Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: mygirlsdad77

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Oldsmobile Cutlass Seats

    Started by mygirlsdad77, Jun 18, 2015 04:35 PM
    • Answers: 2
    • Views: 413
    Last Post: Jun 23, 2015 03:57 PM
    by mygirlsdad77  Go to last post
  2. Static shock shorting t-stats

    Started by mygirlsdad77, Feb 19, 2010 04:45 PM
    • Answers: 7
    • Views: 1,909
    Last Post: Jun 14, 2014 01:28 AM
    by KISS  Go to last post
  3. Milwaukee 28v

    Started by mygirlsdad77, Aug 18, 2013 11:39 AM
    • Answers: 2
    • Views: 411
    Last Post: Aug 18, 2013 02:15 PM
    by mygirlsdad77  Go to last post
  4. Which brand of furnace?

    Started by mygirlsdad77, Jul 17, 2013 04:15 PM
    • Answers: 4
    • Views: 718
    Last Post: Jul 18, 2013 05:27 PM
    by mygirlsdad77  Go to last post
  5. Exciting and scary. Wish me luck.

    Started by mygirlsdad77, May 2, 2013 04:49 PM
    • Answers: 12
    • Views: 938
    Last Post: May 4, 2013 08:44 AM
    by jlisenbe  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  6. Gas fireplace

    Started by mygirlsdad77, Oct 25, 2008 06:58 PM
    • Answers: 14
    • Views: 4,276
    Last Post: Dec 24, 2012 07:47 PM
    by mygirlsdad77  Go to last post
    • Answers: 3
    • Views: 1,096
    Last Post: Dec 24, 2012 07:26 PM
    by mygirlsdad77  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  7. Frozen vents. Possible cure.

    Started by mygirlsdad77, Dec 14, 2011 06:04 PM
    • Answers: 3
    • Views: 1,411
    Last Post: Dec 15, 2011 06:56 PM
    by mygirlsdad77  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

    • Answers: 1
    • Views: 774
    Last Post: Jul 19, 2011 06:35 PM
    by Stratmando  Go to last post
  8. Funny? Yes!

    Started by mygirlsdad77, Oct 17, 2010 06:12 PM
    • Answers: 0
    • Views: 251
    Last Post: Oct 17, 2010 06:12 PM
    by mygirlsdad77  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  9. Wife/husband hearing issues.

    Started by mygirlsdad77, Aug 27, 2010 05:18 PM
    • Answers: 2
    • Views: 483
    Last Post: Sep 2, 2010 09:58 AM
    by adam_89  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  10. A true encounter that made me lol

    Started by mygirlsdad77, Aug 27, 2010 05:31 PM
    • Answers: 4
    • Views: 552
    Last Post: Sep 2, 2010 09:54 AM
    by adam_89  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  11. Jet ski impeller

    Started by mygirlsdad77, Jul 15, 2009 04:05 PM
    • Answers: 9
    • Views: 7,026
    Last Post: Aug 30, 2010 12:26 PM
    by Stratmando  Go to last post

    Topic:
    Motorcycles

  12. Microns 410 attn hvac1000

    Started by mygirlsdad77, Jul 1, 2010 04:35 PM
    • Answers: 4
    • Views: 379
    Last Post: Jul 1, 2010 07:06 PM
    by hvac1000  Go to last post
  13. Rough in under concrete

    Started by mygirlsdad77, Apr 14, 2010 04:25 PM
    • Answers: 8
    • Views: 492
    Last Post: Apr 15, 2010 08:49 PM
    by truck 41  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  14. Trap primers

    Started by mygirlsdad77, Apr 14, 2010 04:04 PM
    • Answers: 5
    • Views: 5,136
    Last Post: Apr 15, 2010 06:35 AM
    by speedball1  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  15. New cuckoo clock

    Started by mygirlsdad77, Mar 13, 2010 02:20 PM
    • Answers: 6
    • Views: 747
    Last Post: Mar 15, 2010 10:54 AM
    by Just Dahlia  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  16. Nudist colony

    Started by mygirlsdad77, Mar 13, 2010 02:31 PM
    • Answers: 3
    • Views: 1,039
    Last Post: Mar 13, 2010 06:20 PM
    by mygirlsdad77  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  17. Poor ink drops

    Started by mygirlsdad77, Mar 13, 2010 02:24 PM
    • Answers: 4
    • Views: 486
    Last Post: Mar 13, 2010 06:16 PM
    by mygirlsdad77  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  18. Jail time.

