Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: J_9

Search: Search took 0.04 seconds.

  1. Screenshot

    Started by J_9, Apr 13, 2018 07:10 AM
    • Answers: 6
    • Views: 703
    Last Post: Apr 13, 2018 09:19 AM
    by J_9  Go to last post
  2. RIP Cat1864

    Started by J_9, Jun 7, 2017 07:40 PM
    • Answers: 4
    • Views: 402
    Last Post: Jun 10, 2017 06:03 AM
    by DoulaLC  Go to last post
  3. Low water pressure, high pitched squeal

    Started by J_9, Nov 12, 2015 08:46 AM
    • Answers: 19
    • Views: 1,154
    Last Post: Nov 24, 2015 06:12 PM
    by jlisenbe  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  4. Global Plasma Solutions

    Started by J_9, Mar 25, 2015 10:31 PM
    • Answers: 4
    • Views: 551
    Last Post: Apr 24, 2015 08:32 AM
    by Grady White  Go to last post
  5. Disputing a charge

    Started by J_9, Jan 20, 2015 05:34 AM
    • Answers: 1
    • Views: 1,247
    Last Post: Jan 20, 2015 05:51 AM
    by ScottGem  Go to last post

    Topic:
    Credit

  6. 2008 Buick Enclave

    Started by J_9, Nov 8, 2014 07:57 AM
    • Answers: 5
    • Views: 394
    Last Post: Nov 15, 2014 04:50 AM
    by DoulaLC  Go to last post
  7. XBOX360 x2

    Started by J_9, Apr 27, 2014 07:04 PM
    • Answers: 3
    • Views: 1,565
    Last Post: Jul 25, 2014 01:36 PM
    by SGTMSID  Go to last post

    Topic:
    Video Games

  8. Surprised

    Started by J_9, Jun 5, 2014 07:17 AM
    7 Pages
    1 2 3 ... 7
    • Answers: 122
    • Views: 4,090
    Last Post: Jun 23, 2014 04:07 PM
    by paraclete  Go to last post
  9. 6 years ago today

    Started by J_9, May 5, 2014 07:19 AM
    • Answers: 13
    • Views: 1,007
    Last Post: May 5, 2014 08:35 PM
    by J_9  Go to last post

    Topic:
    The Lounge

  10. Tiny Network

    Started by J_9, Jan 7, 2014 11:23 PM
    • Answers: 9
    • Views: 838
    Last Post: Jan 17, 2014 06:35 PM
    by J_9  Go to last post
  11. I thought this would be a vacation!

    Started by J_9, Jan 12, 2014 06:23 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 22
    • Views: 1,301
    Last Post: Jan 16, 2014 05:28 AM
    by paraclete  Go to last post
  12. Unaffordable Health Care Act

    Started by J_9, Sep 28, 2013 05:50 AM
    76 Pages
    1 2 3 ... 76
    • Answers: 1,500
    • Views: 42,396
    Last Post: Nov 22, 2013 05:44 AM
    by Curlyben  Go to last post
  13. Dry skin

    Started by J_9, Nov 15, 2013 07:46 PM
    • Answers: 11
    • Views: 901
    Last Post: Nov 19, 2013 06:26 PM
    by Alty  Go to last post

    Topic:
    Dogs

  14. Magnum 2006

    Started by J_9, Jun 20, 2013 11:18 PM
    • Answers: 2
    • Views: 517
    Last Post: Jun 21, 2013 04:55 AM
    by TxGreaseMonkey  Go to last post
  15. RIP Kimmie

    Started by J_9, May 30, 2013 06:43 AM
    • Answers: 9
    • Views: 632
    Last Post: May 30, 2013 04:03 PM
    by Alty  Go to last post

    Topic:
    Dogs

  16. Sticky Question Sticky: Teen Moms

    Started by J_9, Feb 8, 2013 11:15 PM
    • Answers: 0
    • Views: 3,655
    Last Post: Feb 8, 2013 11:15 PM
    by J_9  Go to last post
  17. Sticky Question Sticky: For all you teen girls that want babies. Please read

