Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: Curlyben

Search: Search took 0.08 seconds.

  1. Tried and tested squirrel receipes..

    Started by Curlyben, Mar 10, 2018 11:34 AM
    • Answers: 3
    • Views: 459
    Last Post: Mar 11, 2018 08:34 AM
    by talaniman  Go to last post

    Topic:
    Recipes

  2. Poll: The AMHD Presidential Poll 2016

    Started by Curlyben, Nov 5, 2016 05:04 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 33
    • Views: 2,301
    Last Post: Nov 17, 2016 08:37 PM
    by ma0641  Go to last post
  3. Longest movie series

    Started by Curlyben, Dec 15, 2015 07:14 AM
    • Answers: 4
    • Views: 447
    Last Post: Jan 21, 2016 11:41 PM
    by Dchdman  Go to last post

    Topic:
    Movies

  4. So have you taken the plundge ??

    Started by Curlyben, Jul 29, 2015 02:09 PM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 68
    • Views: 38,746
    Last Post: Aug 11, 2015 08:57 AM
    by catonsville  Go to last post
  5. Any Hyper-V gurus out there

    Started by Curlyben, Feb 20, 2015 03:05 AM
    • Answers: 1
    • Views: 775
    Last Post: Feb 20, 2015 02:03 PM
    by Curlyben  Go to last post
  6. Is this possible in ONE button

    Started by Curlyben, Feb 18, 2014 02:01 AM
    • Answers: 12
    • Views: 1,348
    Last Post: Apr 11, 2014 12:19 AM
    by JBeaucaire  Go to last post

    Topic:
    Spreadsheets

  7. South Africa's Nelson Mandela dies

    Started by Curlyben, Dec 5, 2013 03:06 PM
    • Answers: 7
    • Views: 890
    Last Post: Dec 8, 2013 02:46 AM
    by paraclete  Go to last post
  8. ... and now for something completely different...

    Started by Curlyben, Sep 12, 2013 01:24 PM
    • Answers: 3
    • Views: 905
    Last Post: Sep 12, 2013 02:16 PM
    by speechlesstx  Go to last post
  9. The Falkland "issue"

    Started by Curlyben, Apr 9, 2013 03:05 AM
    • Answers: 8
    • Views: 812
    Last Post: Apr 9, 2013 03:46 PM
    by paraclete  Go to last post
  10. Bath mixer tap

    Started by Curlyben, Mar 31, 2013 10:00 AM
    • Answers: 2
    • Views: 494
    Last Post: Mar 31, 2013 12:15 PM
    by Milo Dolezal  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  11. News from across the pond, for a change...

    Started by Curlyben, Feb 14, 2013 03:12 PM
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    • Answers: 96
    • Views: 12,807
    Last Post: Mar 5, 2013 11:15 PM
    by paraclete  Go to last post
  12. Geeks Unite...

    Started by Curlyben, Feb 15, 2013 11:36 AM
    • Answers: 1
    • Views: 378
    Last Post: Feb 15, 2013 02:51 PM
    by cdad  Go to last post

    Topic:
    The Lounge

  13. Tablets, iPads and other portables...

    Started by Curlyben, Jan 5, 2013 01:29 AM
    • Answers: 2
    • Views: 414
    Last Post: Jan 5, 2013 08:10 AM
    by Wondergirl  Go to last post

    Topic:
    The Lounge

  14. Sticky Question Sticky: The Wine expert is IN !

    Started by Curlyben, Dec 6, 2008 11:30 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 25
    • Views: 4,721
    Last Post: Nov 12, 2012 12:43 PM
    by allymoira  Go to last post

    Topic:
    Wine

  15. Hey Scott!

    Started by Curlyben, Oct 29, 2012 03:05 PM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 55
    • Views: 2,389
    Last Post: Nov 12, 2012 05:39 AM
    by ScottGem  Go to last post

    Topic:
    The Lounge

  16. It's On, the JUMP of the Century!!

    Started by Curlyben, Oct 14, 2012 10:19 AM
    • Answers: 7
    • Views: 741
    Last Post: Oct 15, 2012 03:44 AM
    by Curlyben  Go to last post
  17. New breed of Online course

    Started by Curlyben, Sep 10, 2012 04:36 AM
    • Answers: 0
    • Views: 544
    Last Post: Sep 10, 2012 04:36 AM
    by Curlyben  Go to last post
  18. US astronaut Neil Armstrong dies, first man on Moon

    Started by Curlyben, Aug 25, 2012 12:48 PM
    • Answers: 19
    • Views: 1,211
    Last Post: Aug 28, 2012 01:16 PM
    by cdad  Go to last post
  19. Haven't done this in a while, so...