    Started by mygirlsdad77, Mar 7, 2010 11:47 AM
    • Answers: 2
    • Views: 599
    Last Post: Mar 11, 2010 08:07 PM
    by BlackVY  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  19. Csst gas pipe

    Started by mygirlsdad77, Mar 10, 2010 06:23 PM
    • Answers: 2
    • Views: 709
    Last Post: Mar 11, 2010 05:35 AM
    by massplumber2008  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  20. Knock knock

    Started by mygirlsdad77, Mar 2, 2010 05:27 PM
    • Answers: 14
    • Views: 846
    Last Post: Mar 4, 2010 04:40 PM
    by friend4u178  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  21. Any interest here?

    Started by mygirlsdad77, Jun 8, 2009 04:27 PM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 72
    • Views: 4,138
    Last Post: Feb 14, 2010 12:28 PM
    by mygirlsdad77  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  22. Technical assistance from an internet provider

    Started by mygirlsdad77, Feb 4, 2010 05:15 PM
    • Answers: 8
    • Views: 776
    Last Post: Feb 6, 2010 06:56 AM
    by tkrussell  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  23. Cleaning a flame senser with a dollar bill?

    Started by mygirlsdad77, Dec 16, 2009 07:28 PM
    • Answers: 8
    • Views: 1,281
    Last Post: Dec 17, 2009 06:56 PM
    by mygirlsdad77  Go to last post
  24. Navion water heater

    Started by mygirlsdad77, Feb 5, 2009 05:59 PM
    • Answers: 13
    • Views: 7,891
    Last Post: Oct 21, 2009 04:31 PM
    by mygirlsdad77  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  25. Retrieve sewer cable

    Started by mygirlsdad77, Jun 3, 2009 03:25 PM
    • Answers: 9
    • Views: 1,336
    Last Post: Jun 4, 2009 04:14 PM
    by speedball1  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  26. Low yielding or drying well or maybe a clog?

    Started by mygirlsdad77, May 13, 2009 07:30 PM
    • Answers: 2
    • Views: 418
    Last Post: May 14, 2009 01:20 PM
    by Tiffsue73  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  27. Have you guys heard of watersense?

    Started by mygirlsdad77, May 9, 2009 12:37 PM
    • Answers: 2
    • Views: 387
    Last Post: May 10, 2009 03:36 PM
    by mygirlsdad77  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  28. Digital, or gauge manometer?

    Started by mygirlsdad77, May 6, 2009 03:26 PM
    • Answers: 3
    • Views: 448
    Last Post: May 7, 2009 03:28 PM
    by mygirlsdad77  Go to last post
  29. Looking for some info from an old post

    Started by mygirlsdad77, Mar 23, 2009 04:33 PM
    • Answers: 18
    • Views: 888
    Last Post: Mar 27, 2009 06:40 AM
    by iamgrowler  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  30. Looking for info from hvac1000

    Started by mygirlsdad77, Mar 24, 2009 05:16 PM
    • Answers: 7
    • Views: 610
    Last Post: Mar 26, 2009 05:22 PM
    by mygirlsdad77  Go to last post
  31. Is this funny, or am I crazy

    Started by mygirlsdad77, Jan 6, 2009 08:13 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 21
    • Views: 1,442
    Last Post: Jan 31, 2009 02:37 PM
    by mygirlsdad77  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  32. Safety issues with oversizing blower motor?

    Started by mygirlsdad77, Jan 23, 2009 06:38 PM
    • Answers: 3
    • Views: 797
    Last Post: Jan 24, 2009 01:36 AM
    by hvac1000  Go to last post
  33. What should I do doc?

    Started by mygirlsdad77, Jan 7, 2009 08:30 PM
    • Answers: 4
    • Views: 512
    Last Post: Jan 7, 2009 09:05 PM
    by mygirlsdad77  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  34. Med gas recert test

    Started by mygirlsdad77, Dec 6, 2008 02:32 PM
    • Answers: 2
    • Views: 356
    Last Post: Dec 6, 2008 03:53 PM
    by massplumber2008  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  35. Napoleon propane freestanding fireplace

    Started by mygirlsdad77, Nov 6, 2008 03:50 PM
    • Answers: 11
    • Views: 1,562
    Last Post: Dec 6, 2008 03:40 PM
    by hvac1000  Go to last post
  36. Heating System

    Started by mygirlsdad77, Nov 3, 2008 04:58 PM
    • Answers: 2
    • Views: 355
    Last Post: Nov 4, 2008 04:01 PM
    by mygirlsdad77  Go to last post
    • Answers: 0
    • Views: 493
    Last Post: Aug 27, 2008 06:36 PM
    by mygirlsdad77  Go to last post

    Topic:
    Appliances

Results 1 to 39 of 40