    Started by J_9, Feb 8, 2013 11:14 PM
    • Answers: 0
    • Views: 3,707
    Last Post: Feb 8, 2013 11:14 PM
    by J_9  Go to last post

    Topic:
    Teens

  18. Daughter in college

    Started by J_9, Jan 24, 2013 11:22 PM
    • Answers: 3
    • Views: 803
    Last Post: Jan 25, 2013 08:38 AM
    by AtlantaTaxExpert  Go to last post

    Topic:
    Taxes

  19. Dodge Magnum vs Chevy Cobalt

    Started by J_9, Nov 22, 2012 07:06 AM
    • Answers: 9
    • Views: 520
    Last Post: Nov 23, 2012 08:11 AM
    by smearcase  Go to last post
  20. Air Conditioning Problem

    Started by J_9, Aug 6, 2012 06:09 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 24
    • Views: 1,683
    Last Post: Sep 5, 2012 07:46 AM
    by TxGreaseMonkey  Go to last post
  21. Missing for over 30 years

    Started by J_9, Jun 23, 2011 06:39 AM
    • Answers: 2
    • Views: 375
    Last Post: May 4, 2012 09:55 PM
    by hellocat12  Go to last post
  22. CPS help please

    Started by J_9, Apr 29, 2012 10:37 PM
    • Answers: 9
    • Views: 1,186
    Last Post: Apr 30, 2012 05:21 PM
    by Wondergirl  Go to last post

    Topic:
    Family Law

  23. Laid off

    Started by J_9, Jan 23, 2012 11:59 PM
    • Answers: 2
    • Views: 459
    Last Post: Jan 24, 2012 06:29 AM
    by J_9  Go to last post

    Topic:
    Labor Law

  24. Add/remove programs problem

    Started by J_9, Dec 16, 2011 07:27 AM
    • Answers: 5
    • Views: 662
    Last Post: Jan 13, 2012 06:57 PM
    by crazyknarf  Go to last post
  25. Holiday music

    Started by J_9, Dec 2, 2010 10:45 PM
    • Answers: 13
    • Views: 363
    Last Post: Dec 12, 2011 10:03 AM
    by Aurora_Bell  Go to last post

    Topic:
    The Lounge

  26. Bomb threat

    Started by J_9, Dec 10, 2011 05:03 AM
    • Answers: 6
    • Views: 422
    Last Post: Dec 11, 2011 01:57 PM
    by J_9  Go to last post

    Topic:
    The Lounge

  27. Nook or Kindle or smart phone

    Started by J_9, Nov 27, 2011 08:18 AM
    • Answers: 7
    • Views: 1,134
    Last Post: Nov 27, 2011 10:20 PM
    by J_9  Go to last post
  28. Home Owner's Insurance and New Roof

    Started by J_9, May 20, 2006 09:06 AM
    • Answers: 9
    • Views: 31,228
    Last Post: Oct 17, 2011 03:14 PM
    by DonaldPDC  Go to last post
  29. Phone calls

    Started by J_9, Jul 27, 2010 07:57 AM
    • Answers: 7
    • Views: 710
    Last Post: Sep 30, 2011 03:13 PM
    by J_9  Go to last post
  30. Sticky Question Sticky: When Should I See a Doctor?

    Started by J_9, Mar 23, 2007 08:30 AM
    • Answers: 4
    • Views: 7,283
    Last Post: Aug 2, 2011 11:20 PM
    by dawnsnyder  Go to last post
  31. Check yoself before you wreck yoself!

    Started by J_9, Jun 29, 2011 06:40 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 50
    • Views: 1,301
    Last Post: Jul 8, 2011 08:44 AM
    by southamerica  Go to last post
  32. PC very slow

    Started by J_9, May 23, 2011 07:19 PM
    • Answers: 1
    • Views: 239
    Last Post: May 23, 2011 09:03 PM
    by infoguy  Go to last post
  33. Free websites

    Started by J_9, Sep 6, 2010 07:15 PM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 60
    • Views: 2,553
    Last Post: May 8, 2011 12:55 PM
    by StanleySteamer  Go to last post
  34. I'm new at this and really confused