    Started by Curlyben, Aug 3, 2012 12:44 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 22
    • Views: 988
    Last Post: Aug 27, 2012 01:30 PM
    by Wondergirl  Go to last post

    Topic:
    The Lounge

  20. ... and now for something completely different.

    Started by Curlyben, Jun 25, 2012 07:59 AM
    • Answers: 7
    • Views: 1,077
    Last Post: Jun 28, 2012 06:09 AM
    by speechlesstx  Go to last post
    • Answers: -
    • Views: -
    Last Post: May 15, 2012 11:52 PM
    by Curlyben  Go to last post

    Topic:
    Criminal Law

  21. Are we really as secular as we think

    Started by Curlyben, Feb 22, 2012 07:19 AM
    • Answers: 4
    • Views: 281
    Last Post: May 4, 2012 07:44 PM
    by paraclete  Go to last post
  22. I just have to share this - Extreme Tech

    Started by Curlyben, Apr 5, 2012 02:27 AM
    • Answers: 3
    • Views: 630
    Last Post: Apr 6, 2012 11:48 AM
    by cdad  Go to last post
  23. Sticky Question Sticky: LIC Policy Information

    Started by Curlyben, Mar 13, 2012 12:44 AM
    • Answers: 0
    • Views: 11,092
    Last Post: Mar 13, 2012 12:44 AM
    by Curlyben  Go to last post

    Topic:
    Insurance

    • Answers: 4
    • Views: 1,703
    Last Post: Feb 27, 2012 10:13 AM
    by row_29  Go to last post
  24. Time for a new toy

    Started by Curlyben, Dec 23, 2011 03:21 PM
    • Answers: 5
    • Views: 260
    Last Post: Jan 9, 2012 08:12 AM
    by Aurora_Bell  Go to last post

    Topic:
    The Lounge

  25. Sticky Question Sticky: Paris Etching Society SZL - Please Read

    Started by Curlyben, Nov 24, 2007 03:43 PM
    • Answers: 9
    • Views: 30,247
    Last Post: Nov 12, 2011 05:58 PM
    by MaryJ62  Go to last post

    Topic:
    Art

  26. Amy Winehouse found dead, aged 27

    Started by Curlyben, Jul 23, 2011 01:12 PM
    • Answers: 8
    • Views: 702
    Last Post: Jul 27, 2011 03:46 PM
    by paraclete  Go to last post
  27. I wondered when I would get one of these...

    Started by Curlyben, May 16, 2011 02:12 PM
    • Answers: 10
    • Views: 552
    Last Post: May 24, 2011 04:21 PM
    by Aurora_Bell  Go to last post
  28. Emergency Preparedness and Response

    Started by Curlyben, May 20, 2011 03:10 AM
    • Answers: 2
    • Views: 759
    Last Post: May 20, 2011 03:51 AM
    by NeedKarma  Go to last post
  29. So, What will YOU be doing on the 29th ?

    Started by Curlyben, Apr 26, 2011 08:19 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 20
    • Views: 1,533
    Last Post: Apr 29, 2011 11:37 PM
    by paraclete  Go to last post
  30. FireFox 4 goes GOLD

    Started by Curlyben, Mar 23, 2011 02:53 PM
    • Answers: 19
    • Views: 386
    Last Post: Mar 23, 2011 11:28 PM
    by Curlyben  Go to last post
    • Answers: 0
    • Views: 3,011
    Last Post: Mar 17, 2011 04:51 AM
    by Curlyben  Go to last post

    Topic:
    Job Hunting

  31. Earthquake causes Japan to be hit by huge Tsunami

    Started by Curlyben, Mar 11, 2011 01:17 AM
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    • Answers: 88
    • Views: 1,876
    Last Post: Mar 16, 2011 06:39 AM
    by tomder55  Go to last post
  32. Withdraw complaint

