 3,342
    Last Post: Apr 2, 2009 04:02 PM
    by andrewc24301  Go to last post
  30. Want some NEW menu goodies? Try these.

    Started by twinkiedooter, Mar 20, 2009 05:35 PM
    • Answers: 1
    • Views: 457
    Last Post: Mar 21, 2009 02:14 PM
    by twinkiedooter  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  31. Congress Finally Does Something Right!

    Started by twinkiedooter, Mar 11, 2009 07:49 PM
    • Answers: 13
    • Views: 964
    Last Post: Mar 20, 2009 11:34 AM
    by 21boat  Go to last post
  32. Bernie Madoff 24 hours later in jail

    Started by twinkiedooter, Mar 14, 2009 05:18 PM
    • Answers: 2
    • Views: 280
    Last Post: Mar 15, 2009 02:16 AM
    by tomder55  Go to last post
    • Answers: 15
    • Views: 1,447
    Last Post: Feb 17, 2009 07:35 PM
    by Skell  Go to last post
  33. Now that the Stimulus Package has passed

    Started by twinkiedooter, Feb 14, 2009 05:29 PM
    • Answers: 17
    • Views: 810
    Last Post: Feb 17, 2009 07:28 PM
    by Skell  Go to last post
  34. Whatever happened to this?

    Started by twinkiedooter, Feb 10, 2009 03:26 PM
    • Answers: 5
    • Views: 1,059
    Last Post: Feb 13, 2009 03:33 AM
    by tomder55  Go to last post
  35. So what's so stimulating about this package?

    Started by twinkiedooter, Jan 29, 2009 09:09 AM
    • Answers: 12
    • Views: 916
    Last Post: Jan 29, 2009 04:17 PM
    by startover22  Go to last post
  36. We Couldn't Get Much Higher

    Started by twinkiedooter, Nov 20, 2008 05:26 PM
    • Answers: 4
    • Views: 2,098
    Last Post: Nov 20, 2008 10:07 PM
    by friend4u178  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  37. Cows laying down in the field

    Started by twinkiedooter, Jul 11, 2008 07:06 AM
    • Answers: 4
    • Views: 4,143
    Last Post: Jul 11, 2008 12:31 PM
    by twinkiedooter  Go to last post

    Topic:
    Zoology

  38. Creditor problems? Read this.

    Started by twinkiedooter, Apr 26, 2008 03:15 PM
    • Answers: 1
    • Views: 452
    Last Post: Apr 26, 2008 03:29 PM
    by N0help4u  Go to last post

    Topic:
    Credit

  39. How do I get to disable this log on screen?

    Started by twinkiedooter, Mar 11, 2008 08:33 AM
    • Answers: 3
    • Views: 589
    Last Post: Mar 15, 2008 11:31 PM
    by NICKNAME  Go to last post

    Topic:
    Windows

  40. ON Fan Setting Switch on Furnace not working

    Started by twinkiedooter, Mar 15, 2008 03:25 PM
    • Answers: 0
    • Views: 324
    Last Post: Mar 15, 2008 03:25 PM
    by twinkiedooter  Go to last post

    Topic:
    Appliances

  41. Earthlink disconnecting my connection

    Started by twinkiedooter, Mar 11, 2008 08:41 AM
    • Answers: 0
    • Views: 383
    Last Post: Mar 11, 2008 08:41 AM
    by twinkiedooter  Go to last post
  42. Blonde Murder Victim

    Started by twinkiedooter, Feb 8, 2008 06:37 PM
    • Answers: 7
    • Views: 720
    Last Post: Feb 13, 2008 10:12 AM
    by Scottish2008  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  43. Electric furnace mobile home won't come on

    Started by twinkiedooter, Jan 5, 2008 10:16 AM
    • Answers: 13
    • Views: 3,889
    Last Post: Jan 5, 2008 06:46 PM
    by twinkiedooter  Go to last post
Results 1 to 47 of 50