    Started by J_9, Oct 18, 2010 03:27 PM
    • Answers: 7
    • Views: 989
    Last Post: Apr 20, 2011 05:30 AM
    by SoftMind  Go to last post

    Topic:
    Hosting

  35. AMHD takes a nosedive

    Started by J_9, Mar 10, 2011 12:21 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 43
    • Views: 1,439
    Last Post: Apr 10, 2011 11:09 AM
    by KBC  Go to last post
  36. Tortiose

    Started by J_9, Mar 13, 2011 08:05 PM
    • Answers: 9
    • Views: 826
    Last Post: Mar 14, 2011 10:10 PM
    by Lucky098  Go to last post

    Topic:
    Reptiles

  37. Sticky Question Sticky: Sex Ed... Your Questions Welcome!

    Started by J_9, Oct 23, 2008 06:35 PM
    9 Pages
    1 2 3 ... 9
    • Answers: 167
    • Views: 28,058
    Last Post: Mar 4, 2011 04:27 AM
    by DoulaLC  Go to last post
  38. Deposition coming up

    Started by J_9, Feb 21, 2011 07:04 AM
    • Answers: 9
    • Views: 622
    Last Post: Feb 21, 2011 05:57 PM
    by J_9  Go to last post

    Topic:
    Other Law

  39. Election day humor

    Started by J_9, Nov 2, 2010 07:25 AM
    • Answers: 8
    • Views: 767
    Last Post: Nov 8, 2010 06:53 PM
    by twinkiedooter  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  40. J's Random Thoughts

    Started by J_9, Jun 12, 2010 07:22 AM
    22 Pages
    1 2 3 ... 22
    • Answers: 435
    • Views: 10,416
    Last Post: Nov 4, 2010 11:19 PM
    by magprob  Go to last post

    Topic:
    The Lounge

  41. Tongue Twister

    Started by J_9, Jun 28, 2006 04:39 PM
    • Answers: 4
    • Views: 4,918
    Last Post: Oct 29, 2010 09:51 PM
    by Just Dahlia  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  42. Horror/thriller

    Started by J_9, Oct 24, 2010 06:55 PM
    • Answers: 6
    • Views: 423
    Last Post: Oct 25, 2010 03:31 PM
    by aliseaodo  Go to last post

    Topic:
    Movies

  43. Laptop questions

    Started by J_9, Oct 14, 2010 05:58 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 24
    • Views: 1,085
    Last Post: Oct 17, 2010 04:25 AM
    by cdad  Go to last post
  44. Rip lou lou

    Started by J_9, Oct 6, 2010 01:31 PM
    • Answers: 19
    • Views: 961
    Last Post: Oct 8, 2010 04:42 AM
    by Emily94  Go to last post

    Topic:
    Dogs

  45. Chicken & Dumplings

    Started by J_9, Sep 7, 2010 05:10 PM
    • Answers: 11
    • Views: 769
    Last Post: Sep 12, 2010 04:38 AM
    by redhed35  Go to last post

    Topic:
    Cooking

  46. Have to brag

    Started by J_9, Aug 22, 2010 05:47 AM
    • Answers: 7
    • Views: 292
    Last Post: Aug 26, 2010 09:54 AM
    by Aurora_Bell  Go to last post

    Topic:
    The Lounge

  47. Euro Lottery

    Started by J_9, Dec 27, 2006 10:42 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 22
    • Views: 3,627
    Last Post: Aug 1, 2010 06:16 AM
    by paraclete  Go to last post
  48. Won't load homepage

    Started by J_9, Jun 26, 2010 10:08 PM
    • Answers: 5
    • Views: 404
    Last Post: Jun 27, 2010 05:54 AM
    by albear  Go to last post
  49. Queen Victoria

    Started by J_9, Jun 13, 2010 06:41 PM
    • Answers: 11
    • Views: 650
    Last Post: Jun 24, 2010 05:45 PM
    by J_9  Go to last post
  50. Favorites on the grill

    Started by J_9, Apr 10, 2010 06:32 PM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 62
    • Views: 3,295
    Last Post: Apr 14, 2010 10:23 AM
    by Kitkat22  Go to last post
Results 1 to 50 of 500