    Started by Curlyben, Jan 13, 2011 11:53 AM
    • Answers: 0
    • Views: 207
    Last Post: Jan 13, 2011 11:53 AM
    by Curlyben  Go to last post

    Topic:
    Criminal Law

  33. Do you consider the censorship of a literary classic acceptable ?

    Started by Curlyben, Jan 6, 2011 09:20 AM
    7 Pages
    1 2 3 ... 7
    • Answers: 129
    • Views: 2,668
    Last Post: Jan 13, 2011 10:42 AM
    by smoothy  Go to last post
  34. Excel 2007 mulitple hyperlinks

    Started by Curlyben, Oct 8, 2010 01:17 PM
    • Answers: 3
    • Views: 369
    Last Post: Oct 11, 2010 12:23 PM
    by JBeaucaire  Go to last post

    Topic:
    Spreadsheets

  35. Scoring in bowling

    Started by Curlyben, Dec 22, 2008 04:20 AM
    • Answers: 7
    • Views: 1,911
    Last Post: Oct 4, 2010 04:20 AM
    by Kozyol  Go to last post

    Topic:
    Bowling

  36. Well it's Official: God did not create Universe

    Started by Curlyben, Sep 3, 2010 12:19 AM
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    • Answers: 82
    • Views: 2,259
    Last Post: Sep 4, 2010 07:52 AM
    by Unknown008  Go to last post
  37. Sticky Question Sticky: Advice on Avoiding Degree Mills

    Started by Curlyben, Jan 22, 2007 04:29 AM
    • Answers: 6
    • Views: 20,168
    Last Post: Aug 23, 2010 09:18 AM
    by NeedKarma  Go to last post
  38. Finally, after 12 years wait...

    Started by Curlyben, Jul 28, 2010 10:24 AM
    • Answers: 7
    • Views: 788
    Last Post: Aug 10, 2010 04:37 PM
    by albear  Go to last post

    Topic:
    Video Games

    • Answers: 3
    • Views: 5,363
    Last Post: Aug 1, 2010 05:47 AM
    by camden07  Go to last post

    Topic:
    Banking

  39. The NC Calendar III

    Started by Curlyben, Aug 31, 2008 10:29 AM
    23 Pages
    1 2 3 ... 23
    • Answers: 459
    • Views: 18,365
    Last Post: Jul 11, 2010 06:35 AM
    by Mikelreal  Go to last post
  40. 2012 and all that...

    Started by Curlyben, Jun 16, 2010 01:42 AM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 75
    • Views: 2,266
    Last Post: Jul 8, 2010 12:54 PM
    by positiveparent  Go to last post
  41. World Cup 2010

    Started by Curlyben, Jun 13, 2010 12:37 AM
    • Answers: 6
    • Views: 827
    Last Post: Jul 2, 2010 02:59 PM
    by tickle  Go to last post
  42. Guess who's got a new toy..

    Started by Curlyben, May 27, 2010 02:04 PM
    • Answers: 10
    • Views: 409
    Last Post: Jun 20, 2010 04:37 PM
    by Fr_Chuck  Go to last post

    Topic:
    The Lounge

  43. UK's general election will be held on 6 May

    Started by Curlyben, Apr 6, 2010 02:58 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 58
    • Views: 2,749
    Last Post: May 12, 2010 09:55 AM
    by tomder55  Go to last post
  44. UK is officially a NO FLY ZONE

    Started by Curlyben, Apr 15, 2010 08:45 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 43
    • Views: 2,766
    Last Post: Apr 27, 2010 06:26 AM
    by speechlesstx  Go to last post
  45. Animals with LAME names

    Started by Curlyben, Apr 22, 2010 11:14 AM
    7 Pages
    1 2 3 ... 7
    • Answers: 120
    • Views: 3,371
    Last Post: Apr 27, 2010 04:55 AM
    by Aurora_Bell  Go to last post

    Topic:
    The Lounge

  46. Sticky Question Sticky: Frequently Ask Questions about Computers

    Started by Curlyben, Jul 4, 2008 03:11 PM
    • Answers: 6
    • Views: 12,952
    Last Post: Apr 26, 2010 07:30 AM
    by Curlyben  Go to last post
Results 1 to 50 of 500